A Fidesz–KDNP főpolgármester-jelöltje tényleg mindent bevet, hétfőn egy rövid Facebook-videóban „leplezett le” egy olyan, VII. kerületi házban található liftet, ami 40 millió forintba került a kerületnek és a ház lakóinak, és állítása szerint „a semmibe vezet”. A leleplezés azonban nem egészen úgy sült el, ahogy Szentkirályi szerette volna.

Szentkirályi Alexandra árnyékra vetődött – Majdnem leleplezett egy gyanús liftet

Fotó: Facebook/Szentkirályi Alexandra

A videóból kiderül, hogy a Király utca 47-es szám alatti gangos házba a liftet két éve szerelték be, de még tavaly augusztusban is végeztek rajta különböző munkálatokat, addig pedig még kilépő és korlátok sem voltak, „tehát tényleg a semmibe lehetett kilépni” – hangzott el. Ebből a főpolgármester-jelöltnek az a következtetést sikerült levonnia, hogy íme, „egy lift, ami ugyanolyan használhatatlan, mint a balos városvezetés” – közölte a Telex.

Azonban nem olyan világos ez a hatalmas leleplezés, mint Szentkirályi gondolta, ugyanis a semmibe vezető lift „botránya” már tavaly végigment a kormánymédián. Azonban az akkor óriási publicitást kapott liftről a Lakmusz a VII. kerületi önkormányzat információi és a rendelkezésre álló társasházi dokumentumok alapján annak idején megállapította, hogy a lakóközösség döntött a beruházásról, továbbá a lift a leleplezés idején még félkész volt, illetve az önkormányzat nem került semmilyen módon bevonásra a liftprojekt indításába, kivitelezésébe vagy finanszírozásába, a társasház önerőből indította és fizette azt.

Forrás: telex.hu

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Alexandrán keresztül láthatjuk a fidesz elmúlt tizennégy évét.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jesz
...ez egy szopatós hír...sikerült.
szaboria1
A nagysasszony egyre jobban a hülyeség királynője lesz.
Qqberci
Cicafül már megint szakértett...
simmering73
Alexandrán keresztül láthatjuk a fidesz elmúlt tizennégy évét.
Sakk Matt
Megy ez Szandinak..tátott szájjal rohan be a f@szerdőbe :)
Hazaszeretet
Lakmusz! :) . Gyuri bácsi pénzéből fenntartott egyik hazugság gyár. Annyira hitelesek a télapó. Van, hogy félévente átírják tényellenőrzéseiket. Egyik szavukat ütik a másikkal.
szitafotó
Alexandra csak árnyékra tud vetődni mindig hogyan akar főpolgármester lenni?
RonaGyuri
a fityesz-bírkáinak mindegy; ők lelkesen borzonganak a szörnyűségeken! =))
Pálinkás Pál
a következő beáldozott fidesz szajha,...mintha direkt égetnék, egymást követik a hibák, és ez nem zsákfalu, ahol beveszik..
Pusztai
@Hazaszeretet: megkérdezhetem, hogy a fidesz ocsmány hazug média kiknek az évi kb ezer mrd összegéből- pénzéből táplálkozik?
elárulom: az ország állampolgárai fizetik, te, én és mindenki!

A fidesz és vezére meg Soros mai összegben több mrd nagyságrendű támogatásának köszönheti létét, parlamenbe kerülsét, majd hatalmát.
Van még kérdés???
Yoda69
Szerencsetlen Sz.K. barmilyen temat istalal, mindig csocsre fut.
Asszem ezt a pofont is latni lehetett a Holdrol

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.