Magyarország békéjét csak akkor tudjuk megvédeni, ha június 9-én egy egyértelmű és határozott nemet mondunk a háborúra, és igent a békére és a békepárti erőkre. Június 9-én csak a béke, csak a Fidesz! – fogalmazott a Facebook-oldalára kedden feltöltött videóban Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója.

Franciaország katonákat küldött Ukrajnába – jelentette ki a politikus a lengyel sajtóban egy amerikai elemzőre, a Pentagon korábbi helyettes államtitkárára hivatkozó hírekre utalva, majd arról beszélt: a szakember szerint 100 idegenlégiós van már Ukrajnában, és összesen 1500 idegenlégiós, 1500 katona érkezése várható.

Macron átlépte a vörös vonalat, Franciaország katonákat küldött Ukrajnába – Menczer Tamás tombol a hír hallatán

Fotó: MTI

Emlékezhetünk, Emmanuel Macron francia elnök korábban már beszélt katonák küldéséről az ukrajnai háborúval kapcsolatban, és ezt az ötletet támogatta számos európai vezető, a lengyel miniszterelnök és külügyminiszter, a cseh köztársasági elnök és balti államok vezetői is

- hangsúlyozta Menczer Tamás.

Hozzátette: ha uniós és NATO-tagállamok katonákat küldenek az ukrajnai háborúba, az óriási mértékben növeli a háború kiterjedésének, eszkalációjának veszélyét.

Forrás: MTI

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
"'"Putyin átlépte a vörös vonalat, Oroszország katonákat, rakétákat, tankokat és bombázókat küldött Ukrajnába."'"

Menczer Tamás kiakadt és tombol a hír hallatán. Mert csak most halotta, nyilván átaludta az utóbbi 3 évet.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Peller Anikó
"'"Putyin átlépte a vörös vonalat, Oroszország katonákat, rakétákat, tankokat és bombázókat küldött Ukrajnába."'"

Menczer Tamás kiakadt és tombol a hír hallatán. Mert csak most halotta, nyilván átaludta az utóbbi 3 évet.
Dr. Proktor
@Peller Anikó: Csecsen, kubai és egyéb gyanús nációk katonáit! Az agresszor bevonhat külföldit, a megtámadott nem - ruszki logika...
rücsü41
Ha a franciák beléptek háborúba, akkor nekünk is annyi, mert a NATO-ban szabály hogy ha egy állam megtámadja a NATO egyik országát, akkor a többinek kutya kötelessége megvédeni azt, és azt nem tudom elképzelni hogy Oroszország tétlenül nézné, hogy a franciák Ukrajnában ellenük harcolnak.Kost az következik, hogy az oroszok visszavágnak a franciáknak és ezzel kiterjedt a háború egész NATO területekre amiben benne vagyunk mi is.Orbánnak azt kellett volna megakadákyozni, hogy egy NATO ország katonákat küldjön Ukrajnába az oroszok ellen.Sajnos a franciák abból ahogy Orbán itthon "harcolt" a békéért nem értettek egy szót sem, lehet hogy ide sem figyeltek ránk.
KisTehen
na libsik ... most anyázzatok ... hogy meg se kérdezte a nato szövetségeseit b+
Peller Anikó
@rücsü41: Pedig csak bátran képzeld el, hogy akár a franciák is Ukrajnában harcolnak a maguk módján.

Ha Oroszországban harcolnának, akkor lennének egálban. Mi köze az oroszoknak ahhoz, hogy mit tesz a francia Ukrajnában?
WACHTLER ERVIN
@Peller Anikó: Tisztet Hölgyem! Meglátása tökéletes!
KisTehen
@Peller Anikó: .

ne udvarolj b+

csak bukj rá a tőgyemre
KisTehen
@Peller Anikó: a franciáknak mi közük ahhoz, hogy az oroszok mit csinálnak ukrajnában?
izéke
@KisTehen: hallottál mar olyanról,hogy egy ország katonai segítséget kér,ahogy tette ezt Szíria,mikor bementek az oroszok? A franciák ha mennek is,nem a NATO nevében mennek,bármelyik ország küldhet önállóan katonákat,ha azt kérik. orbánod kérés nelkül a nyakunkra rakja a kínai zsarukat és katonákat...
Eladott Ország
Még szerencse, hogy az ilyen Menczel féle idióták véleményét leszarják, és csak itthon tudja a szart kavarni, remélem nem sokáig!
KisTehen
@Maccska: atomja van a franciáknak is ... csak nem túl sok :)
KisTehen
@izéke: de mivel tagjai egy katonai szövetségnek ... ezért vannak bizonyos kötelezettségei is
Eladott Ország
@KisTehen: ma, 1/:27 ♣ "A nemzetközi jog megsértése lenne, ha a megszállt ukrán területeken tartandó, Oroszország által támogatott szavazások nyomán Oroszország területeket csatolna el Ukrajnától - adta értésre António Guterres ENSZ-főtitkár csütörtökön a világszervezet Biztonsági Tanácsának (BT) ukrajnai háborúval foglalkozó rendkívüli ülésén.
Egy állam területének elcsatolása egy másik állam által erőszakkal vagy erőszakra utaló fenyegetéssel az ENSZ alapokmányának és a nemzetközi jognak a megsértését jelenti"
Eladott Ország
"Egy önkéntes a Kínai Népköztársaságból online fordítószoftver segítségével kommunikál a Pjatnaszka Nemzetközi Dandár parancsnokával” – tette hozzá Kukusin. „A kínai egység létszáma a Pjatnaszka-dandárban egyre növekszik. A kínai testvéreink is eljöttek hozzánk” – fogalmazott egy orosz katona a közzétett videóban.
youtu.be/HJ3okUXMO24
KisTehen
@Eladott Ország: a 2 szakadár köztársaság hívta be putyint, hogy védjék meg őket az ukránoktól
KisTehen
@Eladott Ország: krím meg 2014 óta el van csatolva ... oszt mégis jó volt az úgy
Béla333
Tomi gyerek! Messze még a június 9... Még a végén agyvérzést kapsz...!!!
izéke
@KisTehen: az USA is harcol máshol is és mégsem kötelező belépnie a NATO-nak. Az idegenlégió is harcol sokfelé jelenleg is mégsem vonul oda a NATO
justhpeter
@Eladott Ország: Menczer csak egy műbolond, amiből egyre több lesz, mert a háborún kívül nincsenek érveik. A gazdaság agonizál, az eladósodottsán napról napra nő.
Eladott Ország
@KisTehen: ma, 16:53 ☻ Hülyébb vagy, mint a román tolvajcigány vezéred wazze!
Géza
Az oda küldött légiósok az elesettek számát növelik csak.
Ha nekik megéri az amerikai zsidó bankárok hasznáért meghalni, hát legyen.
KisTehen
@Eladott Ország: te se vagy okosabb a te tolvajgeci vezíredtűl
KisTehen
@izéke: ja ... csak eddig az usa volt a világ legerősebb hatalma ... de itt európában már szívesen átadna ukrajna menedzselését az eu-nak
Eladott Ország
@KisTehen: @Maccska: Egy japán legenda szerint, ha befogod a pofád, kevésbé leszel idegesítő.
uploads.disquscdn.com/images/8010b8fa4818b626309b5142f232374e78f4b525b0207c4d2fb15b228938006b.jpg?w=800&h=225
Béke mantra. Orbán Viktor és Rákosi Mátyás idejében is tömegek manipulálására használták. Míg Rákosi a Szovjetuniót és annak érdekeit szolgálta, addig Orbán Viktor kizárólag az orosz érdekeket védi. Orbán békéje Oroszország győzelmét jelenti. Ilyen békét magyar ember sosem kívánna!
twitter.com/i/status/1783919899724665271
Őrnagy
Nagy a baj Ukrajnában! Macron kénytelen sok francia katonát küldeni Ukrajnába, hogy megvédje az USA geopolitikai érdekeit az ukrán lázadók ellenében:

Egy szakértő szerint az emberek már nem akarnak harcolni Ukrajnáért, nem vépletlen, hogy ellenállási mozgalmat alapítottak. Egy svájci hírszerző tiszt úgy értesült, hogy a lázadók szabotázsakciókat hajtanak végre az országon belül, az ország védvonalai mögött.
Billibácsi
@Eladott Ország: Veri magát ez a senki! Jelentéktelen figura, nem tényező.
Eladott Ország
A leginkább békepárti miniszterelnök a világon! Fogyatékos geci hazaáruló tolvaj maffiózó. Lassan 14 éve ezt szajkózza a fogyatékos.
twitter.com/i/status/1787331720779268302
Peller Anikó
@Macska: "'"a megszálló ukrán államért."'"

Lehet, hogy te tényleg ennyire hülye vagy? Eddig úgy gondoltam fizetnek érte és ezért. De lehet fizetnek érte és közben ennyire hülye vagy.
Őrnagy
@Dollárért Eladott Ország: Ha én "hazudok" Gyagyás, azzal semmi baj!
A probléma ott kezdődik Gyagyás, hogy addig addig hazudtok magatoknak ti Sorosbérköcsögök, amíg szembe nem jön a valóság és lesöpör benneteket az útról, amelyen haladtok!
Csizmás Kond
A zunió meg akarja szavazni, hogy az ukrajnából elmenekült katonaköteles férfiakat visszatoloncolják a hazájukba...viszont a tekergő, gyilkos szedett-vedett népség az maradhat sőt ingyenélve ölhet, zavaroghat, gyujtogathat tovább...
simmering73
Öntse már le valaki egy vödör vízzel ezt az elmebeteget.
jesz
Azok a katonák idegenlégiósok, pont úgy, mint a még mindig francia gyarmati
sorban élő országok rendfenntartó erői.

adni kell a látszatra...
Őrnagy
@Csizmás Kond: Az egy jónak tűnő ötlet visszaküldeni a katonaköteles férfiakat, akik azért jöttek el Ukrajnából, mert nem akarnak az orosz anyanyelvű zsidó elnökükért és az USA geopolitikai érdekeiért Ukrajnában m,eghalni. Ha ezeket visszakényszerítik, ezek forradalmat fognak kirobbantani összefogva azokkal akik már most is ellenállnak!

Egy szakértő szerint az emberek már nem akarnak harcolni Ukrajnáért, nem vépletlen, hogy ellenállási mozgalmat alapítottak. Efyvolt svájci hírszerző tiszt úgy értesült, hogy a lázadók szabotázsakciókat hajtanak végre az országon belül, az ország védvonalai mögött
Csizmás Kond
@Őrnagy: Ma, ebben a felvilágosodott világban senki sem akarna elvekért hazáért vagy valaki meggazdagodásáért meghalni. A mai hazaszeretet már csak duma. A háborúk sem honfoglaló vagy hasonló dolgokért folynk hanem a gazdag iparosok, bankok, hitelezők, uzsorások uszítására mert már a kormányok sem a hazát védik hanem egyénenként saját júlétüket, befolyásukat stb. Ma sem becsület sem erény nem létezik, és akik ezt a félrevezetett emberformájú valakiket irányítani tudnak azok zsebelik be a jövedelmet...ez lett a világból.
Őrnagy
@Csizmás Kond: A mai háborúk egyértelműen csak a világ gazdasági újrafelosztásáért, a nyersanyak fém és ritkafém bányák megszerzéséért és az energiahordozók birtoklásáért folynak!
Nekem, és sok más európainak is több európai országból vannak felmenőim, így nekem egész Európa a hazám, így nem csak a magyar emberek sorsa fontos, hanem a bekés európai egyöttélés megmaradása is nagyon fontos, nem úgy mint azoknak az aljas férgeknek, akik a békétlen migránsok szándékos beterelésével egy élhetetlen Európát akarnak Európából csinálni!
Peller Anikó
@Órnagy: "'"azoknak az aljas férgeknek, akik a békétlen migránsok szándékos beterelésével egy élhetetlen Európát akarnak Európából csinálni"'"

Orbán Viktorra gondolsz, aki szándékosan, ráadásul pénzért terelte be a migrácsokat az únióba? Hatalmas pénzeket kaszáltak a beutazási engedélyekért amihez azt igérték, hogy vissza fogják kapni a befizetett összeget. Majd. Valaki majd visszafizeti.

Aztán itt vannak a filippínó migrácsok, akiket szintén toboroznak, vagyis szándékosan beterelik őket Európába. Az aljas férgek.
jáger laszló
1945 május 8 a 2,Világháború befejezésének napja
Ezt ünnepeljük ma!
csak ennyi
barátilag
J.L.
kakukkmadár
@Peller Anikó: Minek állsz le vitatkozni ezekkel az agyhalott, ámde jól fizetett orbánista putyinbarát kreténekkel? Egyetlen épeszű gondolatuk sincsen, cserébe viszont tanulatlan bunkók, akiknek lövése sincs a nemzetközi jogról, az Ukrajnát védő nemzetközi szerződésekről, de még a minimális emberségről sem. Ők az igazi uszító ágyútöltelékek, és könnyen lehet, hogy a vezérük seggnyalását csak akkor hagyják majd abba, amikor megérkezik a behívójuk, de még azt golyót sem érik meg, amit a fejükbe kapnak.
Dr. Proktor
@rücsü41: Nyugi, ha a ruszkik elfoglalnák Ukrajnát, utána amúgyis mi következnénk...
Toller Béla
A nagy magyar búslakodás ellenére, a haza szeretete és önfeláldozó védelme nem avult el. Ukrajnában, csak a példa kedvéért, a katonák nem holmi anyagiakért vállalják a szenvedéseket. És az ukrán vezetés sem anyagiakért küldi őket a frontra, nem anyagiakért vállalja szervezés hatalmas feladatát. Tovább megyek, az orosz kiskatona is (egyre kevésbé, de még mindig) azt hiszi, hogy valami magasztos célért van ott, ha rájön, hogy nem így van, dezertál (ha tud). Persze, van olyan is, amiről a mi búsmagyarjaink ömlengenek, szemét, orbánista és puttyista genyák, akik uszítanak, ferdítenek, kifejezetten hazudnak...pedig nincsenek is anyagi gondjaik. Ezek a világ legszemetebb őrültjei ! Ezekkel nem érdemes szerződni, tárgyalni, ezeket meg kell verni és el kell távolítani a hatalomból ! Ez a harc nemes, támogatásra érdemes !
Dr. Proktor
@KisTehen: "a franciáknak mi közük ahhoz, hogy az oroszok mit csinálnak ukrajnában?"
A ruszkiknak mi közük Ukrajnához, amely egy szuverén állam?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.