Kunhalmi Ágnes kamerák előtt vallotta be, fél attól, amit Magyar Péter csinál. Az MSZP társelnöke szerint segíti a kormánypártokat, mintsemhogy ártana nekik.

Nem csak Dobrev Klára fél Magyar Pétertől – Újabb politikus vallott

Fotó: Youtube/ATV Egyenes Beszéd

Az ATV Egyenes Beszéd című műsor hétfő esti adásának egyik vendége Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke volt, aki arról beszélt, Magyar Péter jelenlegi tevékenysége, ugyanis sokkal inkább segíti a kormánypártokat, mintsemhogy ártana nekik. A Publicus Intézet felmérése is azt mutatja, hogy inkább az ellenzéknek, főként a kisebb pártoknak kedvezőtlen a Tisza Párt színrelépése – közölte az atv.hu.

Az utolsó pillanatban behozni egy ellenzéki jelöltet egy ilyen helyzetben, amikor nagy küzdelem van a Fidesszel, akkor tulajdonképpen szétoszthatja, megoszthatja a szavazókat. Én nem féltem Szaniszló Sándort és csapatát, mert nagyon erős támogatottsággal rendelkezik és nem dőltünk hátra azután sem, hogy megnyertük és visszaszereztük a Fidesztől a városrészt, a 18. kerületet

- fogalmazott Kunhalmi. Szerinte ezzel Magyar Péter csak meg akarja osztani a szavazókat, és így segíteni a Fideszt.

Kezdek félni, hogy amit Magyar Péter csinál, az abba az irányba visz egyébként, hogy '26-ban lényegében ezek a szavazótáborok, akik Orbán ellen vannak, nem tudnak majd összeérni, mert ő ezt meg fogja akadályozni

- tette hozzá.

Kunhalmi azt is kiemelte, szerinte rossz döntés olyan kerületekben indítani jelöltet, ahol az ellenzék már legyőzte a Fideszt, inkább a rogáni V. kerületben kellene próbálkoznia.

Forrás: atv.hu

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
magatoknak köszönhetitek, mióta feltűnt mp, ekézitek...pedig azt harsogjátok, orbánt leváltani mindenképp..de ahogy nézem ez csak akkor fontos ha a ti vezetésetekkel../ főleg a dk /...ha nem ti vagytok az élén, akkor már nem is fontos a dolog,igaz..?..
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
magatoknak köszönhetitek, mióta feltűnt mp, ekézitek...pedig azt harsogjátok, orbánt leváltani mindenképp..de ahogy nézem ez csak akkor fontos ha a ti vezetésetekkel../ főleg a dk /...ha nem ti vagytok az élén, akkor már nem is fontos a dolog,igaz..?..
Őrnagy
Fél a Dollárbaloldal!
A félelem bére az amit Szaros Gyuribácsi küld a dollárbaloldal Sorosbéeköcsögeinek!
Őrnagy
Valójában attól félnek, hogy MP elorozza előlük azt a dollármennyiséget, amit eddig ők kaptak, de nem tudtak még a közelébe se kerülni a kormány megdöntésének!
És ez egy teljesen jogos félelem.
Béla333
Tiszta röhej!
Az MSZP-ből kivált tizen éve Gyurcsány, mert ugye tele vannak korrupcióval és közösen lopnak a maffiával.
Most annyira "le akarják váltani" O1G-t, hogy újra egymásra találtak, pedig az MSZP semmiféle megtisztulást nem mutat. Ráadásul már most bejelentik, hogy ez 2026-ig tart. Az ide-oda csapódó párbeszéd szót sem érdemel...
Most hogy elindult MP és a Tisza párt, közösen okádanak tüzet rájuk a DK-sok és az MSZP-sek.
Hogy merészelnek 2 hónap alatt kétszer annyi támogatót szerezni, mint amennyit emezek 14 év alatt nem tudtak?
Ráadásul még el is indítja a jelöltjeit itt-ott a nélkül, hogy erre engedélyt kért volna tőlük?!
Hát mi lesz így az ellenzék eddigi vezető erejével a DK-val és a hű csatlósával, a maffiával azóta is jó kapcsolatokat ápoló MSZP-vel?
Tulajdonképpen örülnék, ha a maffiával együtt ők is eltűnnének a süllyesztőben, csak előtte adják le a ruhatárban a rablott holmit!
rücsü41
Magyar Pétertől azért félnek a pártok mert megmutatta hogy ha egy ember tényleg szívvel -lélekkel politizál, akkor nagyobb ember tömeget tud megmozgatni mint azok akik tiszteletdíj vagy munkabér miatt végzik a politikai munkát.Hiányzik az ilyen emberekből a lendület, a tenni akarás azért amit mondanak, a hitelesség .Én azt szoktam mondani hogy az ilyen ellenzék ami most van az egy fizetett csapata a FIDESZ-nek, csak azért vannak, hogy a FIDESZ elmondhassa magáról hogy legyőzték az ellenzéket , s nem csak úgy a semmi ellenében szereztek hatalmat.Magyar Péter megjelenése előtt milyen politikai megmozdulásai voltak az ellenzéki pártoknak?Semmilyen!Csak egymást kritizálták és azon vitáztak ,hogy ki miben hibázott, nem mondott igazat és ki a legnagyobb párt a törpék között.Jól megvannak ők így , harcolnak egy kicsit egymás ellen és ha elfáradtak , ami hamar bekövetkezik ,akkor hazamennek és hallgatnak míg kipihenik magukat.Az állam kitartja őket is mint a FIDESZ-t csak ők kevesebbel is beérik mint a hatalmon levő párt.Na ezt az álló vizet zavarta meg Magyar Péter és mutatta meg hogy hogyan politizál az aki változást akar.Ezt a ritmust már nem tudják az ellenzékiek felvenni, nem is akarják, mert jó az nekik ami most van.Az ismert politikusok nem beveszik maguk közzé az újat , hanem ha az zavarja a kialakult "nyugodt" helyzetet, akkor kiutálják maguk közül az újat!Ezért azután minden marad a régi helyzetben!
simmering73
Érdekes tizennégy évig az ellenzék nem félt a fidesztől, hagyták, hogy kivégezzék, lenullázzák az országot.
simmering73
@Maccska: 18:07 Te most Orbánról nyekeregsz, Safranek?
jesz
Kunhalmit mikor cserélik le? Ő csak a levet hűti, azontúl semmi megjegyezhetőt nem csinál(t)
sokanvagyunk
Az MSZP-t a DK csinálta/csinálja ki.
KisTehen
minden politikus csaj elkezdett félni pétertől
Géza
Buktok Ágica, nem kicsit, nagyon!
koszpeko
Valaki lenne szíves elárulni, hogy Magyar Péter mit képvisel?
Mondott bármi olyat a tüntetésein amit az ellenzék a 14 év alatt nem mondott el?
Aki Én
A sok ellenzéki kamupárt csak orbánnak jó.
Kell egy valódi, erős ellenzék.
Hogy az eddigiek mire vitték 14 év alatt, azt látjuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.