Vajon igaz?- megtudhatjuk a cikkből. 1. Az okos nők felfelé házasodnak. 2. A sikeres férfiak az ágyban is jól teljesítenek. 3. A férfiakat zavarja, ha párjuk sikeresebb. 4. A nők elbutulnak a terhesség alatt. 5. A férfiakat boldogtalanná teszi a házimunka. 6. A magas tesztoszteronszint okozta férfiasság magas intellektuális képességekkel is jár. 7. A nők helye a konyhában van. 8. A háztartásbeli nők nyugodtabbak és boldogabbak. 9. Minél nőiesebb egy nő, annál hajlamosabb a monogámiára. 10. A sikeres nőknek el kell fojtaniuk a nőiességüket. 11. A nők mindig magasabb státuszú férfivel csalják meg a párjukat. +1 A megtermékenyítés alkalmával az anya és az apa genetikai tulajdonságai ugyanúgy és ugyanolyan mértékben befolyásolják az utód majdani tulajdonságait.

Feltöltő: Alexa07
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Alexa07
@varrólány: De ezt nem egyszerű eldönteni, nem húzhatod rá valakire, hogy valamiben jó, mert nő vagy férfi. :))) Egyetértek veletek, de én nő vagyok, szeretek vezetni, határozott vagyok, szívesen döntök. Jó állásom, fizetésem van, szívesen építek karriert, de a zárakat is megszerelem (még érdekel is). Nem tartom magam fiúsnak ettől. Viszont pocsékul főzök, szóval nekem az előny, ha a férfi profi benne. Nálunk a párom főz, aminek bevallom nagyon tudok örülni, mert én meghalnék az unalomtól, ha nekem kéne. :) Mégis sok férfi mondta, hogy a fejére akarok nőni, csak mert nem tetettem butuskábbnak magam. :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szvetlana
@Alexa07: Végre sikerült "behoznom " a blogot és gyorsan átfutottam. Nagyon jó! De komolyan, nagyon jó, hogy megdönti a hamis sztereotípiákat, amik engem is bosszantanak sokszor, ha olvasom:))3-7-10
xwoman
@Szvetlana: A nagymamák régen bizony ezt mondogatták. Az enyém mesélte, hogy az ő nagymamája még nem értette, hogy lehet egy lány annyira buta, hogy a férjhezmenésének célja nem az, hogy "jól járjon" a partival. :D Van egy idézet arról, miért házasodtak régen a nők. "Száz esztendeje egy statisztikus 95 fiatal lánynak tette fel a kérdést: miért akar férjhez menni?
„Öten azt felelték, hogy egyedül is járhassunk az utcán, tizen, hogy mulathassunk, öten, mert utazni akarunk, heten, hogy saját lakásunk legyen, hatvanegyen, minden különös ok nélkül, hárman kijelentették, hogy nem akarnak férjhez menni és négyen azt mondták hogy a jövendőbeli család érdekében. Egyetlen egy sem mondta azt, hogy szerelemből. A statisztika nagyon siralmas és valószinü, hogy a fiatal leányok közül egyetlenegy sem felelt nyiltan és őszintén a föladott kérdésre."
Szvetlana
@xwoman: Nagyon jó ez a statisztika sztorid.Sőt az is, hogy a nők nem válaszolnak őszintén a feltett kérdésre. Ma sem. Azt mondják, amit a másik hallani akar.
A régmúltban tudod miért akartak férjhez menni a lányok? Mert szabadságot akartak (volna)
Szabadulni a szülői ház konvenciái alól, azt hitték, hogy ha kikerülnek a szülői felügyelet alól, akkor azt tesznek szabadon ami jólesik. (ma is sokan ebbe a tévedésbe esnek)
Csakhogy a gyerekvállalással végetér a rövidke szabadság, hamar rájönnek, hogy cseberből-vederbe estek. Mert a felelősség már nem a szüleié, hanem az övé.
De marha jó ez a blog, nagyon tanulságos volt, amit olvastam:))
xwoman
@Szvetlana: Az embereket gyakran az érdekek irányítják. De ha őszinték akarunk lenni, régen erre rá is kényszerültek a nők. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.