A Trónok harca egyik szereplője, az ír származású Liam Cunningham a Twitteren kommentálta a menekülteket felrúgó operatőr bocsánatkérését.

A sorozatban Tengerjáró Davost (Davos Seaworth) alakító színész szerint, ha László Petra a menekültek rugdosása előtt úgy érezte, hogy megtámadták, és megrémült, akkor mostantól tudhatja, milyen lehet szíriai menekültnek lenni.

A Trónok harca egyik szereplője üzent László Petrának

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
@Horizont: Hagyd már ezt az ánuszvibrátort.. Tudhatod, hogy az utolsó szó úgy is az övé. Pont. Lépd át mint akutyaszart.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
Ha már ekkora elismert valaki akkor alaposabban megnézhette volna azt a francos filmet sőt ma már olyan szögből is van felvétel ahol tisztán látszik, hogy nem is ért hozzá, hanem a szaladó elbotlott.
...és ha már ennyire megnézte a videót nem tünt fel neki hogy a szaladó férfi mennyire neki van öltözve az időjárásnak és a gyereke vagy kicsoda egy rövidnadrágban és egy pólóban van csak ?
bakegya
@Csizmás Kond:ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ...EEEEE HIÁNYA VAN?- na kérem,INGYEN RECEPT -magának annak alapján amit ide vésett-MAKULA DEGENARIZÁLT A SZEME VILÁGA-de még csakkk véletlenül se menjen orvoshoz,hanem a saját vizeletét igya vissza-az biztos segíteni fog tisztábban látni.
Csizmás Kond
@bakegya: nem volna jobb ha a te agyadat nézetnéd meg egy agykurkásszal ?...nem kötelez viszont ne hanyagold...lagalábbis amíg te dönthetsz.
.
Yoda69
@Csizmás Kond: Ne linkelj, linket ide.
Vagy megint hazudsz?
bakegya
@Csizmás Kond: birom mikor az orvost azok terhelik akiknek van amúgy is elég nyavajájuk és már attól is beszarnak ha szembejön valaki.
Csizmás Kond
@bakegya: Mondtam...amíg bírod menj önként...hanem vinni fognak.
Csizmás Kond
@Horizont: ...szerintem vagy a szeművegeddel van baj vagy a gépeddel...ebben pedig sajnos nem segíthetek...
próbáld meg lemásolni majd megnézni...és ne röhögj mert akkor sem látsz tisztát.
Csizmás Kond
@Horizont: ...mindenkinek megvan a maga helye...itt is és mindenütt.
Nem kell velem vitázz és főleg nem kell miattam nyugtatót szedj, viszont azt se várd, hogy amit látok te ki tudod magyarázni.
levarosbukta
Nna most aztán teljesen hasra vagyunk esve mert egy huszadrangú angol senkiházi beszól!
simmering73
@Horizont: Hagyd már ezt az ánuszvibrátort.. Tudhatod, hogy az utolsó szó úgy is az övé. Pont. Lépd át mint akutyaszart.
volvós
@Csizmás Kond: 17:06

Csak tudnám, miért véded ezt a ribancot ???
Pénzt kapsz érte ??
kkalman
Csak a teljesség kedvéért, László Petra elismerte a tettét, hogy rugdosta a menekülteket. index.hu/belfold/2015/09/12/laszlo_petra_bocsanatot_kert/
Hogy ő maga is elismerte azt, hogy belerúgott a menekültekbe, minden más feltételezés, állítás, a védhetetlen megvédésének a gyenge kísérlete.
Desischado
@Horizont: Drágám, hagyjad a fenébe, ne törődj a kandúrral, hadd mondja a magáét! Minden videót láttam, világosan látszik, hogy senki sem fenyegette ezt az aljas némbert, szinte lesben állt, és nézte, hogyan rúghat bele a menekültekbe! Nem volt megrémülve!!! Semmiféle fenyegetés nem volt, senki sem bántotta, vagy akarta inzultálni! Csak nála működik a gyűlölet propaganda! Szándékosan rúgott bele azokba az emberekbe, hiába minden "mosdatás"! Liam Cunningham jól fogalmazott, nála a pont!
sünike
Csizmás! Az előbb húztalak le a wc-n... Szánalmas, ahogy próbálkozol. A kis védenced maga is elismerte, halálra rémültségre hivatkozva tette. Majd ha megtalálják a derék arabok, akkor mennyire fog rugkapálni? :)
patkószeg
Majd azok után ossza ez a fajankó az észt, amikoron is megtanulta, hogy mi a tisztességes neve a nőnek. Legalább annyi esze volna, hogy Copy/paste - t hazsnáljon egy magyar oldalról.(Akkor nem lehet nyávogni, hogy, jaj nincs ékezetem ...)
A másik: ez a fazon egy vadidegen ember, akinek halvány fogalma sincs a miértekről. Lehetne benne ugyan empátia is, pláne, mert színész, de mint tudjuk, manapság lehet bárki színész anélkül is. Petra tette nem lesz kisebb súlyú azzal, hogy megnézzük a miérteket mellette - pusztán a "darab és a szám" meg a "video és a link" hirtelen árnyalttá lesz és emberformát ölt.
wagabund
kijafasz ez a borzalom? ángélusul köpköd ide? megyek hányni...
Aki Én
Barabás István!
Durva szavak. Petra mégiscsak egy nő...
Aki Én
@Csizmás Kond: Akkor miért is kért bocsánatot az operatőr??? Egyébként több szögből is látható mi történt. A lányt megrúgó videó cáfolatára meddig kell még várnunk, nem tudod?
Csizmás Kond
@volvós: Nem kapok...de ahogy itt olvasgatlak titeket tényleg úgy néz ki hogy ti igen a támadásért..
...máskülönben szégyellnétek hazugságot terjeszteni.
Csizmás Kond
@sünike: persze hogy rúgott de nem botlasztott...kis tűpárna !
volvós
@Csizmás Kond: Az mit jelent, hogy " botlasztott " ???
Freewolf
Miért nem a rendőrök fékezték meg őket, akkor nem egy riporternek kellene a munkájukat elvégezni!
Csizmás Kond
@volvós: ...ja a botlaszt...az annak hottentottáúl van aki nem tud magyarul...
...botlaszt.szojelentese.com/
bakegya
Ezt a csizmatalppal rugalmasan sértegetőt,többünket is inzultálót nem olvassa a portál üzemeltető?-nem túl jó reklám ez nekünk amit és ahogy itt megnyilvánul?-nem de?
karma1
@Horizont: 17.26-raL Persze, ezt jelentette a cicus mondasa: "sőt ma már olyan szögből is van felvétel ahol tisztán látszik, hogy nem is ért hozzá, hanem a szaladó elbotlott."
Hat ezt magyarazom miota: valami tortenik, amirol VAN egy hiteles felvetel, aztan jonnek az erre szakositott partkatonak, akik boszen alkalmazzak a fotoshop-ot, vagast, montazst, MINDENT, amivel a sajat igazukat lehet bizonygatni!
Na, erre a "hitele" uj kameraallasbol keszult vagott videora kellett tobb mint egy hetet varni. (olyan profik meg nincsenek, akik egy ilyen melot orak alatt meg tudnanak csinalni..:o((((
karma1
@patkószeg: Te magyar vagy, oszt megis tevesztesz,... De nem baj, csak tudod, ha masnak a szemeben a szalkat, a sajatodeban meg a gerendat se, akkor az nem olyan jo...:o)))
"Copy/paste - t hazsnáljon..." ,mondjuk, pont azzal a nyavalyas zs-sel...:o))))
oleo
Több filmben láttalak.
Szimpatikus vagy.
De ezt most miért kellett?
Ti írek, egy 400+ évvel ezelőtti vallásközi győzelem/sérelem miatt embereket öltetek meg a legújabb korban, civilizált emberként.
Családokat szakítottatok szét, gyerekeket öltetek meg testileg, lelkileg a teljesen értelmetlen lázadásotok miatt.
Egy írnek nincs joga sem ma, sem 100 év múlva megszólalnia.
Éljetek, dolgozzatok, egyetek, igyatok, igyatok, igyatok, aztán haljatok meg, mint a többi normális ember.
patkószeg
@karma1: Az síma elütés volt, az övé viszont nettó butaság. Te pedig csak a hozzászólásom lényegét nem érted vagy nem vagy hajlandó megérteni.
teuton
@Freewolf: En meg töled felek, ezert jol összerugdoslak, mielött a rendör tenne meg. Igy rendben?
Freewolf
@teuton: Inkább azzal szórakozz, amivel egyidős vagy!
Knapp75
@oleo: Mi ez az ostobaság, hogy az írek történelmét kéred rajta számon?
Cunningham maximum a saját tetteidért fele.
Vagy téged is lehet úgy kezelni, mint annak az országnak a fiát, amely Hitler utolsó csatlósa volt?!
Remélem, az írek sem László Petra tettei alapján ítélik meg a magyarokat...

@Csizmás Kond: Először azzal jöttél, hogy nem gyűlöletből rúgott, most arról beszélsz, hogy hozzá sem ért, legközelebb meg majd arról hozol videót, hogy ebben az időben a Gerbeaud teraszán krémesezett, így ott sem volt?!

Szándékosan rúgott mindkét esetben a gyerek-, illetve a gyermekével menekülő apa felé, utóbbi esetben fel sem merülhet, hogy védeni akarta magát.
Innentől nincs mit magyarázni.
Puhl Sanyi mindkét esetben pirosat adott volna, mivel labdát egyik esetben sem ért a láb.
Knapp75
@Knapp75: Cunningham maximum a saját tetteidért felel.
teuton
@Freewolf: Rendkivül ertelmes, temaba vago a hozzaszolasod, de hat mi mast is lehet elvarni töled...
Freewolf
@teuton: Picit olvass vissza! Nem én kezdtem szórakozni veled!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.