Csadorban, a Reichstag körül emelkedő minaretek előtt ábrázolták Angela Merkelt a német ARD csatorna Berlini jelentés című műsorában. Sok néző kiakadt – írta meg az Index.

Színtiszta szatírának szántuk a képet, semmi másnak. Ez megegyezik értékrendünkkel, és a leghatározottabban visszautasítjuk az iszlamofóbiára utaló vádakat

- magyarázta a csatorna a képről.

Muszlim nőként ábrázolták Merkelt, a németeknek ez már sok volt

A felháborodott nézők viszont azt sérelmezték, hogy az ARD műve nagyon hasonlít a Pegida nevű bevándorlóellenes szervezet megmozdulásain látott transzparensekre, amiken Merkelt szintén fejkendővel ábrázolják.

Az Index emlékeztetett: a Pegida legutóbbi tüntetésén 9000-en jelentek meg, és azt követelték, hogy a német kormány bírálja felül Merkel bevándorláspolitikáját, és “tisztítsák meg a nyugatot az arabokól”. A vezetőjük, Lutz Bachmann ellen vizsgálatot kezdeményeztek két dolog miatt is: 1. Hitlernek öltözött, 2. a bevándorlókat "mocskos disznóknak" nevezte. 

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
nem kell felháborodni..nemsokára ez lesz a divat..meg az ungabunga..

akik most sérelmezik ezt a képet, azok nemsokára megvilágosodnak,(késsel a torkukon), és helyeselni fognak..
főleg, ha a fajtiszta, mondhatni árja német lányokat is megungabungázzák hazafelé a suliból..

lesz itt nemulass...akkor már késő...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
pumpaduda
Na ! Emberek, lehet megvédeni a boszorkát !!!
wagabund
nem kell felháborodni..nemsokára ez lesz a divat..meg az ungabunga..

akik most sérelmezik ezt a képet, azok nemsokára megvilágosodnak,(késsel a torkukon), és helyeselni fognak..
főleg, ha a fajtiszta, mondhatni árja német lányokat is megungabungázzák hazafelé a suliból..

lesz itt nemulass...akkor már késő...
eugen4402
Pedig a Pegida kezdetben nem tűnt ilyen agresszívnek... Mert ha ezek összecsapnak a pesmergákkal, Európából Canis merga sem marad.
Most elégedett, Nostradamus úr?
teuton
A regi vicc most is igaz, vagyis semmi sem igaz belöle... Az abrazolt ruhadarab nem csador, es Lutz Bachmann ellen nem azert folyik eljaras, mert Hitlernek maszkirozva fotozta magat... Ettöl függetlenül tudni kell, hogy Nemetorszagban mar most több millio muszlim el es a Pegida-tüntetesek ellentüntetöi alt. nagyobb letszamban vannak... Ja, es meg 1 dolog, NO-ban az egyhazak nincsenek a nacik oldalan, hanem egyertelmüen a menekültek mellett, ami MO-rol nem mondhato el...
ateistanincsisisten
@teuton: Vannak még németek Némethonodban !? Hazaáruló.
Feraj49
@eugen4402: 11,49-re. Az "öreg" figyelmeztette Európát ,de Eu.vezetői nem olvassák Nostradamus intelmeit, jóslatait. Pedig szegény már öregebb korában bele is örült a látomásaiba.
eugen4402
@Feraj49: Sajnos, mindig utólag derül ki, mi mindent kellett volna még megtanulnunk, de többnyire akkor már késő. Ha Nostradamus nem szélhámos volt (egy a sok közül), és tényleg látta jövőt, akkor - szerintem - jogosan őrült meg. Más alternatíva nem is nagyon kínálkozott.
magyarbakancs
Merkel ebbe a bevándorlás politikába bele bukik.
Multi kulti politika szart sem ér.
teuton
@ateistanincsisisten: Többre nem telik töled mint mocskolodasra? Erre jo az internet, ilyen bunkok is kielhetik magukat...
teuton
@magyarbakancs: Ne te döntsd el! Egyenlöre Brüsszel MO-ot vonja felelössegre es bünteti a bevandorlasi helyzet miatt, nem Merkelt. Ha meg josolgatni akarsz, akkor aruld el nekem a jövö heti eurolotto szamait. Valszeg nem tudsz viszont josolgatni, mert akkor nem csak bakancsra futna neked, tudnal egy jobb kinai cipöt is venni...;-)
magyarbakancs
@teuton:" Valszeg nem tudsz viszont josolgatni, mert akkor nem csak bakancsra futna neked, tudnal egy jobb kinai cipöt is venni...;-)"
Vicces gyerek vagy.
Nem vagyok kíváncsi a liberális szarságodra.
Vagy talán multi kulti b*zi vagy?
Ölelgessed a muszlinjaidat.
Különben a Kínai cipővel is lehet jól tökön rúgni .
Magyar bakancs
teuton
@magyarbakancs: Intelligens hozzaszolas! Büszke lehetsz ra, hogy a nehany sorodban csak 2 helyesirasi hiba van. Kb. ilyen szinvonallal mar valami fidesz-poziciot kaphatnal!
wagabund
@magyarbakancs: ..."Multi kulti politika szart sem ér."...

bár ilyen tömören félreérthető, de aki akarja az félre is érti..

majd most meglátja a fínom, kényes nyugati kultura, mi is az a más kultura...fájni fog a felismerés...
Ludas Matyi
@teuton: Bachmann ellen azert van eljaras, mert a nep neveben lep fel a jelenlegi kormany ellen. Es hogy miert vannak nagyobb letszamban az ellentüntetök az Antifak ezt miert nem közlöd a magyarral faszfej. Azert mert ezek a linkek, es a grünök seggnyaloi akik 10,00 Eurot kapnak orankent, ha kimennek a sajat nepük ellen tüntetni. Szar ember van nemetben is ezert nem kell magyarba menni. Az egyhaz? Az annak az oldalan harcol aki jobban fizet. Mi a szarert nem vesz be a Vatikanba az egyhaz mondjuk csak ugy balosbol legalabb 10.000 kamu menekültet vagy neven nevezzük a kikepzett terroristakat akik az Assad Regim ellen harcoltak? Az, hogy a Magyar egyhaz ellene van a Müslüm bevandorloknak erthetö hiszen elegendö volt a 150 evig tarto Müslüm elnyomas, ugy hogy ebböl nem hiszem hogy kerne barmelyik Magyar allampolgar megegyszer. Es ha neked nem tetszik a magyarok eljarasa meg mindig meg van adva a lehetöseged, hogy le menj Syriaba es beallj az IS csapatba , hogy harcolj Assad es a Russkik ellen. Mikor pakolsz?
magyarbakancs
@teuton:" 2 helyesirasi hiba van. Kb
Látom tessem jeleskedel a helyesírásban.
Köszönöm az észrevételedet.
Rossz utakon jársz mert egyetlen egy politikai pártot sem preferálok.
A személyeskedő hangvételt senkitől sem tűröm .
Még annak ellenére sem,hogy nem tudok helyesen írni.
teuton
@Ludas Matyi: Nibvos hozzaszolas, csak igy tovabb! De valamit összekeversz - a sok helyesirasi hiba es az intelligenciaszinvonalad mellett ez nem csoda-, a kormanypart fizet MO-on reszveteli dijat a megjelenesert a rendezvenyein. Ha szerinted 10 eurot kapnak az ellentüntetök orankent, miert nem vagy ott? Az majdnem 1 HAVI magyar közmunkaber, ORANKENT!!! Abbol talan futna neked valami iskolara is...
Freewolf
Kezdenek a vénasszonyra kiakadni ez csak porhintés! Nagy bukta lesz Merkel muttinak a választás, mert épelméjű német nem szavaz rá!
teuton
@Freewolf: Na itt van megint a jos! Igy könnyü, evekre elöre a levegöbe josolgatni, ugysem fog senki erre a hülyesegere emlekezni mar, de a jövö heti lottoszamok megjosolasaval meg mindig ados maradt...
Freewolf
@teuton: Tudja mindenki, hogy Merkel mutti a bajok okozója. Hülyeségeket beszélt, aztán meg mellébeszélt. Nem hülyék ám a németek és amikor a betóduló vadak erőszakosságával találkoznak, azonnal Merkel mutti ugrik be nekik. Lehet, még börtönbe is nyomják hazaárulásért!
teuton
Hat sztem elöbb lesz börtönben vagy menekül külföldre (Azsiaba a rokonokhoz!) orbancod! De töled ilyen hülyesegek josolgatasa mar szokasos...
Ludas Matyi
@teuton: Kis Pötsch en nem Magyar vagyok, de annyit en megtanultam magyarul, hogy ne vesszek el abban az orszagban ahol az anyam született. Hany nyelven beszelsz kis Pötsch, hany diplomad is van? En negy nyelven beszelek es irok meg ha nem is helyesen magyarul es 2 nyugat nemet diplomam van. Mid van neked ßarszaju? Kis getzi megveszlek böröstül- szöröstül, te kis baloldali majom. Ezert nem juttok elöbbre mert ilyen getzi szarkeverökkel van tele orszagotok mint te vagy! Remelm ha az elsö golyo elsül Magyarorszagon nem kell keresnie hogy hol vagy! Büdös szaju schwule Wixer!
Dr. Felipe
Remélem egyszer látjuk még g vicctort is cigány népviseletben az M1 en.
teuton
@Ludas Matyi: Ezt le tudod irni 4 nyelven? Erre jo az internet, ha bezartak mar az elmegyogyintezeteket, az örült primitivek itt kitombolhatjak magukat. Na persze meg szerencse, hogy demokracia van, mert különben az illiberalis allamban mar zart osztalyon lenne... Egyet meg azert elfelejtettel, hogy Napoleon is te vagy!
eszegfu
@Ludas Matyi: Ezért a hsz-ért kár volt a 2 diploma + 4 nyelv tudása ... jó lett volna ugy simán, "mezitlábasan" is:((( Engedelmeddel, az világos, hogy nem Te születtél M.o-n, hanem az édesanyád. Ha valóban 56 éves vagy, akkor vélelmezem, hogy édesanyád és talán apukád (ha csak nem német származásu) is ugy 1956. tájékán hagyta el az országot... tehát menekültek voltak.( Ha nem igy van, már most elnézésedet kérem!) És Te most a menekülteket gyülölöd?! Végül tisztelettel kérlek csinálj "rendet" otthon Németországban és szintén ott beszélj ilyen ocsmányul! Véleményed természetesen lehet, le is irhatod, de ne ebben a formában! Kösz.!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.