Mindent bevetnek, ami tömegpusztításra alkalmas, így akarnak visszavágni a harctéren elszenvedett veszteségekért. Irakból és Szíriából Európába küldött, dzsihadisták által elkövetett, autóba rejtett pokolgépes merényletek lesznek Európa-szerte – figyelmeztetett Gilles de Kerchove, az unió terrorelhárításért felelős vezetője. Egyre több titkosszolgálati jelentés utal arra, hogy robbanószerekkel zsúfolt kisteherautókkal támadják meg a nagyobb városok belterületeit,hogy minél nagyobb pusztítást okozzanak.

Forrás: ripost.hu
Feltöltő: Peller Anikó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

JAJMÁR
Miért képtelenek felfogni egyesek., hogy akik robbantanak,nem migránsok és pláne nem menekültek. SŐt. Nekik papírjaik vannak,utazgatnak simán. Sőt. Mo. Letelepefédi kotvényt is vrhet
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lópicigáspár
Ripost. Oszt ennyi. Hírcsárda.hu valóságtartalommal, csak a hírcsárdán lehet derülni!
Szókrakész
A libsik öleljék magukhoz a magukat felrobbantó merénylőket.
JAJMÁR
Miért képtelenek felfogni egyesek., hogy akik robbantanak,nem migránsok és pláne nem menekültek. SŐt. Nekik papírjaik vannak,utazgatnak simán. Sőt. Mo. Letelepefédi kotvényt is vrhet
JAJMÁR
@JAJMÁR: Mo.-on letelepedési kötvényt vehet és se Brüsszelnek se Merkelnek semmi köze hozzá. Na, ezeket meg ti ölelgessétek nagyokosok.
wagabund
.

Ördögi tervvel borítja vérbe Európát az Iszlám Állam! Totális lesz a támadás
..."Mindent bevetnek, ami tömegpusztításra alkalmas,"...

...ez a vég kezdete. (itt a kocsmában finomabban fogalmaznak: -ezt már baszhassuk...)
kakaósbögre
hát leszarom.ha a szociáldarwinizmust veszem akkor a modern társadalmak egyetlen szelekciós eszköze a háború.ránk fér egy kis ritkítás.ehh,pedig nyugdíjba akartam menni...
nezelodo
Öröm olvasni az ilyen a feketepalkó féle emberi jóságot, a nemzeti összetartozás jeleként. Na így lesz majd nagy a nemzet!
Kovács Gizella
@JAJMÁR: Ezt miért magadnak írtad :) ( ma 22.16 )
lópicigáspár
@Peller Anikó: Ha már ilyen szépen megszólítottál! Mivan ribike félrenyelted az anyagot!? Tudok ám ilyet is, nem csak a szépet!
JAJMÁR
@Kovács Gizella: Folytatása az előzőnek. Bocs, most csak telóról tudok írni. többet hibázok, de legalább leszokok a "regénY"írásról.o
Jozefina
Ha a titokszolgálatok ennyire biztosak ebben, akkor egy pici összefogással információ és adatdatcserével ezeket időben likvidálhatnák, még mielőtt EU területre lépnek. Az EU-ban levőket pedig egyszerűen orbán szavaival élve "levadászni"!!!
verőce21
Lehet tagadni, hogy nem a "menekültek" robbantanak, de olyan észérv sincs, hogy ezeket az erőszakos, beltenyészett, a vérfertőzésük miatt szellemileg degenerált, azonosíthatatlan honfoglalókat beengedjünk.
Szókrakész
@kakaósbögre: A darwinizmus eleve kiherélt eszme.
Igaz, hogy jön a háború, de attól még nyögdíjba mehetsz.
lópicigáspár
@verőce21: Erőszakos- gondoljunk őseinkre, hát nem voltak a szerénység szobrai, beltenyészett- egy húszezres városban szinte mindenki rokon mindenkivel, vérfertőzés- az biz néphagyomány a már integrálódottaknál, de egy kisebb faluban sem ritkaság, azonosíthatatlan- csak a regisztráltak jöhetnek és akkor még ne is beszéljünk a pénzért betelepítettekről! :)))
wagabund
@kakaósbögre: ..."ehh,pedig nyugdíjba akartam menni..."...
hát mit mondjak? felröhögtem e racionális kesergésen, de aztán lefagyott a vigyor a pofámról...mert éjjel egy megmondóember szonta, az a mi bajunk, hogy rég volt itt háború...de sebaj, nemsokár lesz..

hát bíztatásnak ennyit.
verőce21
@lópicigáspár: (08:59) Te csupa kisebb közösségekről beszélsz, nem milliós tömegekről!
lópicigáspár
@verőce21: Ha neked őseink kisebb közösség volt...
verőce21
@lópicigáspár: Kisebb közösség volt. Az is legfeljebb néhány tízezer, mint a többi említetted.
lópicigáspár
@verőce21: Akkor viszont sanszos a beltenyészet, lehet rokonok vagyunk! :)
karma1
@Peller Anikó: Minden orszagnak megvan a sajat nogradija, tasnadija, meg a mittudomen kicsodaja, es erdekes modon, mindegyik ilyen oriasi titkosszolga a merenyletek utan kenytelen bevallani, hogy az illeto elkoveto terrorista mar reges regen a rendorseg latotereben volt, 2-szer ki is hallgattak, de Isten hirevel el is engedtek.
Akkor megis ki a balfek???
Ez a cikkecske is kb arra utal, hogy mindenfele Europaban lehetnek alvo terroristak.
Nekunk mindjart be is szerzett orban basi - jo penzert - 18 000-et, mert ok nem annyira csunya muszlimok, hanem penzesek...

Ha ilyen jolertesultek, tegyenek ellene! Mig nem keso!
gulyasgyula
@wagabund: ..Ez érdekes de már én is halottam valami hasonlót .."" a kis háboruk már kevesek a világ gazdasági fellendüléséhez //soros gy// ""
Peller Anikó
@kamra: hogy ki a balfék? Hát előszöris a mekkergült hívogató. Másodszor az olasz horgászok. Aztán jönnek sorban, a junker, az osztrák megmondó simogató, a svédek, a franciák és a fél Európa, az összes migrácssimogató akik képtelenek felérni ésszel mi történik itt bő egy éve.

Egy agresszív, here népet eresztettünk a nyakunkra akik soha nem fognak dolgozni nekünk.
verőce21
@lópicigáspár: (22:00) Ádám-Évától mindenképpen!
De az ősmagyarok keveredtek az itt élő népekkel, szkíták, szarmaták, hunok avarok, majd az országba betelepített jászok, kunok, besenyők stb. népekkel. Eléggé nagy volt a vérkeveredés. Bár nem tudni mennyi no-go zóna létezett.
verőce21
A munkához hozzá kell szoktatni őket.
Ez nem lesz egyszerű.
Ördögvadász
Mindegy. Fontos, hogy Orbán, a kerítés vagy népszvazás ellen legyél.
Neked ez a fontos.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.