Nem kell félni a baloldal kritikájától, amikor „populistának hívnak minket”, mert tudjuk, hogy nem vagyunk azok, mondta a miniszterelnök.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Orbánnak nem a baloldaltól kell félnie, hanem attól a kb. 5 millió embertől aki zsigerből utálja mindkét oldal eszement rombolást végző politikusait.
Szókrakész
Viktor!

A komcsikat le kell győzni, ahogy te is "legyőzted" őket!
Vagy mégse?!?!?!
SystemError
Milyen intellektuális harcról beszél. Aki az anyját is eladná hazug célokért az ne intellektuális harcról beszéljen... Én csak azt nem értem, hogy hol van a sok nagymagyar, amikor egy ilyen senkiházi szétlopja az országot, belehazudik a nép szemébe.. Egy hazug tolvaj nincsen intellektuálisan semmilyen, hiszen minden szava és tette hamis. Ezern nincs mit vitatkozni vagy harcolni.. A hazug érvekre eleve nem lehet semmit mondani. Remélem egy nap a saját felhergelt nácijaid fognak kirángatni a parlamentből te G...!!!
Nessy
Mi lenne ha "harc" helyett értelmes párbeszédet, vitát folytatna Orbán? Vagy ahhoz már tényleg kellene némi intellektus??
Igaz, ahol nincs, ott ne keress!
Hellcat
Na nézd már 1 éve még magáról vallotta, hogy populista...meg pont az beszél harcvállalásról aki nem állt ki politikai vitára már NAGYOn régóta? A kurva anyádat viktor...de a fidesz szavazós is szarjanak sünt.
CsipkeRózsa
Orbán mindent csak harccal, háborúval, támadással tud megoldani, azt is, ami csak egy véleményre adandó válasz lenne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.