Ha egy svájci anyós kiborul, akkor nagyon kiborul.

Egy 57 éves svájci asszony és 21 éves magyar menye a svájci Schwyzi kantonban közösen nevelték a nő két ikergyerekét. Amikor a fiatalabb nő bejelentette, hogy újabb gyereket vár, az anyós kiborult – írja a svájci Top Online híre alapján a Borsonline

Nem látta jönni

Az idősebb nő egy fodrász-kozmetikai szalont vezetett, menyének ide volt időpontja egy arckezelésre. Amikor azonban pakolással az arcán, szemén vattakorongokkal feküdt, anyósa hirtelen baltával csapott le rá. A fiatalabb nőnek szerencséje volt, kiszolgáltatott helyzete ellenére is túlélte a támadást, bár a homlokán, vállán és az alkarján megsebesült. Az anyós ezután feltakarított és kórházba vitte sérült menyét.

Baltával csapta fejbe magyar menyét a svájci anyós, aztán kibékültek

A bíróság előtt azzal magyarázta tettét, hogy teljesen kikészült, amiért eddig is neki kellett eltartania a családot a szalon üzemeltetése mellett, és most az újabb gyerekkel tovább nőnek majd a terhei. Azzal védekezett, hogy már napok óta nem aludt emiatt, gyógyszert is vett be, nem volt teljesen beszámítható a történtekkor. A bíróság azonban nem fogadta el ezt a magyarázatot, mivel a tett elkövetéséhez használt baltát két nappal korábban vásárolta, és szerintük egy fodrászszalonban semmi szükség sincs rá, szóval ezt előre megfontolt szándéknak értékelték.

Pedig baltára még egy fodrásznak is szüksége lehet

A svájci anyós és magyar menye története mindenesetre happy enddel végződött, a két nő kibékült, az azóta megszületett harmadik gyereket szintén együtt nevelik (az apát nem említik a források), sőt a meny a bírósági tárgyalásra is olyan frizurával érkezett, amit anyósa vágott neki. Nem tudni, mivel.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kokopelli
@Qqberci: nem tudni,de az anyós egy pedáns svájci "matróna helvécia"!
Le a kalappal előtte,mert különben lerepül! :--)
kokopelli
@CsipkeRózsa: meg a haj középen baltával elválasztva! :--)
karma1
Na, mar exportaltuk a pecsi ildiko -Partos Csilla modellt... Itt sincs sehol sem az az erdemdus ferfiu, aki gyereket csinal, de nem neveli fel...:o((((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.