Az amerikai magyar milliárdos és filantróp méltatta Angela Merkel erkölcsi nagyságát és vezető szerepét, de meggondolatlan és a döntés csábító hatását figyelmen kívül hagyó kezdeményezésnek Soros György az Európai Parlamentben tartott csütörtöki meghallgatáson elhibázottnak nevezte a német kancellár által Európára kényszerített EU-török megállapodást a menekülthullám megállításáról, mert jelentősen alulfinanszírozott (a tagállamok két év alatt 6 milliárd eurót ígértek Törökországnak – a szerk.), és egy óriás befogadóállomássá alakítja át az elégtelen befogadó kapacitásokkal rendelkező Görögországot. Soros bírálta azt is, hogy a tagállamokra kötelező befogadási kvótákat erőltetnek, a menekülteket pedig vagy visszatoloncolják Törökországba, vagy olyan országba küldik, ahol nem fogadják őket szívesen.

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: nevemnick
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nevemnick
@division: kérlek, mutasd az irányt! Magyar Idők, 888, HÍR.MA? :D
Hellcat
@division: Tipikus elvakult fideszes látásmód...bármi ami ellentmond annak amit belétek táplált a cigánykirály az NEM ÚGY VAN!!!
lusta
Az a legfontosabb, hogy a sorosbérenc felcsúti kis pocakos tolvaj zsebcézár, aki g..i és besúgó azt mondta. A nnál rosszabb a tényeknek, mert ilyen apróségok, mint a tények az egybites 300 forintos budiforradalmárokat nem zavarják.
division
@Hellcat: Nem vagyok elvakult, csak nem ítélkezem elsőre soha. Ennyire már ismerhetnél régebbről:-)
Hellcat
@division: Ha te mondod...érdekes módon ezt "Azért itt nem egészen erről van szó, jobban a dolgok mélyére kellene azoknak néznie akik ezt beveszik" nem igen láttam tőled olyan cikkeknél ahol a kormány egyértelműen hülyére veszi az embereket.
division
@Hellcat: Tudod a Soros tervről én nem foglalok konkrét állást, azt viszont tudom mekkora veszélyt jelent Európára a migráció.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.