A Fehér Ház weboldalán már több mint hetvenezren írtak alá egy petíciót, ami követeli G. Soros terroristává nyilvánítását és a hozzá köthető szervezetek teljes vagyonának lefoglalását. “Az Igazságügyi Minisztérium azonnal nyilvánítsa George Sorost és szervezeteit, azok tagjait belföldi terroristává, és foglalja le a hozzájuk köthető összes szervezeti- és magánvagyont a civil vagyonelkobzás (Civil Asset Forfeiture) törvény alapján” – áll a petícióban. https://petitions.whitehouse.gov/petition/declare-george-soros-terrorist-and-seize-all-his-related-organizations-assets-under-rico-and-ndaa-law

Forrás: kulfoldiapro.com
Feltöltő: Rockxy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Megmondom őszintén nem bánom...legyen Soros terrorista...aztán akkor rá lehet mondani a fideszre, hogy terrorista pénzelte őket...terrorista pénzelés nélkül sehol nem lenne a fidesz...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rockxy
@nemfideszes: 17:00
Azt akarod közölni, hogy a Fehér Háznak nem lehet hinni, mert ott van a trampli?
Kinek lehet?
17:12
70 ezer nem sok, de áll a kérdés, hogy ennyi ember hülye?
Ki hülyíti őket?

Csutiügyben nincs ötletem, de most nem is erről van szó.
nemfideszes
@Rockxy: Ugye mindketten arról a Fehér Házról beszélünk amelyik azt is elhitette a szövetségeseivel, hogy Irak rendelkezik vegyi és tömegpusztító fegyverekkel?!
Ha a fidesznek sikerült közel 2 millió embert hülyére venni, akkor trampli propagandájának mért ne sikerülhetne 70 ezer idiótát feltüzelnie?!
papa.49
Vihar a biliben ez csak az itthoni budifülkeforradalmároknak a kedvért hír egyébként meg ott Amerikában is vannak terheltek bőven ))))))))))))
Eriksson
Nemcsak a Fehér ház, de Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök sem csípi Soros úr tevékenységét:
mno.hu/kulfold/netanjahu-visszavonatt...
libellle
@Csizmás Kond: nem csupán a hetvenezer fideszesè, hanem az összes fideszesé. Azután azokat akik aláirták a peticiot, elmebetegnek nyilvánitja az USA!!
cs.n.
Ne zavarjon senkit, hogy ezt szeptember elsején írták. Azóta már letelt a határidő, röpke két hónapja. Mi a kormányzat válasza, arról nem értesült a Napi Migráns oldal?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.