A Fehér Ház weboldalán már több mint hetvenezren írtak alá egy petíciót, ami követeli G. Soros terroristává nyilvánítását és a hozzá köthető szervezetek teljes vagyonának lefoglalását. “Az Igazságügyi Minisztérium azonnal nyilvánítsa George Sorost és szervezeteit, azok tagjait belföldi terroristává, és foglalja le a hozzájuk köthető összes szervezeti- és magánvagyont a civil vagyonelkobzás (Civil Asset Forfeiture) törvény alapján” – áll a petícióban. https://petitions.whitehouse.gov/petition/declare-george-soros-terrorist-and-seize-all-his-related-organizations-assets-under-rico-and-ndaa-law

Forrás: kulfoldiapro.com
Feltöltő: Rockxy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Megmondom őszintén nem bánom...legyen Soros terrorista...aztán akkor rá lehet mondani a fideszre, hogy terrorista pénzelte őket...terrorista pénzelés nélkül sehol nem lenne a fidesz...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
"Rogánnak és Kósának sok lehetett megint a nemzeti kokain, mert megint nem kímélték az átlag, cseppet sem narancsos magyarok idegrendszerét. Újabb szerintük ütősnek vélt véleményeket gurítottak, miközben a felcsúti csatárt, O1G-t – Orbán egy geci-t – is újra bootolták."
nepszava.us/rogan-es-kosa-is-rank-zuditotta-a-hulyeseg-cunamit/
Hellcat
Megmondom őszintén nem bánom...legyen Soros terrorista...aztán akkor rá lehet mondani a fideszre, hogy terrorista pénzelte őket...terrorista pénzelés nélkül sehol nem lenne a fidesz...
nemfideszes
Úgy látszik durbincs helyett most Rockxy az ügyeletes hülye gyerek, aki kamuportálokról szemezget, és próbálja meg tényként "eladni" az ott leírt baromságokat...
www.kelecsenyi.info/28-netsalata/143-alhirek-es-kamuoldalak
Csizmás Kond
...és hány aláírás kell ahhoz hogy azzá nyilvánítsák ?
Pálinkás Pál
"A Fehér Ház weboldalán már több mint hetvenezren írtak alá egy petíciót, ami követeli G. Soros terroristává nyilvánítását " ...ez qrva sokat jelent egy 321 milliós országban...ez még itthon is harmatgyenge lenne!!!
Hellcat
@Csizmás Kond: És akkor a fidesz hivatalosan is terroristák által támogatott szervezet lenne.
Rockxy
@Pálinkás Pál: Ebben a kurva kapitalizmusban már akkor is zörög a haraszt, ha szélcsend van.
Tűrjük még?
Rockxy
@Hellcat: Most is az.
Junker és bandája szponzorálja, építik a stadionokat.
A junker meg sorossal egyeztet az ep előtt.
Vagy nem?
Csizmás Kond
@Hellcat: ...hát ha soros többesszám akkor akár...de még az sem biztos hogy egyszemélyben támogatta...
Rockxy
@Csizmás Kond: Biztos hogy nem.
Vannak neki is szponzorai.
Mert mi is a kapitalizmus lényege?
Pénzuralmi világrend.
1.bp.blogspot.com/-XBkKWXHWn_c/WZNC1g3rGEI/AAAAAAAABdI/HPHQB-zjAqwJlpK14X3jX50sa1dwPiuFACLcBGAs/s1600/backhatt.jpg
nemfideszes
@Rockxy: Azért azt nem kéne figyelmen kívül hagyni, hogy ki is "csücsül" most a Fehér Házban, és milyen a viszonya Sorossal... szóval ez ettől még bőven belefér az "alternatív tények" kategóriájába...
nemfideszes
@Rockxy: Amúgy ha indítanának egy aláírás gyűjtést, hogy a csutit nyilvánítsák mentálisan alkalmatlannak a miniszterelnöki poszt betöltésére, szerinted hány perc alatt jönne össze a 70 ezer aláírás?!
Rockxy
@nemfideszes: 17:00
Azt akarod közölni, hogy a Fehér Háznak nem lehet hinni, mert ott van a trampli?
Kinek lehet?
17:12
70 ezer nem sok, de áll a kérdés, hogy ennyi ember hülye?
Ki hülyíti őket?

Csutiügyben nincs ötletem, de most nem is erről van szó.
nemfideszes
@Rockxy: Ugye mindketten arról a Fehér Házról beszélünk amelyik azt is elhitette a szövetségeseivel, hogy Irak rendelkezik vegyi és tömegpusztító fegyverekkel?!
Ha a fidesznek sikerült közel 2 millió embert hülyére venni, akkor trampli propagandájának mért ne sikerülhetne 70 ezer idiótát feltüzelnie?!
papa.49
Vihar a biliben ez csak az itthoni budifülkeforradalmároknak a kedvért hír egyébként meg ott Amerikában is vannak terheltek bőven ))))))))))))
Eriksson
Nemcsak a Fehér ház, de Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök sem csípi Soros úr tevékenységét:
mno.hu/kulfold/netanjahu-visszavonatt...
libellle
@Csizmás Kond: nem csupán a hetvenezer fideszesè, hanem az összes fideszesé. Azután azokat akik aláirták a peticiot, elmebetegnek nyilvánitja az USA!!
cs.n.
Ne zavarjon senkit, hogy ezt szeptember elsején írták. Azóta már letelt a határidő, röpke két hónapja. Mi a kormányzat válasza, arról nem értesült a Napi Migráns oldal?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.