Szexuális úton terjedõ betegséggel is megfertõzte a brit lányt. Azzal tartotta még nagyobb félelemben, hogy sorozatgyilkosnak hazudta magát, aki már 37 embert megölt. 2016 októberében erőszakolta meg első alkalommal egy manchesteri hotelben. Ezután még háromszor támadta meg más helyszíneken is. A legutolsó támadáskor arra kényszerítette kiskorú áldozatát, hogy vegye le a ruháit, majd leütötte és a fejét kezdte el rugdosni. Utána egy hangszóró segítségével verte fejbe, majd addig fojtogatta, amíg a lány elvesztette az eszméletét. Miután magához tért az áldozat, a migráns arra kényszerítette őt, hogy takarítsa fel a saját vérét, amit a férfi videóra vett.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: 1magyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mackoka46
Ez valami fidesz kampányfilm iq bajnokoknak ?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
1magyar
Migránsdédelgetőket kellene így elintézni!
mackoka46
Ez valami fidesz kampányfilm iq bajnokoknak ?
nevemnick
@1magyar: az olyan lelki szegényeknek, mint te és elvbarátaid, ez a mindennapi remegésetek, élelmetek. A szotyiköpködő, zsebibabázó főnökötök meg röhög a markába. Többet foglalkoztok a migráncsokkal, mint ahányszor amaz kiköpi a szotyihéjat.
@mackoka46: Az hát. Narancsos birkáknak, had zokogjanak, mert itthon minden rendben van.
quadrocopter
Boldogok a lelki szegények...a hazai szarnak azért nemzethy szaga van! Mindjárt más, nem?

-Itthon: Sokkoló magyar adatok: a szexuális erőszak áldozatai 70 ...
hvg.hu/itthon/20170307_szexualis_eroszak_gyerekek_nok_ellen_okri
2017. márc. 7. - A média által sugallt kép szerint a szexuális erőszak tinilányok ellen történik a szórakozóhelyen, sötétben, mikor az ismeretlen elkövető megvárja és megerőszakolja áldozatát. Holott tömegével nem ez történik, erre viszont nincsenek felkészítve a gyerekek és családok – mondja Parti Katalin, az Országos ...

- A nők elleni erőszak Magyarországon minden ötödik nőt érint
shoeshine.hu/.../1642-a-nők-elleni-erőszak-magyarországon-minden-ötödik-nőt-érint
A nők elleni erőszak Magyarországon minden ötödik nőt érint, hetente egy halálos áldozatot követel és az elkövetők az esetek többségében családtagok, partnerek vagy volt partnerek. Több típusát különböztetjük meg: szóbeli, lelki, szexuális, gazdasági erőszak, de a leggyakoribb a testi sértés. Annak, hogy egy nő miért ...

- Magyarországon szinte büntetlenül lehet erőszakoskodni a nőkkel
www.origo.hu/itthon/20141020-magyarorszagon-nem-buntetik-a-nemi-eroszakot.html
2014. okt. 29. - Az Európai Unió országaiban végzett kutatás szerint a 15 és 74 év közötti magyar nők kilenc százaléka válik élete során szexuális erőszak áldozatává Magyarországon. Ez a szám első hallásra alacsonynak tűnik, azonban azt tudni kell, hogy nálunk mernek a legkevesebben erről beszélni Európában, ...

- A Magyarországon történt szexuális erőszak miért nem érdekes a ...
kettosmerce.blog.hu/.../a_magyarorszagon_tortent_szexualis_eroszak_miert_nem_erd...
2016. jan. 22. - Naponta követnek el szexuális erőszakot kiskorú ellen, hetente meghal egy nő családon belüli erőszak következtében. A nők közel fele tapasztalt már erőszakos szexuális közeledést. Az adatok származási helye nem Szomália, hanem Magyarország. Komoly gondok vannak, de úgy tűnik, ezzel a politika, ..

Milyen érdekes, hogy a hazai,...
nevemnick
@quadrocopter: a nyáj szerint az nem számít ami itthon történik... (,,mindennapi rettegésünket ad meg nekünk ma")
quadrocopter
@nevemnick: Elég szelektív a bűn megítélése, ami külfoldön migránsbűn, az itthon szóra sem érdemes, ha árja hun az elkövető!
nevemnick
@quadrocopter: ez van. Harcolunk, megvédjük, leqrvázzuk, mert itthon van egy közel kétmilleres csapat aki erre reszket. Az, hogy közben itthon mi történik, az csak duma.
1magyar
@nevemnick: Te és ti meg eladjátok a saját anyátokat is.
nevemnick
@1magyar: (09:57) akkora balfarok vagy, hogy még egyet a világon keresve sem lehet találni. Mikor láttál migráns az országban? Csak az újságban, a köztévében, meg az orbáncotok által a fővárosba utaztatottakon kívül láttál egyet is? Azok is annyira kíváncsiak rátok, rettegőkre, mint mi őrájuk. Anyukád eladását meg rád bízom te görény köcsög, az enyém már huszonhárom éve elhunyt.( aműúy meg kapj a fejedhez kisöreg, nehogy véletlenül más tegye meg).
quadrocopter
@durbincs: Mi az a 3.6 millió, csicska? Melyik lottón van ennyi lé?
Matyar még nem menni a nemzethy ünnepen sem?
Gatyaturkesz volt ma?
Tucc beszélni a szádba tömött "minivirsliktől"?
Van már nemzethy óvszer a fejeden?
Ha meghúzzák fejeden lefelé a bőrt, akkor elköpöd magad?
Pálinkás Pál
@quadrocopter: Mostfelsoroltad a jórészt cigók által elkövetett dolgokat,éás ők nem magyarok...a cikkhez meg,mielőtt beugatsz,itt a helyi lap!!!
www.manchestereveningnews.co.uk/news/greater-manchester-news/sick-rapist-filmed-victim-cleaning-14376492

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.