Szexuális úton terjedõ betegséggel is megfertõzte a brit lányt. Azzal tartotta még nagyobb félelemben, hogy sorozatgyilkosnak hazudta magát, aki már 37 embert megölt. 2016 októberében erőszakolta meg első alkalommal egy manchesteri hotelben. Ezután még háromszor támadta meg más helyszíneken is. A legutolsó támadáskor arra kényszerítette kiskorú áldozatát, hogy vegye le a ruháit, majd leütötte és a fejét kezdte el rugdosni. Utána egy hangszóró segítségével verte fejbe, majd addig fojtogatta, amíg a lány elvesztette az eszméletét. Miután magához tért az áldozat, a migráns arra kényszerítette őt, hogy takarítsa fel a saját vérét, amit a férfi videóra vett.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: 1magyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mackoka46
Ez valami fidesz kampányfilm iq bajnokoknak ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
@nevemnick: Elég szelektív a bűn megítélése, ami külfoldön migránsbűn, az itthon szóra sem érdemes, ha árja hun az elkövető!
nevemnick
@quadrocopter: ez van. Harcolunk, megvédjük, leqrvázzuk, mert itthon van egy közel kétmilleres csapat aki erre reszket. Az, hogy közben itthon mi történik, az csak duma.
1magyar
@nevemnick: Te és ti meg eladjátok a saját anyátokat is.
nevemnick
@1magyar: (09:57) akkora balfarok vagy, hogy még egyet a világon keresve sem lehet találni. Mikor láttál migráns az országban? Csak az újságban, a köztévében, meg az orbáncotok által a fővárosba utaztatottakon kívül láttál egyet is? Azok is annyira kíváncsiak rátok, rettegőkre, mint mi őrájuk. Anyukád eladását meg rád bízom te görény köcsög, az enyém már huszonhárom éve elhunyt.( aműúy meg kapj a fejedhez kisöreg, nehogy véletlenül más tegye meg).
quadrocopter
@durbincs: Mi az a 3.6 millió, csicska? Melyik lottón van ennyi lé?
Matyar még nem menni a nemzethy ünnepen sem?
Gatyaturkesz volt ma?
Tucc beszélni a szádba tömött "minivirsliktől"?
Van már nemzethy óvszer a fejeden?
Ha meghúzzák fejeden lefelé a bőrt, akkor elköpöd magad?
Pálinkás Pál
@quadrocopter: Mostfelsoroltad a jórészt cigók által elkövetett dolgokat,éás ők nem magyarok...a cikkhez meg,mielőtt beugatsz,itt a helyi lap!!!
www.manchestereveningnews.co.uk/news/greater-manchester-news/sick-rapist-filmed-victim-cleaning-14376492

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.