Vélhetően egy közlekedési kamera készítette a felvételt, amelyen Gruevszki látszik a volán mögött.

Az elítélt macedón exkormányfő vezette a magyar diplomáciai autót, amivel Magyarországra szökött

Az albán rendőrség is megerősítette, hogy a Magyarországon menedékjogot kérő volt macedón kormányfőt, Nikola Gruevszkit egy tiranai magyar diplomáciai autó hozhatta Magyarországra. Az albán Korrieri című lap pedig egy fényképet is közölt, amelyen a korrupció miatt elítélt volt miniszterelnök látható egy autó volánja mögött, amit vélhetően egy közlekedési kamera rögzített.

Azt csütörtök este közölte az albániai rendőrség, hogy Gruevszki november 11-én este 7 óra 11 perckor lépte át az Albánia-Montenegró határállomást. A volt macedón kormányfő egy magyar diplomata autóban ült, illetve a saját személyi igazolványát használta, mielőtt az Interpol november 13-án nemzetközi körözést adott ki ellene. Azt a rendőrség nem közölte, hogy ki vezette a járművet.

(24.hu)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Balogh Zoltán

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Egyre szebb lesz ez az ügy!!!Merje még valaki azt mondani hogy a geci homo felcsutikusznak és a zselés kakadunak valamint a ragyás sintér sanyónak nincs benne a mocskos tolvaj keze!!!Ezek alábbvalók az utolsó maffia tagnál is!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kisrigó
Más fórumon olvastam, hogy nem testvéri szamaritánusként segíti a magyar kormány az elítélt korrupt volt miniszterelnököt, hanem kérdés, hogy mit tudhat és kiről?!
creativehun
@Shikari: Olvasva több hozzászólásodat..koncentrációs táborokkal,bezárással meg hasonlókkal fenyegetsz itt embereket. Még is...ki a fasznak képzeled Te magadat??? Attól,hogy orbán faszát szopod fényesre még egy degenerált senki vagy aki agyi defektje miatt hajlamos a realitást másképp érzékelni mint ahogy az valójában történik.Először tegyél rendet a fejedben mielőtt intelligens emberek társaságába keveredsz és butaságokat irogatsz...és örülj,hogy megtűrnek maguk között...mert egy ideig még csak-csak elnézzük neked a hülyeségeidet...mint ahogy a hülye gyereket is békén hagyja egy ideig az ember.. de amikor már idegesítővé kezd válni akkor kibasszák mint a macskát szarni. No..pontosan ez történik veled is...ha nem fejezed be az idióta faszságaidat.
terlasz
Mikor esik le a tantusz az embereknél, hogy Magyarország feje a bűnözői körökben érzi jól magát?
Desischado
@terlasz: Nekem már rég leesett, hidd el. Remélem, hogy végre ebből az ügyből nem fogja tudni magát kivakarni, ez a tetves, bűnöző parazita. Ideje már, hogy valamibe belebukjon a bandájával együtt!
herczeg0210
Hiába a maffiózók összetartanak a családban! Ezt már régen lezsírozta a Diktorral!!!
qxy
Vagyis, meg tervezett akármi ami ugye benne van a BTK ba is Polt Péter? és tettes társ ként kérem az önök őrizetbe vételét alapos gyanú?? nem. azon már túl vagyunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.