A túlóratörvény elleni tiltakozás és a közigazgatási bíróságok felállítása miatt kezdeményeznek európai parlamenti vitát a Zöldek.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@csipetke: Meg várják, míg még nagyobb károkat okoz! Aztán a Néppárt majd mossa kezeit!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csipetke
Sajnos az unióban rendkívül lassan mennek a dolgok az óriási bürokrácia miatt.Pedig orbánnal,és a bandájával nem ártana valamit kezdeni.Meddig kell még tűrnünk ezt az arrogáns,pökhendi rablóbandát?
Nessy
@csipetke: Meg várják, míg még nagyobb károkat okoz! Aztán a Néppárt majd mossa kezeit!
csipetke
@Shikari: Mert Macron teljesítette a követeléseiket.Sőt még többet is,mint amit előszörre kértek.
kereső
@Shikari: orbán is megbukott, csak még nem érzékeli. Az egész pályás letámadás oda van, a rabszolga tv.-t, a biróságok felszámolását úgy látszik nem sikerül lenyomni az ország torkán csont nélkül, mint eddig mindig mindent. Hallatszanak már azok a hangok IS!- amelyek az egész NERT kélrdőjelezik meg, bár még csak halkan. Na de minden nagy eső az első egy cseppel szokott kezdődni.
Hübrisz,!!! az lesz a vesztetek, amit most még nem vesztek komolyan. Egyre kevésbé számit már a nemzethy "keresztény" máz.
kereső
Köszönjük Sargentini asszonynak. És egy lófütty az EPP-nek,és külön Webernek.
tulipan
@Shikari: iGAZÁN? AZ A 38 %? NA, NE HAZUDIJ MÁR, TE BAROM VÁNDORCIGÁNY!
kereső
@Shikari: ha, mint mondod "Magyarország mellette áll"- akkor Magyarország csak és kizárólag a 32%-nyi fideszesből áll? Ennyi most a támogatottsága orbánnak. Ami azt jelenti-hogy Magyarország 68%-a nem őt támogatja. Ami meg az álmaitokat illeti a fizetett politikai és külföldi aktivistákról- nincsenek. Mert, engedtessék meg, de ha ti az ellenzéki EP képviselőket tituáljátok külföldi ügynököknek -ez azért szarháziság !és hazugság. Viszont nálatok ott vannak.
Mindjárt elsőnek Steve Bannon- akit ráaadásul az egész ország fizet, azért hogy a fidesz ep kampányában részt vegyen. Na jólnevelten menj a francba, és ne szórd a hülyeségeidet, amik nem is tények, csak ktalációk a habonyrogánbűnözőantal műhelyből.
tulipan
@Shikari: A legfontosabb a hangulatkeltő narancsos hazudozás!
tulipan
@Shikari: AHA! Szóval tehát a 32% = KÉTHARMAD!!!
tulipan
@Shikari: Mi meg téged unink már, de baromian, te ostoba vándorcigány!!!
tulipan
@Shikari: Há' MÉÉÉ'? Te 'fel vagy indulva'? Ugyan, mitől??? Mer bukésra áll a nyaldosnivaló segged???
kereső
@Shikari: itt egyenlőre te vagy az aki átkozódik, én nem szoktam-nem az én stlilusom/és neveltetésem.Ami meg a a "világraszóló"győzelmet és veszteseket illeti- a 48 % kapott szavazattal sincs többségetek, azt csak és kizárólag a választási Tv-nek köszönheteitek, meg a szerver leállásnak. Akkor miről is beszélsz, mint vesztesekről? Igen ,vesztes az egész ország a nemkormányzásotokkal, a kormányzás helyetti hazug, nemzethyeskedő és "keresztény" vallási mázba öltöztetett lózungokkal. És igen tagadom, hogy orbán kormányoz- nem, hanem lop.csal,hazudik és kiárusitja az országot és benne a magyar embereket. A kormányzás eredményeként most van egy nem demokratikus,nem jogállami országunk, ahol is egyre inkább teret nyer a fasizmus ideológiája a kormány részéről, és orbán egyeduralmi törekvései.
tulipan
@Shikari: Igazán??? Ezt mondogattad 20032-26 köztötö is Te barom??? Aligha! Hülyegyerek!
kereső
@Shikari: a gazemberségeket, a törvénytelenségeket senki nem köteles tűrni. Sőt úgy is mondhatnám : TILOS!!- lásd Gruevszki ügy, CEU, a sajtó, a felhatalmazás nélküli alaptörvény szerinti jogalkotás- mert Alkotmányunk nincs- / ezt a multork már szájerrel bizonyitottam/- a dolgozók kirablása- a szegényebb munkavállalóktól a jövedelem átcsoportositása a magasabb jövedelmeűek felé, a rokkantak, a hajléktalanok megalázása- emberi méltóságuk megbecstelenitése, az oktatás lezüllesztése-tönkretevése- szabadságának elvétele, a tudományos szabadság megszüntetése...etc.
kereső
@Shikari: arról már nem is beszélve, hogy még a saját különbejáratú alaptörvényeteket is sérti orbán egyeduralmi törekvése.Még az szerint is TILTOTT!
simmering73
"...jött Manfred Weber, egy gerinctelen német néppárti politikus, a Néppárt frakcióvezetője, aki a személyes karrierje érdekében kiegyezett Orbánnal. A fideszes néppárti képviselők szavazataiért cserébe Orbánt “visszakonszolidálta” a Néppártba, és megegyezést kötött vele, hogy a májusi EP-választásokig a Néppárt békén hagyja, nem kritizálja, hanem kiáll mellette."
nepszava.us/egy-jellemtelen-nemet-karrierista-w1g-miatt-vedik-orbant/
kereső
@Shikari: na mára megint kiérdemelted a "hülye" jelzőt. Ne a propaganda szöveget nyomd nekem, tudhatnád,hogy azzal nálam semmire se mégy. Csak a tényeknek, a saját szememnek-és tapasztalataimnak hiszek.
csipetke
@Shikari: 8:32 Macron még a helyén van,és hogy orbán nem bukott meg?MÉG nem bukott meg,de ez csak idő kérdése.
kereső
@Shikari: na majd, ha egy független biróság górcső alá veszi az alaptörvényt, és az eljárási hibáktól is hemzsegő elfogadását, akkor majd visszatérünk a parlamenti törvényességre.Csak legyél itt akkor is.
Madácsi Pali
Nem vita kel már ide, hanem oda üssenek a g^cinek ahol a legjobban fáj neki! A szavak úgy peregnek le róla mint a falra hányt borsó. Most még a zsebe sem igazán fáj, legalábbis amíg kitart a menkült cimborája 30 millió eurós hátizsákja. Talán a "nem strómanok" megmogyoróznák egy picit némi della hiányért.
kereső
@Shikari: már mindent tényt, minden érvet leirtam ,most és már elég sokszor. De ez téged nem zavar, csak annyit árul el még rólad, hogy olvasol valamit, csak nem érted,hogy mit.
Egyébként meg Boldog karácsonyt!
csipetke
@Shikari: 12:53 Mi azért reméljük,hogy orbán ideje lejár.
Ne válaszolj
tulipan
@csipetke: Nem vita kel már ide, hanem oda üssenek a g^cinek ahol a legjobban fáj neki! A szavak úgy peregnek le róla mint a falra hányt borsó. Most még a zsebe sem igazán fáj, legalábbis amíg kitart a menkült cimborája 30 millió eurós hátizsákja. Talán a "nem strómanok" megmogyoróznák egy picit némi della hiányért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.