Több ezer fel­dol­go­zat­lan, fe­nye­ge­tést tar­tal­mazó akta he­vert a német ha­tó­sá­gok asz­ta­lán 2015-ben, a mig­rá­ciós vál­ság csúcs­pont­ján. A Szö­vet­ségi Me­ne­kült­ügyi- és Mig­rá­ciós Hi­va­tal fi­gyel­mez­tette a kor­mányt, hogy há­bo­rús bű­nö­sök van­nak a me­ne­dék­ké­rők kö­zött, az il­le­té­kes szer­ve­ket azon­ban hi­de­gen hagy­ták a je­len­té­sek. A német Szövetségi Menekültügyi- és Migrációs Hivatal (BAMF) 2014 és 2019 eleje között 5000 olyan információt szolgáltatott a bűnügyi és ügyészségi szerveknek, amelyek arról tanúskodtak, hogy a migrációs válság idején az országba érkező menedékkérők között háborús bűnösök is megbújnak. Más forrásokból egyébként még ezen felül 200 további bejelentés is érkezett. Ezt maga a német belügyminisztérium ismerte el a Német Szabaddemokrata Párt korábbi híresztelésére reagálva. Már a felmerülő gyanúk mértéke is sokakban megütközést keltett, de a feketeleves csak ezt követően jött. A belügyi tárca ugyanis azt a...

Forrás: ripost.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kokopelli
@kokopelli: ...anyádra kérdeztem rá!Nem fáradt még az öreg csataló???
Nem mindegy a melójában,hogy 5-ször 1000Ft vagy 1000-szer 5Ft !!! tudja?
nezelodo
A francba, mégsem oda vitték a vezér elítélt haverját, és a baltás gyilkost sem a németek hagyták futni jó pénzért! Ki érti ezt a shikaridurbincson kívűl?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.