Az orosz alsóház elnöke vetette fel az ötletet. Ukrajnának kártérítést kellene fizetnie a Krímnek azért a veszteségért, amit a félsziget Oroszországhoz csatolása előtti 25 évben pusztító politikájával okozott – közölte az MTI Vjacseszlav Vologyin, az orosz parlament alsóházának elnöke felvetését.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Az az igazság, hogy nálunk már volt ennél pofátlanabb is

de a derék orosz képviselő azért nálunk is beférne az arrogáns pofátlanságával

Mivel nincsenek az MTI jelentések között rovatok, ez csak úgy ott találtatik a tegnapi termésben:



Ukrajna-Oroszország-Krím-konfliktus
Duma-elnök: Ukrajna fizessen kártérítést Oroszországnak a Krím félsziget "lepusztításáért"

Kovács Andrea, az MTI tudósítója jelenti:
Kijev, 2019. március 15., péntek (MTI) - Ukrajnának kártérítést kellene fizetnie a Krímnek azért a veszteségért, amelyet a félsziget Oroszországhoz csatolása előtti 25 évben "pusztító politikájával" okozott - vetette fel Vjacseszlav Vologyin, az orosz parlament alsóházának elnöke pénteken.


Sajtóhírek szerint „Volodimir Arjev, az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlésébe delegált ukrán küldöttség vezetője reagált. Gúnyos hangvételű Facebook-bejegyzésében azt javasolta Vologyinnak, hogy ne álljon meg ennyinél: kérjen Oroszország kártérítést a vörös hadseregnek a holodomor (az 1932-1933-as nagy éhínség) idején keletkezett veszteségeiért is. Nemzetközi bíróságon nyújthatna be Oroszország keresetet, amelyben követelhetné Ukrajnától az ukrán foglyok Szibériába szállításának költségének megtérítését, sőt, a sztálini lágerek őrzésének díját is felszámolhatná ”.
Nos a dolog úgy áll, hogy ismét csak nincs új a nap alatt. A létezőben – tudod Wazze mikor nem volt antiszemitizmus =)) – járta a mondás, hogy utólag be kellene hajtani a zsidókon a MÁV felmerült költségeit és a keretlegények túlóra-pénzét!
Eladott Ország
"A legjobb védekezés a támadás." (Bonaparte Napoleon)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.