A magyar miniszterelnök több napos látogatáson vesz részt Erdélyben: most Böjte Csabával történő látogatásáról posztólt egy rövid videót.  

Címlapkép: Facebook/Orbán Viktor

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Én egyszer jártam Böjte úr intézményében, ahol nagyon sok kis gyermek van. Csoportos kiránduláson voltunk és itthon már előre bevásároltunk mindenféle tisztítószert, mosószert, játékokat, stb. Az autóbusz alsó csomagtartója szinte ezekkel volt tele. Odaérkezésünkkor Bökte úr ki sem jött, egy nővér fogadott bennünket. Ő nagyon kedves volt. A gyerekek meg nagyon aranyosak és főleg őszintk!!! Ez már sok éve volt, de a mai napig visszatérő emlék, amikor az egyik kisfú megfogta a kezemet és azt mondta " vigyél magaddal"!!! Ez borzasztó érzés volt számomra!!! Böjte úr később előkerült és közölte, hogy máskor készpénzt vigyünk!!! Gondolom azóta mercédesszel jár!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
A felcsúti KISZ titkár azokat a törököket szereti akik 150 év rablásával, gyilkolásával megroppantották Magyarországot.
Miért is a románokon csodálkozunk?
a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2F4cdn.hu%2Fkraken%2Fimage%2Fupload%2Fs--NfIOeB7o--%2Fc_limit%2Cw_1160%2F7DWwaPiQDVPm1QGwqs.jpeg&key=aC9RZYg2672NCdOIHu4uoQ&w=600&h=402
a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2Fnepszava.hu%2Fi%2F16%2F9%2F1%2F1210616.jpg&key=uXXtTbNVBz0ODfT2IQJ-yQ&w=600&h=339
Helló Röfi az igaz magyar csak azt lesi, honnan esik le egy kis "korpa."
tulipan
@durbincs: Te kretén, narancsos seggnyaldosó, szaros pofájú, Félfarok, onnan a romány Ploestiben levő denevérszaros, ammónia-pisis sazgú bányakewcód mélyéről, mit picsogsz itt össze-vissza? Te véres szaros , csak hidratálj már,mert nagyon beteg vagy? az a lábúj-kórómnyi Húgyköved már nem gyerekjáték ?De majd ez félbolond @Shikari: a moslékajkú-rúzsös férfi ápolja - kenegeti ? Esetleg 3-masba Ótvare @Vercke21: -el ? monitorozzá mán te tök bugyuta lény ? már eddig is térdig aláztak ? Há' neked,ez, még mindig nem volt elég? Nyüves, golyótlan (ki)Herélt ? Móka Muki, a megmondó ondó n23120
Eladott Ország
@durbincs: Az Echo Tv-nél várják a babaváró hitelt és bezárt a bazár.
tulipan
@durbincs: BIzony ám, te narancsos seggnyaló Félfarok, ott abban a romány, Ploesti denervérszaros, ammónia-pisi szagú bányakcód mélyén, hiába picsogsz itt baromságokat, mert, valóban bárki nézeti az echo-tv-t, ha akarja, pl. itt:
elokozvetites.tv/echo-tv-online-stream-hd-adas.html

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.