Az előzetes felmérésekhez képest meglepetésre a baloldali Munkáspárt (PvdA) nyerheti a csütörtökön Hollandiában megtartott EP-választásokat, derül ki az Ipsos exit polljából.

Hatalmas meglepetés: a Fidesz réme nyerte az EP-választást Hollandiában

A hivatalos eredményekre egészen vasárnap késő estig várni kell, amíg az összes tagországban leszavaznak az EP-választáson.

Várhatóan öt képviselői helyet szerez a hollandoknak járó 26-ból, 2014-es 9,4 százalékos eredményét pedig megduplázhatja az európai szocialisták bizottsági elnöki csúcsjelöltjének, Frans Timmermansnak a pártja, aminek a Reuters szerint ő volt a vezéralakja a kampányban. Ha ez lesz a végeredmény is, akkor a magyar származású holland képviselő, Piri Kati is újrázik az EP-ben – írja az index.hu.

(Cikk- és címlapkép: pixabay.com)

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Klubtag
Az Orbán-ellenes erők baja (kudarca) mindíg az, hogy túlbecsüljük a magyarországi választók szellemi, erkölcsi, mentális állapotát. Ez az ország ma is egy feudál-klerikális borzalom otthona, mint kb.1.100 éve. Miért reménykedünk abban, hogy ez most másképpen lesz. Orbán sikerének titka, hogy ismeri együgyű népe gyengéit (hisz közülük származik) és többnyire aljas eszközökkel ki is aknázza azokat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
durbincs
@Jozefina: Kedves ha csak olyan mint maga ,máleismondunkróla ?
durbincs
@simmering73: monjuk Bezzeg-Tahó ? maga sose az esziről vot hires , a bányakolonis picsogoknál ?
tulipan
@durbincs: Te bezzeg tahó, ilyen jól ismered a bányakolononisokat, szétreped agyú? seggnyaldosó, narancsos a kazánfütő s kovács és állat etető? narancsos picsogó? szokásod szerint szolgálatba ? szolgálatba vagy propagandista, és megint csak magad alá vizeltél ? Ejnye, vegyé' mán magadra a nadrág alá egy pelenkát!! Itt az EchoTV-d! https://www.echotv.hu/... ? A teremburáját? Azt' szavaztál-e már, ott abban a romány Ploestiben??
Pegero
Várjuk meg a választások végeredményét!
Még nem dőlt el, Frans Timmermans labdába rúg-e az EU Parlamentben?!
Volt aki Márki-Zay Péter győzelme után azt hitte a Fidesznek annyi.
Csak nyugi-nyugi.
durbincs
@tulipan: maga a tartalék-nyomi ?+@csak húgy...: meg a a magaalávizelös ?
tulipan
@durbincs: Hja, te narancsos romány bér-seggnyaló, félfarok, most aztán magad bizonyitod be, hogy onnan a romány Ploestiből picsogod ide a narancsos bér-baromságaidat!!! :)))))) Te agyatlan picsogó ott lent a bányába nem éppen a rettenet a eszedről vagy hirhedt, Azt', Pár bani-ért meg lepöksz bárkit ? Manapság mennyi a is bani/fillér árfolyam?? Te hivatásos narancsos hazudós nyomi? Nem vizelj már be a nadrágodba állandóan, olyan gusztustalanul néz ki, inkább vegyél fel pelenkát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2019. December 12., 14:36
Itt az első fotó Tóth Gabiék kislányáról
Itthon - 2019. December 12., 15:10
A következő napokban sem lesz nagy hideg