Kósa Lajos, a Fidesz önkormányzati választásokért felelős kampányfőnöke volt az M1 vendége hétfő reggel, és többek között arról beszélt, hogy a fővárosban a főpolgármester-választást a Budapesten élő külföldiek döntötték el. Erről mi is cikkeztünk, itt elolvasható aki lemaradt volna erről, ami a legolvasottabb lett a héten. Mint Kósa fogalmazott van 90 ezer európai polgár, aki Budapesten lakik, létesített lakcímet és elment szavazni. „Ők mondjuk kevésbé fogékonyak a nemzeti politizálására, részint nem magyarok, részint nem is értik” – mondja Kósa, aki szerint Karácsony Gergely és csapata külön kampányt is csinált rájuk. És ez a 90 ezer szavazat éppen a főpolgármester személyét döntötte el Kósa szerint is, mert 50 ezer volt a különbség.

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Gruevski IS az ellenzékre, meg Karácsonyra szavazott? Meg a kötvényesek is mind? Meg az a sok-sok arab,török akiknek eladtátok a belvárost? Hát Lajosom, neked se a szomszédod a hülye.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Józsipapa
Lali - azt tudjuk, hogy a fideSS-ben nem az eszedért szeretnek; de ekkora marhaságot mondani...
ez a külföldiek szavaztatása pedig a ti találmányotok...
reagens
@Aki Én: Én a hugodra szavaztam! :-)))))))))
szaboria1
Ez már nagyon agybeteg kezd lenni. Ne igyál NOAbort mert az megárt.
Eladott Ország
Jól van, megint Kósát az udvaribolondot küldték ki nyilatkozni, akkor nagy válság lehet most a fideszben. Egy igazi zseni ez az ember. Az egész világon egyedülálló ez a csengeri örökös. Olyan, akin lobotómiát végrehajtva sem lehetne semmilyen változást megfigyelni a műtét után, ahogy felnyitják a koponyát, beszippantja a dokit a vákuum

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.