Írásbeli kérdéssel fordult Tompos Márton, a Momentum frakcióvezető-helyettese Orbán Viktorhoz azzal kapcsolatban, hogy miért hosszabbította meg novemberben a Parlament a háborús

Forrás: Közbeszéd
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Volt egyszer egy dél-szláv háború, amely közvetlenül a határainknál folyt, még Baja környékén is potyogtak bombák- nem több száz kilométerre a magyar határtól. Mégsem rendelt el "vészhelyzetet" sem az Antall, sem a Horn kormány- úgy látszik egyik miniszterelnöknek sem volt "igénye" a teljhatalomra, és a rendeleti kormányzásra, pedig Horn Gyulának valód!!! 2/3-a volt, nem csak parlamenti.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@KisTehen: Most megint - állandóan- miért mész le hülyébe? (lehet, hogy eleve az vagy). Románia, Szlovákia, Lengyelország szintén NATO tag. A lengyelek sokkal közelebb vannak a frontvonalhoz, az orosz bombákhoz, a románokról nem is beszélve ott a keleti határain potyognak putyin bombái, amikor a dunai kikötőket bombázza- mint mi. Orbán uralkodni vágyásának semmi köze a NATO-hoz, az ukrajnai "nem háború, hanem csak korlátozott különleges hadművelet"-hez, ennek egyedül orbánhoz van köze. Tényleg ennyire barom vagy?
kereső
"Magyarország, Szlovákia és Törökország. Egyedül ez a három ország nem írta alá azt az EU-NATO közös nyilatkozatot, amely elítéli Oroszország nemrég végrehajtott támadását, észak-koreai ballisztikus rakétával, Ukrajna ellen.
Orbán Viktor maffiaállama soha nem látott politikai elszigeteltségbe és morális mélységbe taszítja Magyarországot és a magyar társadalmat. A magyar polgároknak fel kellene végre ébredni a propaganda bódulatából.
És egyáltalán: a világ egyik legkegyetlenebb diktatúrájában gyártott fegyverekkel egy szomszédos országunkban nőket, gyerekeket ölnek, és Magyarország nem tud határozottan megszólalni ebben a kérdésben?
Zárójelben jegyzem meg, a nyilatkozatot aláírta, a három szomorú kivételtől eltekintve, nemcsak az összes EU- és NATO-tagország, de még számtalan demokratikus ország, köztük Argentina és Új-Zéland is, így valóban szánalmas, szerencsétlen csoportban találjuk magunkat."
csak úgy....
@KisTehen: nem győzöm elégszer mondani, hogy te egy alkoholista, drogtól fölturbózott fidesz gyogyós!
kereső
@Maccska: @Maccska: A választást az MSZP nyerte, melynek a választás alatt Horn Gyula volt a listavezetője, majd június 4-től a miniszterelnök-jelöltje.[1] A szocialista párt a 386 parlamenti helyből 209-et szerzett meg. Akkoriban ez volt a legtöbb hely, amelyet egy párt meg tudott szerezni a szabad választáson.
Az szdsz koalicióvak valódi- szavazattal szerzett 2/3-al kormányozott. És nem volt "győztes" kompenzáció. Egyébként meg kisnyúl- tanár úr.
kereső
@Maccska: @Maccska: Jellemző, hogy nem a lényegre reagálsz, hanem egy mellékkörülményre. miért is nem volt 1991-től a dél-szláv háború kezdetétől teljhatalmi kormányzás. Szarva közt a tőgyét- ugye tanár úr???
Sámannus
A csüngőhasúnak a telifosott gatyája miatt van helyzet

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.