Brutális felvételek láttak napvilágot a moszkvai terrorakció orosz hatóságok kezére került elkövetőiről. Nem bánnak velük kesztyűs kézzel a hatóságok, egyikük már az intenzív osztályon fekszik.

Agyba-főbe verték a moszkvai merénylőket, arcuk szinte felismerhetetlenné vált: kiszivárogtak a kihallgatásuk után készült brutális felvételek

Lángol a Crocus City Hall nevű hangversenyterem, amelyben katonai terepruhát viselő fegyveresek tüzet nyitottak Krasznogorszkban 2024. március 22-én. Szemtanúk szerint az automata fegyverrel felszerelkezett támadók gránátot vagy gyújtóbombát dobtak a nézőtérre, ahol nagy robbanás hallatszott, majd tűz keletkezett. MTI/AP/Vitalij Szmolnyikov

A váratlan moszkvai terrortámadás óriási sokkot okozott az orosz társadalomban. Mint ismert, felfegyverzett merénylők rontottak be a Crocus City Hall bevásárlóközpont koncerttermébe, ahol gépfegyverekkel több mint 130 civilt öltek meg.

Az eset után hatalmas hajtóvadászat indult a terroristák után, akiket menekülés közben fogtak el – a hatóságok állítása szerint az ukrán határ közelében. A merényletet az az Iszlám Állam vállalta magára, a négy elkövető közép-ázsiai, tádzsik nemzetiségűek.

A különböző videók tanúsága szerint meglehetősen képzetlenek voltak. Az orosz szerveknek már vallomást tettek, a hatóságok állítása szerint nem találtak az iszlám Állammal való kapcsolatukra utaló jeleket.

Agyba-főbe verték a moszkvai merénylőket, arcuk szinte felismerhetetlenné vált: kiszivárogtak a kihallgatásuk után készült brutális felvételek

Fotó: Reddit/Handsome_Stud_

Mostanára a feltételezett felbujtókat is elkapták, különböző csatornákon (elsősorban Telegramon) meglehetősen sok felvétel gyűlt össze az elfogott terroristákról, akik a fényképek tanúsága szerint igen kemény vallatásokon eshettek át.

Az egyik elkövető az intenzív osztályra került időközben, a tárgyalásra is mentős kísérettel érkezett.

Úgy tűnik, a szemet szemért, fogat fogért-elv érvényesül a moszkvai merénylők vonatkozásában.

Kihallgatásukat követően közzétették a négy férfiról készült fényképeket, melyek alapján elmondható, brutális állapotban vannak. Arcuk feldagadva, több csontjuk összetörhetett. Egyikük, egy csonkolt fülű férfi arcán pedig kötés is van – írja a Promotions.hu

A további képeket ITT nézheti meg. 

Forrás: Promotions.hu

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
A moszkovitya amit akart megkapta,addig verték a tetveket amíg az ukrajnai szálat beléjük nem "nevelték"!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
balos
A moszkovitya amit akart megkapta,addig verték a tetveket amíg az ukrajnai szálat beléjük nem "nevelték"!
Csizmás Kond
...ezért jobb brüszelbe merényelni mert ott még fizetnek is a fogvatartásért sőt biztosított a luxusszállás...
jáger laszló
Csak a fejét,hogy + ne sántuljon!
csak ennyi
barátilag J.L.
Sziszifusz
@balos: 08:03

" Egyik kutya, másik eb. "
Aki Én
@Csizmás Kond: ,,merényelni"
ráadásul brüsszelbe...

Ugye érzed te is, hogy van baj.
Toller Béla
@Csizmás Kond: Az a helyzet, lehet, hogy neked ez merőben új, hogy azért fontos a megmerényelt személye, személyisége is ! Persze, orbán is megérdemelne egy pár arabot, az oroszok meg egyenesen ugyanazon a szinten vegetálnak. De azért Brüsszelt ebbe belekeverni - az rád is vet némi sötétséget. És még annyit, hogy nem kell cipóra verni valakit, elég elvenni a munkáját, a közönségét, a munkaadóját felszámolni, viccet csinálni minden megjelenéséből...csak cinikusan ...
KisTehen
én nem ismertem fel őket ... és ti?
Csizmás Kond
@Toller Béla: ...ki hogy értelmezi...neked lehet hogy százvalamennyi meggyilkolt áldozat egyfajta csínytevés, cinikusság, viccelődés, de szerintem ha nyilvánosan karóba húznák akkor sem volna teljes a büntetésük a tettük ellensúlyozására.
...ja és remélem ha a te családod is az áldozatok között lett volna akkor is viccesnek vennéd...
Sziszifusz
@Csizmás Kond: 09:13

Ilyen esetben már, van helye az önbíráskodásnak, lincselésnek ?
Jogállamban NINCS .
A büntetés a bíróságok feladata. Még az ilyen brutális tömeggyilkosság esetén is.
sokanvagyunk
A lényeg, hogy elfogásukkor felismerték őket.
Csizmás Kond
@Sziszifusz: A jogállamban minddenkinek egyforma jogai vannak...aki gyilkol az gyilkolható...és büntetés...ellenált a gyilkos a törvénynek, ilyen egyszerű...és addig amíg egy gyilkos tudja hogy ölhet mert nem lesz semmi baja addig ne várjon senki biztonságot senkitől.
Sziszifusz
@Csizmás Kond: 09:42

:... hááááát a mai világban normál esetben a gyilkost a bíróság ítéli el, nem a hatóságok verik agyon.
Sziszifusz
@Csizmás Kond: Normál esetben a rendőrök a tettes fülét nem vágják le és teszik az illető szájába. Vagy nem nyomják ki a szemét az elfogott szemétládának.
Az ilyen cselekmények nem az illetők elfogásáért történnek, hanem az állatias ösztönök kiéléséért. Ezek a hatósági közegek csak árnyalatban különböznek az általuk elfogottaktól.
Csizmás Kond
@Sziszifusz: ...legtöbb esetben... viszont ha valaki lelövi ott helyben akkor sem lett volna gyilkosság, ha menekülés közben ölik meg őket akkor sem lett volna gyilkosság...azért fogták el élve hogy ki tudják vallatni...hogy tovább mi lesz a sorsuk az a kutyát sem érdekli...esetleg néhány magyargyuréfélék próbálkoznak majd némi pénzt kifacsarni általuk...
Sziszifusz
@Csizmás Kond: 09:56

Nem az elfogás illetve az esetleg ennek érdekében alkalmazott fegyverhasználat az jogossága az érdekes.
Ebben az esetben a hatósági személyek szadizmusa a kirívóan durva.
Csizmás Kond
@Sziszifusz: ..nem értettél...rá lehet fogni a gyilkos ellenállására...sőt rá is kell mert az ilyennel szemben nem érdemes könyörületet alkalmazni ...kutyával kutyául...érezze a tettei súlyát és következményeit mert elkerülhette volna sőt ilyen tettet elgondolni is büntetendő.
Sziszifusz
@Csizmás Kond: 0:14
Ezek szerint szerinted akkor még ott, az elfogás helyszínén, könyörület nélkül, a lehető legnagyobb szenvedést okozva, agyon kellett volna verni őket ?
SÍva
@Sziszifusz: Jogállhamban csak húsz évet vagy kevesebbet ér egy ember élete? Pénzes Henrietta ha mond valamit neked ez a név? Tudod az áldozat hozzátartozóit nem elégíti ki az a tizenpár év mert nekik marad a fájdalom, mint mondjuk a Szögi testvérek vagy Marian Cozma csak, hogy a legismertebbeket említsem. Soha ne tudd meg milyen ilyen fájdalommal élni!
Csizmás Kond
@Sziszifusz: ...nem egészen mert akkor nem tudják meg hogy ki és miért bérelte fel őket...de utána bármi...mert ha egy ilyen tettnek sincs elriasztó következménye akkor mindennaposok lesznek a lövöldözések.
Gondolom még emlékszel amikor a franciáknál a másik kamerák előtt vágta el a nyakát valakinek, majd a véres késsel rohangált le s fel és egy másikat is megsebesített...de senki nem lőtt ...mert ugye egyesek felfogása szerint a gyilkosnak mindent szabad de ő bánthatatlan...az ilyeneknek kell elejét venni.
rokker33
De jól teszik mocskos kecskebaszó csürhe remélem hogy a szart is kiverik belőlük egy épp csontjai ne maradjon,de azért ne hagyják megdögölni őket! Itt most allah nem segit nem lesz könnyű a haláluk előtt szenvedni fognak!
simmering73
Ebből is látszik, hogy hírből sem ismerik ezek a jogállamot. Ha már tűzharcban nem sikerült lelőni őket, ez semmiképp sem vall civilizált megoldásra. De mit is várunk egy terrorista államtól amelyik éppen népírtást végez a szomszédjában.
csak úgy....
a ruszki gyilkos terroristák verik az arab terrorista gyilkos kollégáikat! ezek a tetvek egy vérböl valók..
csak úgy....
@Csizmás Kond: "...ezért jobb brüszelbe merényelni mert ott még fizetnek is a fogvatartásért sőt biztosított a luxusszállás.." :) csak nem terroristának készülsz,te elmebeteg!?
csak úgy....
lényeg,hogy putyinnak legyenek bünbakjai,akiket addíg kínoztak míg azt is bevallották ami nemigaz!
Yoda69
"Az orosz szerveknek már vallomást tettek, a hatóságok állítása szerint nem találtak az iszlám Állammal való kapcsolatukra utaló jeleket."

Mar latom hogy az orosz szervek vegul megfejtik, hogy Zelenszkij kuldte az arab terroristakat.
jáger laszló
Micsoda inszinuáció!!
Te érted ezt!?
csak ennyi
barátilag
J.L.
balos
@Yoda69: Mert azok sem különbek,mint a nemzethy nemi-szervek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.