Gellei Imre, az MLSZ szakmai bizottságának elnöke elárulta: a szakma támogatja Pintér Attila szövetségi kapitány azonnali leváltását – írja a Bors.

Kovács Ferenc, a Videoton 80 éves tiszteletbeli elnöke néhány éve még felkérte volna a csapat edzőjének, most viszont már ő is kritizálja. A 80 éves Kovács Ferencet nemrégiben nevezték ki az MLSZ sportigazgatójának, tehát a véleménye igencsak fontos lehet Pintér Attila sorsára nézve.

A Bors azt írja, nagy esélyes van annak, hogy már októberben a románok ellen sem a jelenlegi szövetségi kapitány vezeti a válogatottat.

Az északírek elleni eredmény magáért beszél. Látni kell, hogy a közönség máris elfordult a kapitánytól, márpedig ez a játék elsősorban értük van. Átgondolt, személyeskedést nélkülöző, körültekintő írásbeli javaslatot teszünk kapitánykérdésben az elnöknek – árulta el Gellei Imre.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
marad még egy másik Pintérünk is, ha esetleg gyakorolni akarnak.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lópicigáspár
@Yoda69: Talán ennyi volt, oszt jónapot! Többet nem érdemel, főleg a "sportszerű" viselkedésért!
pbalage
marad még egy másik Pintérünk is, ha esetleg gyakorolni akarnak.
nagypapa
Amellett,hogy ez egy roppant gyenge válogatott,a vereségben Pintér súlyos szakmai hibája is benne,mert nem kellett volna ész nélkül,idő előtt mindhárom cserelehetőségét kihszanálnia,ezért maradtak csak tízen... De a sérült játékosnak sincs sokkal több esze,aki cserét kért,pedig láthatta,hogy erre már nincs lehetőség...
human
Akkor jöhet a következő pancser szövetségi kapitány.
dömdödöm
jöhet a következő áldozat :-) a játékosokat mikor rúgják p...csán zsusákostul ?
Cukkini
Mielőtt kilőve: Légy üdvözölve Pintér. Egyszer téged pályán kívül kint ér az éjszaka?
coyote3
Az a "szakma", amelyik ide juttatta a magyar labdarugdosást? :)))))))))))))))))
Strong
...és még hiszel a mesékben???...:-)

Ki gondolta azt, hogy ha milliárdokat költünk focira akkor tehetségesebbek lesznek a vezetők, nomeg a játékosok...
A teljes Magyar focimezőnyben két épkézláb ember van: az a Gera, meg a Dzsudzsák. Rájuk nem lehet egy csapatot ráépíteni..
magyarbakancs
Mindegy ki a szövetségi kapitány ezek a focistákat meg kellene tanítani futni,lőni és talán valamikkor lenne eredménye.
volvós
Az összes " focistát (??) " kellen elzavarni...közmunka havi 47 ezerért !!!
Ezek csak si´zivják le a pénzt a közösböl !!! Lassan már a bantu négerek is
szarrá verik Öket !!! Be kell fejezni a magyar focit, ennyi volt, szégyen a
mai helyzetünk a világban !!! Ezért a pénzért már sok-sok uj mentöautót
vehetnénk, amik nem áznak be ( elözö cikk )
adrenalink
Szvsz: attól, hogy a madámot lecserélik, a kupleráj még kupleráj marad...!
Yoda69
@pbalage: Ot addig nem lehet kirugni amig a taho az ME, ugyanis pinterapu a markaban tartja orban golyoit. Ha sokat pattog a zsirdiszno, akkor megmogyorozza egy kicsit, amitol lenyugszik.
varrólány
@volvós: Szinte mindenki ért a focihoz( én is) mindenki beszél róla a szakértők megmagyarázzák elmondják a hibákat , az állam stadionokat épít csak épp jó focistáink nincsenek.
Azért a bantu négerek legalább tudnak futni , nem fáradnak el az első gól után. De most jól összezavartál egyeltalán van csapatuk?.-)))
volvós
@varrólány: persze, hogy van csapatunk...csak azok nem focisták,
hanem se...nyaló csapat !!! Párthü csatlósok...:(
Rózsika Hatházi
Megadták a kilövési engedélyt Pintérre. Ki kapta meg? Lézer Jani fővadász, vagy Semmilyen Zsóti, viceházmester? Régi Hofi kabaré idézet: kis pénz kis foci, nagy pénz, nagy foci. A mostani foci, fordítottan aránylik a pénzhez. Nagy pénz, kis foci. Kicsi? Semmilyen foci.
De, stadionokat még, még, még! Minden kerületbe, faluba, tanyára. Eléjük, pedig monumentális turulmadatas orbánviktor szobrokat.
varrólány
@volvós: 13:23 Nem a mienkre gondoltam hanem a bantu négerekre hogy van-e csapatuk.? A mieinket ismerem , de nézni nem szoktam nem rongálom a szememet!
Dr. Felipe
Mondjuk én is az hittem hogy Pintér teljesen új csapatot épít de láthattuk az észak- írek ellen hogy ugyanazok a szerencsétlen ízeltlábúak focizgattak akik 8:1 re égtek be a hollandok ellen.
Ámorh
Ez nálunk úgy van,hogy elmegyünk a szép új stadionokba és nincs benne semmi amit látni lehet. Az a csoda, hogy van még, aki kíváncsi a semmire.Pintér és egy jó edző között nem csak 50, kg. a különbség.
keresztapa
A szomorú az, hogy azok adják a kilövési engedélyt, akiket már rég ki kellett volna lőni! MLSZ-t.
Fradigege
Most vagy soha. Érzem, megoldották a Magyar focink problémáit! Nem akarják megadni azt a kilövési engedély az egész Magyar focinak nevezett hulladékra, ami a nyakunkon élősködik és lealáz a világ előtt?! A zsírmore ültette a otp-s oligarchát az mlszbe. Ők az elsők, akiket át kell küldeni a Holdra. Ott rotsák a vákumot, ne itt a levegőt.
alte trottel
Ja, szóval a fociokos Pintér! Akkor jó!
(már úgy megrémültem, hogy a belügyér úrról van szó)
Dr. Felipe
A döglött oroszlánra mióta szoktak kilövési engedélyt adni? Ezt most a magyar focira értem.
Desischado
Ha nem lenne egy fociőrült elmebetegünk, akkor talán nem tartanánk itt!
kkalman
Megvan a kilövési engedély? A teljes magyar focit a csúti Maradonával együtt ki kellene lőni. Mondjuk a Marsra, hogy ne tudjanak visszajönni.
mate03
@magyarbakancs: Én a szövetséggel,kezdeném!A szövetség élére intelligens,szakembert,nem bankárt!Mellé rendelve,egy gazdasági vezetőt, egy sport jogászt.A szövetségi kapitányt a szakma ,válassza meg! A futballistáknak,hazai pályán,csak a győzelem az elfogadható! Pénzt csak akkor kaphatnak,ha az elvárt teljesítményt hozzák!
magyarbakancs
@mate03: Se pénzt se stadion és ügy semmit nem adnák a magyar profi focinak.
Tartsa el magát.
Amennyiben nem tudja akkor vége,konyec.
Mert ez amit mi művelünk foci jogcímen a fekáliával egyenlő.
verőce21
Pintér megy, a felelősök pedig maradnak? :)
mate03
@magyarbakancs: Én a válogatottról beszéltem,nem a klubokról.A klubok tartsák el magukat!Az ország pénzét,ne a nézhetetlen klub futballra költsék!
keresztapa
Fizetés nélkül, játék szeretettből játszanak, amíg a pénz nem találkozik a játék szeretetével, addig csak nyűg a labda, nem játék. Pénzért való játék, olyan mint a kötelesség vagy van, vagy hiányzik, illetve pénz van, de játék öröme az ami hiányzik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.