Kubatov Gábor FTC-elnök népszerűsége sosem látott mélységbe zuhant a szurkolók körében a választási irodában történt botrány után – írja a Bors.

Az ulloi129.hu internetes portál – amely inkább klubbaráti, mint szélsőséges szurkolói nézeteket vall – felkérte az olvasóit, osztályozzák a csütörtökön éppen öt éve regnáló FTC-vezér, Fidesz-alelnök eddigi tevékenységét.

A szép új stadion, a rendezett anyagi háttér ellenére az olvasók jelentős többsége, csaknem 44 százaléka egyes osztályzatot adott Kubatovnak. Elégtelen és kettes érdemjegyeket összesen 55 százalékban osztottak ki.

A fradisták is a pokolba kívánják Kubatovot

A hozzászólásokból egyértelműen kiderül, az FTC fejlődését senki nem vitatja, ám sokaknak kifordul a gyomra a Fradi Security embereinek fellépéseitől, és a kedden történteket egyértelműen Kubatov megrendelt akciójának vélik.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Kubatov egy rohadt megélhetési aljas seggnyaló !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyanya001
Kubatov egy rohadt megélhetési aljas seggnyaló !
RonaGyuri
Hamis a beállítás, mert nem ez az ok, ez legfeljebb csak egy csepp! =))
joopapa
Szép új stadion, rendezett anyagi háttér? De miből? A kórházaknál az iskoláknál miért nincs rendezett anyagi háttér? Arra lennék kíváncsi ha nem lenne a kubatov a fityesz embere és a viktor nem rajongana a fociért akkor mi lenne a fradival?!
libellle
@nyanya001: 9:44 èn sokaig azt gondoltam, hogy "kubatov" egy ruski kgb- kistestvére. Most olvasom, hogy az egy élölény.
Fradigege
A tábor, amelyik az első pillanattól ez ellen a szr darab ellenfordult a vénaszkenner miatt, a stadionnal át ellenben nézik a meccset. Hol kivetítőn, hol a Szöglet kocsmában. Néha átbattyog a tábor a stadion mellé, tűntet. Ezek az izomkák már volt hogy befutottak a stadionba, mert lebontotta az igazi tábor a kordonokat. Ott futkároztak. Bemenekültek a kerítésen belülre. Tudom, kint voltam. Röhögő görcsöt kaptam. Jöttek a rendőrök helyettük és ők álltak sorfalat. Akik bent vannak+ezek a főköcsögök(izomagyúak), ezeket a kubatov fizeti. Közpénzből, TAO-ból, stb. Új szurkolótábort kellett csinálni. Lefizetett köcsögök ezek. Pénzért csinálta ezt a Fradi securitate-t és egy nyálas buzzancsokkal teli szurkolótábort. Valahol olvastam, hogy több ezer eurót csenget ki évente annak, aki ott kihangosítón szurkolgattgat és csinálja a hangulatot.
hunmob.com/kubatovek-mindent-elkovetnek-hogy-a-fradi-tabor-ne-juthasson-be-a-paksi-stadionba/

hunmob.com/fizetett-embert-kuldott-a-ferencvaros/
Kutyuska
Hogy fel volt háborodva, amikor néhány drukker megfenyegette a családját. Gerinctelen féreg.
A miniszterelnökével együtt.
Szerintük és Pálffy Ilona szerint minden rendben volt kedden. Ezen nem is lehet csodálkozni.
Hiszen az is rendben volt, hogy egy idős osztrák nyugdíjas halálra gázolta Váradi András juhászt, polgármester jelöltet, amikor plakátragasztás után hazafelé tartva leesett a létra a kocsijáról és kiszállt a kocsiból. A fideszeseken kívül van olyan hülye, aki ezt elhiszi? Látott valaki a tv-ben egy 3 másodperces tudósítást a helyszínről? Minden más esetet percekig mutat az összes tv híradója, a helyszínelésről, az útlezárásról, a baleset körülményeiről. Ebben az esetben miért nem láttunk egyetlen fotót legalább az autóról.
Az a gyanúm, hogy meg sem született még az az osztrák nyugdíjas, aki állítólag elütötte.
prime777
@nyanya001: "Kubatov egy rohadt megélhetési aljas seggnyaló!"
Nem csak ő ,az egész fidesz "horda".
Mangu
@nyanya001: Már megint javítanám a véleményét. Nem seggnyaló, hanem bűnöző - szerintem.
Desischado
Én is csak annyit tennék hozzá az előttem szólókhoz, hogy kubatov egy megélhetési bűnöző, egy aljas parazita, az orbán kormány gyermeke! Akinek már régen a börtönben lenne a helye!
kukac50
Fiuk lesz még lentebb is ha Kubatov ott marad!
human
Orbán sokra tartja Kubatovot, hisz ő fejlesztette ki a listázás hatékony módszerét. Ezt a módszert először a Pécsi választáson próbálták ki sikerre. Itt a fidesz belső videója az egészről:
vimeo.com/55694118
panellproli
Remélem a kemény mag ad egy kis kabátot a gennyládának
Gyuri Géderről
Ha annyira a pokolba kívánják, miért nyalják még mindig hátracsapott füllel és behúzott farokkal a hátsó fertályát?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.