Az MTK csapata Dunaújvárosba költözött albérletbe, a kék-fehérek szombaton fogadták a Szombathelyi Haladást. A szervezők úgy döntöttek, hogy aki kíváncsi a találkozóra, az ingyen mehet be a stadionba. 348-an voltak.

Az FTC hazai meccsére ilyen kevesen még nem látogattak ki a Groupama Arénába ebben a szezonban.

A Nemzeti Sport Online ismét összegyűjtötte a forduló nézőszámait:

Újpest–DVTK 1–0, 3017 néző 

DVSC–Honvéd 0–3, 2327 néző

Paks–Vasas 2–0, 1072 néző

Videoton–Békéscsaba 1–1, 1164 néző

MTK–Haladás 3–1, 348 néző

Ferencváros–Puskás Akadémia 4–0, 4858 néző

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Azért a hibbant nem fog leállni a stadion építésekkel.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
vadnarancs
Dübörög a Fociláz! Remélem VB-t is akarunk rendezni! :)
volvós
Már megérte a több tucat stadiont milliárdokért felépiteni !!
De a Viktor egyszer egy riportban azt mondta, hogy nem a
focistáknak épiti, hanem a NÉZÖKNEK...
nyanya001
Azért a hibbant nem fog leállni a stadion építésekkel.
szép új világ
Ha egyszer valaki összeszámolná, hogy mennyibe kerül egy évben ennek az idiótának a foci és stadion őrülete és azt elosztaná a nézők számával, megdöbbentő számot kapnánk arra vonatkozóan, hogy mennyibe kerül nekünk egy néző!
nyanya001
Majd jól lekommunistázza a @Propellert: is mert ilyeneket ír :-)
www.youtube.com/watch?v=Eb1ROH6XE_U
vonotok
@nyanya001: Ezt az embert még a legfanatikusabb pszichológus sem vállalná, gyógykezelni, mert tudja, reménytelen vállalkozás lenne.
vonotok
Miniszter elnök " Ugye maga nem normális "???
papa.49
@nyanya001: a 10:05.re. Azt mondja a tökfej, hogy a pénzt amiből a stadionok épülnek azt a vállalkozók termelik meg, de te meg elveszed hogy tátongó tök üres stadionokat építs belőlük!!!Az a pénz NEM A TIED TETŰ, HANEM AZ ORSZÁGÉ, NEM VEHETNÉD EL, HOGY A SAJÁT SZÓRAKOZÁSODRA KÖLTSD, MERT LÁTHATÓ MÁR MINDENKI LESZARJA A FOCIT, JA MEG TÉGED IS!!!
zöldszem
A stadionok közpénzből épülnek, akármit is mond ez a beszélő hímvessző!
A támogatásokat az adóból írják le! Az-az nem fizetik be az államkasszába! Nézzük, van egy cég, akinek x összegű az adókötelezettsége az állam felé. Ezt nem fizeti be, hanem teljes egészébe mondjuk a focit támogatja, akkor ez nem közpénz??? De bizony ez így ebben a formában közpénz!!!
Butautáló
@vonotok: Hannibal Lechter elvállalná! Jó zsíros lehet a mája! :))
zöldszem
Azért majd csak erre kerül valami Fideszes a nyájból, mondjuk az átsminkelt preparátor, és megmagyarázza, hogy azért nem tud az illiberális sajtó több nézőt megszámolni, mert megvették ugyan több 10 ezren a jegyeket, de a végén nem mentek el.-:)))
Most majd lehet azt mondja, hogy ott voltak, csak az ufo-k láthatatlanná tették őket!
Clavigo
Ez milyen " bajnoki" volt ?? A Békemenetnek,..,meg a Cimbalmos kondájának kötelezővé tenném ezeknek a ""dzsemboriknak " a látogatását,..,végig nézését.. oszt jó napot.
Dr. Felipe
Hertha - Schalke 2:0
51000 néző

Ferencváros - Felcsút 4:0
4858 néző

Nyilván hogy egy beteg elme áldozatául esett az egész ország. Az ostoba fideSS birkáknak még mindig nem jutott el a tudatukig, hogy a stadionokra elkúrt milliárdok egyszer majd nagyon fognak hiányozni a költségvetésből. Úgy 2020 környékén mikor megszűnnek az uniós támogatások, nem kicsit lesz szarban az ország.
silber13
Hát pofára estek, mint a római gladiátorok, akik hiába bőgték el az "Ave Caesar morituri te salutant "-ot, néhány nézőn kívül a kutya sem volt rájuk kíváncsi! -Lehet, más volt az oka? Akkor is dívott a megvesztegetés, lefizetés, miként manapság?
kabóca
Jönnek a migránsok. Ki az a bolond, aki ilyenkor nem marad otthon?
Mézike
@kabóca: Tényleg! Rá kell fogni a válsághelyzetre.
Az emberek annyira félnek a migránsoktól, hogy a focimeccsekre sem mernek elmenni. Ezért hős vezírünk hogy mentse népét , szükségállapotot hírdet! :-)
Borsodi
Meg fogják oldani most toborozzák az embereket 800Ft -ért ,hogy hallgassák a miniszter beszédét.ugyanígy lesznek nézők is ,főleg ha fűtött a stadion a csöveseknek jó lesz ingyen melegedni és közben nézhetik ahogy Szíjjártó csapata focizik.
Clavigo
Vazzzze...Orbán elvtárs mondta--""Válsághelyzet van""...Ki jár ilyenkor hajzselé-termék bemutatókra ???
justhpeter
Azért valamit már nekünk is meg kellene érteni. A stadionok nem a csapatoknak, nem a játékosoknak és nem a nézőknek épülnek. Ezekből a nagy értékű - adóból finanszírozott - beruházásokból lehet a legnagyobbat kaszálni. Erről van szó.300-400 nézőért a budit sem újítaná fel ez a félbolond sem.
zöldszem
@justhpeter: Na ja! Több stadion székünk van, mint kórházi ágyunk! -:((((((
Clavigo
Mióta a Gazsigyerek visszavonult a másfél perces profi futtball-karrierjétől,..,azóta nem nézek magyar focit...Előtte is lecc@rtam.
human
Szerintem az is oka lehet a stadionláznak, hogy muszáj a GDP-t mesterségesen növelni. Erre ezek az amúgy is túlárazott beruházások megfelelnek.
Toby
...ha még esetleg valakinek lenne kétsége a felcsúti törpe viziló elmeállapotát illetően...
Feraj49
Majd megyünk meccsre,ha a stadionban foci helyett pornófilmet,meg sört ,virslit (na igazit) adnak,az ingyenes belépés mellett .
Valamelyik OV. gyerek nem zenész ? Mert lehet nekik építenek nézőteret.
Kamcsatka
@Feraj49: Lehet hogy viccnek szántad, de nekem, ebben az elmebeteg stadion építkezési őrületben nagyon is fáj, hogy nem a Puskás Ferenc Stadion ledózerolásával kezdték el az egészet. Ugyanis egy világszínvonalú, komoly stadionban, foci híján, még egy csomó rendezvényt lehetne megszervezni. Akár még a javaslataidat is figyelembe véve. Igaz, egyszerű állampolgárként továbbra is úgy gondolom, hogy az idióták figyelmét fel kell hívnom arra, hogy nem elég valamit megépíteni, azt utána fenn is kell tartani valamiből. Ergo, sok-sok kis "akasztói" stadion megépítését élhetjük át napjainkban.
Tényfeltáró
@Kamcsatka: És ez is megy majd a rács mögé?
Desischado
Ezért kell a milliárdokat a stadionokba ölni?! Ja persze, azokból lehet remekül lopni, ugye?
herczeg0210
@Mirabilis: Lopni csak onnan érdemes és lehet, ahol sok pénz van!!!
Macskaszem
Ezután az jön, hogy fizetnek annak aki elmegy a meccsre. Birkanép azt is állni fogja.
Bercifiu
@Mirabilis: Kón bácsi megmondta, hogy ha nem megy a kupleráj, nem a bútorokat kell cserélni,
kopeba
Fizessenek a meccsek látogatásáért .. tízezerért minden hétvégén elmegyek egy mérkőzésre , különben a kutyát se érdekli a sok balfék falábú..
Feraj49
@Macskaszem: ma 09,52-re.Akár a március 15-i ünnepségre-bértapsolók-óránként 800 Ft.-ért.@Kamcsatka: tegnap 20.51-re.Igen viccnek szántam,mert mert ez nem foci hanem csak vergődés jó pénzért.A mondatom másik fele pedig arra utal,hogy lehetne mást is csinálni a stadionban (pl .koncerteket )ha már a foci nem megy.
nemkati
@Dr. Felipe: Ferencváros - Felcsút 4:0 4858 néző
A Pancho Aréna befogadóképessége 3500-3900 fő (attól függ, ki hogy saccol???).
Az az 1000-1400 plusz fő hova ült (vagy állt)?
vonotok
@Butautáló: Köszönöm. Bár azt hiszem meggondolná, talán még az Ö gyomra is megfordulna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.