Lemondott tisztségéről Rácz-Racker Viktória, a Haladás Sportkomplexum Fejlesztő Noprofit Kft. ügyvezetője, értesült a Nyugat.hu. Úgy tudják, a háttérben a stadion üzemeltetése körüli zűrzavar áll. A tavaly novemberben átadott, több mint 9 milliárd forint közpénzből épült stadion működtetésére hiába írtak ki több pályázatot, nem találtak piaci alapon üzemeltetőt. A város által támogatott sportszervezetek egy városi cégtől, a város pénzén bérlik a stadiont. Az avatómeccsen kívül összesen két mérkőzést játszottak a stadionban 2017 novembere óta – ez a két mérkőzés több mint nyolcmillió forintjába került az önkormányzatnak. Nincs rendezve, hogy ki fizeti a karbantartást, így megesett már, hogy meccs alatt nem volt víz a stadion egyes részein. A gyep karbantartására éves szinten mintegy 50 milliót kell fordítani: annyira féltik, hogy csak az NB1-es csapatot engedik fel a meccsekre. De őket sem mindig, az edzéseket sem itt tartják. Az idén eddig közel 350 millió forintot adott az...

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
A szombathelyi stadion épitésénél is már gondok voltak.Czeglédy Csaba -önkormányzati képviselőként- arra készült,hogy ezeket a dolgokat feltárja,kiteregesse.A megelőző napon letartóztatták- hendét ,és jónéhány önkormányzati potentátot csak nem lehetett "kinos"helyzetbe hozni ugyebár. Most meg csak kiborul a biliből a xar?
És a többi megépült stadiont se a klubok tartják fenn, hanem én,te,mi,!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
maci0427
@Eladott Ország: Á nem hiszem , hogy egy MSZP. vezetésű Önkormányzat majd elfogja tartani most, mert most főleg nem bírja ! A Fideszesnek meg nem kell ! majd ha más kormány lesz, akkor fog borulni a bili, mert sem az MSZP. nem fogja eltartani, hiszen nekik ott vannak a kerületi EÜ.. intézmények, de más politikai beállítottságú önkormányzat sem, mert azok majd várják a kormány segítségét, de jogosan hiába ! Majd ha más kormány lesz, akkor fogjuk és fogják sokan látni azt, hogy mekkora nagy pénzt ment el feleslegesen a stadionokra ! Én személy szerint csak a volt Népstadion megépítését engedtem volna első körben, a többit meg a sok milliárdos tulajdonosra bíztam volna, hogy "szórja és költse " erre el a pénzét ha van felesleges !
Eladott Ország
@maci0427: Bizony a stadionoknak a minimális állagmegóvási munkálatai is sok pénzbe kerülnek, nem beszélve az NBI-es klubok játékosainak a több milliós havi fizetéséről.
advocat
Bizony az üzemeltetés költsége sem kevés.
1magyar
Lehetne már egy igazi nemzeti kormányunk!
Eladott Ország
A Diósgyőri stadionra sem találtak még üzemeltetőt. Kriza: (polgármester Miskolc) “Az új stadion fenntartását majd megoldja a kormány és az önkormányzat.” Ezt idáig is tudtuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.