Az atomvárosiak klubtörténelmet írtak, Szappanos büntetőt védve, igazi kapusparádéval járult hozzá.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
A paksiak sugaroztak az oromtol.
A fradinak meg nem jonnek a gurulo rubelek? vagy mi gond?
izéke
@Yoda69: " Magyar játékosok kontra idegenlégiósok – így is lehetne jellemezni a MOL Magyar Kupa 2024-es döntőjét, amelyik a 84. a sorban. Az első résztvevőnek, a Paksi FC-nek még a cseréi között sem találni légiósokat, míg a bajnokságot már megnyert FTC kispadján is a külföldiek voltak többségben, a kezdő tizenegy pedig így nézett ki: a fiatal Varga Ádám a kapuban, Ben Romdhan Mohamed Ali, Costa Martins Jose Marcos, Abu Fani Mohammad, Civic Eldar, Varga Barnabás, Traore Adama, Botka Endre, Abena Leo Myenty Janna, Cisse Ibrahim és Maiga Digbo Gnampa Habib a mezőnyben. És ha igazak a hírek, az FTC-nek hamarosan az a Gazprom lesz a fő támogatója, amely Ukrajnában harcoló orosz zsoldos alakulatot is finanszíroz. "
Pusztai
A focibuzi geczi tizenéve teszi tönkre a magyar sportot a renegteg migráns sportoló beengedésével, sőt hívásával.
Saját magát köpi szemen, mert ez pont ellentétes azzal amit harsog!!
Yoda69
@izéke: Valahi meg Nyilasi Tibi es Ebedli Zoli idejeben meg Fradi drukker voltam. Mara mar undorodok toluk. Hove lett a Fradi sziv? Elrepult a zold sas is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.