Nyilvánosak a Nemzeti Kulturális Alap zenei kollégiumának júliusi döntései – írja a Hír24.

A rockzenész mellett többek között Szikora Róbert és Geszti Péter is szép summához jut.

Szikora Róbert a Rózsák asszonya című musical megírására 500.000 Ft alkotói támogatást kap; Rakonczai Viktor ugyanennyit és ugyanebben a kategóriában seperhet be a Mese munkacímű színpadi mű hanganyagának megírásáért. Benkő László 1.000.000 forintot kap egy rockzenei album megírására; Gerendás Péter 400.000 forint, míg Geszti Péter 800.000 forint alkotói támogatást kap, utóbbi a Pál utcai fiúk musical változatának dalszövegeinek megírásáért, továbbá a Gringo Sztár együttes új lemezéhez íródó dalszövegekért – olvasható a Hír24 összesítésében.

Pataky Attila 1.000.000 forintot érdemelt ki az EDDA Művek 32. nagylemeze dalszövegeinek megírásáért, ugyanezen album zenéjért Gömöry Zsolt szintén 1.000.000 forintot tehet zsebre.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

miazavalami
Ebben az országban minden hülye jutalmat kap?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Dr plágium
Van itt pénz bőven...Gesztit ezzel most megvásárolják és Gerendást is? Pataky többet érdemelne, hiszen már tövig kopott a nyelve :)
nyanya001
@Dr plágium: van bizony csak nem arra költik amire égetően nagy szükség lenne !
miazavalami
Ebben az országban minden hülye jutalmat kap?
Dr. Felipe
Hát ennyire kifizetődő játszani a hülyét.
Jankó123
Legyen Ön is milliomos!
JACKPOT!!! :-)))
Yoda69
Az Eddanak az elso ket lemeze nagyszeru volt a 80-as evekben. Akkor meg koncertjukre is jartam. De azutan kifulladt, mara meg egy giccsparade lett az egesz.
A csucson kellett volna abbahagyni.
bakegya
Az orbánpereputty izlésficamosan tejelve teljesít a leszaromosokra!
nezelodo
"Yoda69
Az Eddanak az elso ket lemeze nagyszeru volt a 80-as evekben. Akkor meg koncertjukre is jartam. De azutan kifulladt, mara meg egy giccsparade lett az egesz.
A csucson kellett volna abbahagyni."

Azóta aztán nagyon sok dolgot vitt Pataky véghez, ami nem éppen a művészeti kategóriában érdemel említést, és nem válik dicsőségére. Ugyanezekért mások egészen más elbírálás alá estek volna...
mariaberta
Kifizetődő Orbán mögé ülni a rendezvényeken!
radios45
@kata53: Ez a kopasz seggnyaló milliomos senki, akit mai napig sztárol a fél ország, meg a buz.i haverja gyorsan hadaró, villogó szemű Geszti, milliókat vesz fel, a semmiért, míg mások éheznek nyomorognak,min. bérért güriznek, a melegben, és/vagy 2műszakban egy üzemben, cégnél, vállalkozásnál,stb.
Ganély lett ez az ország.
hattorihanna
Atesz az szerintem is egy marslakó,nem értem hogy adhat az ég egy ekkora kreténnek ilyen szép hangot...Egyébként ezek azért nem olyan vérmes összegek,pl. Gesztitől nem sajnálom,hisz egy egész musicel dalszövegét megírni,azért nem két órahossza.Ettől függetlenül őt se csípem,de a felcsútra áradó lóvéhoz képest ez csekélység és talán valami maradandó is születhet belőle.
tivoli
@radios45: tegnap, 12:16
Lehet utána csinálni aranyom. Mocskolódni bárki tud, de azért nem jár fizetés.
Neked vajon ki fizeti az internet hozzáférést, te éhbérért güriző csillagszemű juhász?
radios45
tivoli, nem Orbán és nem a seggnyalói fizetik, hanem én, és nem éhbérért dolgozom, szakmámból élek, festéstől a villanyszerelésig, a javításokig mindent tudni kell.
Különben nincs fizetés, és nincs munka.
Ha a sok senkiházi tátogó művész/sztár/, meg a behodoló fidess politikusainknak becsületes rendes munkát kellene elvégezniük, 1hét alatt éhen halnának.
Én nem adnék senkinek, havi 1 milliót, de egyszeri jutalom premium, stb.formájában sem, amig emberek százezrei éheznek nyomorognak, a vidéken.
Te talán nem tudod? Nem ebben az országban élsz, úgy könnyű prédikálni, hogy minden megcan,támogatások fentről, milliók a kormánytól.
tivoli
@radios45: ma, 17:33
És te hol élsz? Hol láttál te olyat, hogy a kétkezi munkás milliókat keres? Sehol a világon nincs olyan, nem is értem, hogy miről beszélsz :-))
radios45
Tivoli:nagyon gyűröd a témát, de nem erről van szó, hanem arról hogy mindenki aki él és dolgozik, kapja kézhez, minden hónapban, legalább a létminimumhoz közeli összeget, ami 2013-ban 85700Ft, volt.
Nincsen szó pazarlásról, és felesleges milliokról.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.