Budapest — Százmilliókat nyerhettek Giró-Szász Andrásék a belvárosi ingatlanüzleten! Az V. kerületi önkormányzat ugyanis az értékesítés előtt 25 százalékkal levitte az eladási árat az ingatlanválságra hivatkozta – tudta meg a Blikk.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Szerintem ezek eldöntötték, hogy Magyarországra nem mint hazára tekintenek, hanem mint egy balekra akit le lehet nyúlni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@Strong: Pontosan ezt csinálják 2010 óta és ellenzékben ezen a terven dolgoztak végig. Amint megválasztották őket egyből ugrottak mindenre amiből pénzt lehet csinálni.
KERKA
Az állam vagyon kifosztása, elherdálása magas fokon amit csinálnak.
nezelodo
Fijjukák, mivan, süketek és vakok lettetek? A gülüszeműt nem kéne szíjon vezetgetni? Hogy nincs bizonyíték? Majd lesz, ha meg nem, majd néhány év múlva el lehet engedi. hogy bocsi tévedés volt. Tudjátok, úgy ahogy az ellenfeleitekkel szoktátok tenni!
volvós
A cikk alatt az elsö FB-hsz. veri a csúcsot !!!...
( István Vajnorák ) és IGAZA VAN !!
Desischado
Ezek rabolnak, mindent maguknak akarnak! Nem ezt szokták sikkasztásnak nevezni?! És hogy nem ülnek még a vádlottak padján?! Ja, hogy fideszesek, akkor szabad lopni?! Felháborító, mikor egyre többen nyomorognak! Mikor fognak már bukni?! börtönben a helyük, teljes vagyonelkobzás mellett!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.