Na tessék, alig írtuk meg, hogy megérkeztek a kormány legújabb önfényező plakátjai, máris beindult a mémgyár és született pár remek alkotás. Jó szórakozást!

gerygreyhound.tumblr.com
lobeltunkvan.tumblr.com
zeroz3ro.tumblr.com
flashandbones.tumblr.com
zeroz3ro.tumblr.com
kultmogul.tumblr.com
munchausenparokaja.tumblr.com
zeroz3ro.tumblr.com
flashandbones.tumblr.com
Facebook
flashandbones.tumblr.com
Hírcsárda/ Facebook
Hírcsárda/ Facebook
Cink.hu
Facebook
Facebook
Hírcsárda/ Facebook
Hírcsárda/ Facebook

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
KERKA
Röhögünk rajta, de fájdalmasan igazak
Mézike
basszus! Én leesek a székről. Kurva jók! :-)
A Hodor-hodor zseniális , főleg azok értik akik a Trónok harcát olvasták...:-)))
bakegya
Ez már mindennek az alja-hogy ezt a sok szemetet takargatni , de még "keríteni " is vagyunk kénytelenek!
Abzug62
Hogy ezek mennyivel jobbak, mint az eredetiek! Rosszul választja a párt a tanácsadóit!
julius68
hozzászólnék, de percek óta sírok a röhögéstől
vonotok
Az a baj,hogy ezeknek a plakátoknak nagyon sokan felülnek. És szentként néznek a törpe " Vázire ".
KERKA
@Pálinkafőző Rézüst: egyre gömbölyödik, mint a böde malac:))
zöldszem
@pbalage: ma, 18:30
Az első képen, nézd csak meg a kislány ujjait. Ha jól számolom 12!
"Hánemjobbanteljesítünk?!"
KERKA
@zöldszem: van egy kép Böjte atyáról is: Ha ez így megy tovább, nagyobb szükség lesz rám az anyaországban!
m.macskosz
magyari attila/facebook!
Vidd haza orbánviktort és bandáját,
tartsd el őket, de addig ne ugass bele, mi van itt!
pbalage
@zöldszem: biztos a japán származása miatt van.
zöldszem
@KERKA: Kép? Vagy az, hogy hol található.
zöldszem
@pbalage: ma, 19:50
Japán? Basszus, hány kerítésen kellett átmásznunk, míg idáig jutottunk.
Az is lehet, hogy a szögesdrót szurkálta össze az ősök se..ét.
KERKA
@zöldszem: Ha te megtaláltad. légyszi tedd be a linket, köszi:))
zöldszem
@KERKA: Azt hittem Te láttad:))))Ha valahol látom beteszem, :))))(már mint a képet), vagy a linket.
Az is lehet megelőznek, de az biztos nem gond.
sentinel216
@m.macskosz: magyari attila/facebook, gödörben lakik és azt hiszi, ha emelkedik a lába alatt a sz@r kupac, akkor az az általános javulás jele. A köpcös vezír 2010 - ben Európa füle hallatára jelentette ki felkent szájával, hogy a gazdasági mutatók tekintetében teljes egyensúlyban vették át az országot. Aztán jött a haveroknak hasznos 16% - szja csökkentése, magán nyugdíjpénztár ellopása, forint bedöntögetése, média szétverése, rengeteg mutyi. Sikerült a béka segge alá leküzdeni az országot. Most, hogy majdnem eleget loptak, nem nehéz a gödör aljából való feltápászkodást emelkedésnek aposztrofálni. ... Nem beszélve a tegnap bejelentett államadóssági adatokról.
kkalman
A legszebb, amit a híradóban hallottam. Valamelyik nagyon agyas fidesznyik kijelentette, hogy a civilek azt a sok pénzt, 31 millió, amit a plakátokra költenek, költhetnék értelmesebb célokra is. Az ő 600 milliójuk jó helyre kerül, és az ország javára szolgál.
simmering73
A magyar reformok működnek:
Sikerült megint egy jó nagyot belerúgni a legelesettebbekbe, a legszegényebbekbe, a betegekbe. Március 1.-től megszűnt az alanyi jogon járó közgyógy igazolvány. Ezt tegyétek ki az óriásplakátra mocskos brigantik.
Toby
"A magyar reformok működnek" - a Kiss család üzeni Svédországból !
verum
Ez a "Mukoggy" ocsmány gúny egy olyan országban, ahol a zöm semmiféle idegen nyelven nem beszél, sőt az anyanyelvét is már kerékbe töri.
Kíváncsi lennék, akik kifundálták ez a magasröptű szöveget, hogy mondanák ezt mondjuk bantu, vagy koaszin nyelven. De akárcsak eszperantóul is...
De tényleg!
Desischado
Nevettem én is, de keserű szájízzel. Sajnos, a mémek nagyon igazak!
spu00
Sajnos a mémek idétlenek, semmi közük az igazsághoz, de jópofának találják. Valaki mutasson rá, hogy 2010 előtt mi volt jobb, mint amik az elmúlt időszakban történtek.
Tudom Önöknek jobb volt, hogy 2002-s államadósság 560 milliárdos kamattörlesztése 2010-re 1.380 milliárdra növekedett, a Bajnai kormány törvénybe iktatta a 10%-s nyugdíj csökkentést, a 10.000 elbocsájtott pedagógus, bezárt iskolák, kórházak, növekvő munkanélküliség, s lehetne folytatni, de ha ez kell Önöknek menjenek ki az utcára írják ezeket a tábláikra, s vonuljanak. Mit gondolnak hányan fogják követni Önöket? Pojácák.
Lackó50
@spu00: Talán nem kellene "pojácának" nevezni azokat, akik nem értenek egyet önnel. Senki nem azt állította, hogy 2010 előtt itt volt a kánaán. Viszont azt a sok milliárdot, amit stadionokra és egyéb korrupciós ügyekre eltapsoltak, abból már akár az egészségügyet is támogathatták volna. Nagyon rossz tapasztalataim vannak. Az oktatást miért kellett ennyire központosítani és bevált jó vezetőket leváltani, hogy rokonok, ismerősök kerüljenek a hatalom közelébe minden előképzettség nélkül. Tudok olyan iskoláról is, amit 2010 után zártak be. De lehetne sorolni az ellenpéldákat. Lehet szidni a Kádár rendszert, de a szociális ellátás akkor valahogy jobban működött. De nem sorolom tovább, mert arról könyvet lehetne írni, hogy a Fidesz "önkényuralma" milyen károkat okozott. Ahhoz képest elenyésző amiket a plakátokon reklámoznak magukról. Nem plakátokon, hanem tettekkel kell bizonyítani és akkor az emberek többsége nem lenne ennyire ellenséges.
Lackó50
@spu00: " Március 1.-től megszűnt az alanyi jogon járó közgyógy igazolvány" Ez pl. miért nincs a plakátokon? Az ilyenekkel nem dicsekszünk?
spu00
@Lackó50: Ez a Stadion téma annyira felkapott, anélkül, hogy valaki jobban bele gondolna.Ha csak azt nézzük, hogy egy 10 milliárdos stadion építésében kb. 600-1000 ember dolgozik, kb 40% adó formájában, tehát 4 milliárd vissza megy az államkasszába, ráadásul több száz gyerek sportolási lehetőségét teszik lehetővé, továbbá a nemzeti vagyon kb. 154 milliárddal növekszik, de ez mind érdektelen , mert Önök utálják ezt a kormányt. Legalább mutassanak egy eddigi egyletet ami hasonlót, vagy jobbat produkált.A károkozós könyvből írjon már valami konkrétumot is, mert idáig csak a meglevő korrupcióról írnak beszélnek, mindegy, hogy diplomata, vagy ellenzéki, de hol van egy feljelentés, egy konkrétum közzé tétele, pedig média háttér meg van hozzá. Ezért mertem leírni, hogy pojácák.Ha figyelembe vesszük, hogy a jelenlegi bírósági létszám inkább baloldali elkötelezettségű, a siker majdnem hogy garantált, de nem tudnak egy értelmes perre valót összehozni.Pl. az LMP-s Sallai támadja a földmutyi nevezetű témáját. Kb. 300 milliót vet fel támogatásként, több, mint 2.300 hektárt pályázott, de kevesebbet nyert. Micsoda korrupció? Vannak hibák, s nem is kevés, de az eredmények az indulástól számítva nagyon komolyak, s ez nemzetközi elismerést is hozott, mert nem hitték el, hogy sikerülhetett.Tudja ez nem félig üres, hanem félig tele.
spu00
@spu00: Elnézést, 15 milliárd az igazi a 154-l szemben. Nem figyeltem.
Lackó50
@spu00: Én nem vitatkozni akarok, csupán a véleményemet mondtam el. De abban biztos vagyok, hogy ha nagyobb lendülettel próbálnának piacot keresni (akár Afrikában, vagy az arab világban, vagy bárhol) és erre építenének gyárakat, amik értéket teremtenek, akkor abból bevétel lenne. A stadionok nem hoznak akkora bevételt és - ne legyen igazam, de - a görögöknél is tönkre mentek, amit az olimpiára építettek. Kiszámolta valaki, hogy mekkora volt ott a veszteség? Ezek a dohány és zárva tartási botrányok se növelték az emberek elismerését. Ezeket inkább csak egy viharnak nevezném egy kanál vízbe, ami csak a hangulat rontására volt jó. Muszáj volt? A megszorítási politika is csak lejjebb viszi a gazdaságot. Nem közmunkával, hanem normális munkahelyek teremtésével értéket előállítva lehet csak tovább lépni. Kína pl. miért tudja szinte az egész világot ellátni árúval? Tudom, hogy sokan reklamálnak a minőség miatt, de mégis Amerikától Ausztráliáig mindenütt ott vannak. Itt mióta rendszerváltás volt, azóta a nyugati nagytőke rabszolgái vagyunk. Ők mondják meg mit lehet és mit nem. Semmi nem változott. Régen az oroszok diktáltak most meg az amerikaiak. Ennyi a különbség. Hogy technikailag rengeteget fejlődtünk? Igen, de ez nem annak köszönhető, hogy más uralkodik felettünk. Ez a fejlődés egyébként is bekövetkezett volna. Kis ország vagyunk? Igen. Svájc is az. Mégis önálló tudott maradni. Európa közepén miért nincs az Unióba? Rá nem vonatkoznak a szabályok. Az egész rendszer úgy ahogy van beteg. A föld lakossága egyre nő és a megélhetésük lassan nem lesz biztosítva. (víz, élelem, ... stb.) akkor pedig valóban lesz népvándorlás. Ahhoz képes a mostani, csak egy játék és már ez is gondot okoz a rendszerben. Azt pedig egy kerítés nem fogja megakadályozni.
spu00
@Lackó50: Köszönöm megváltozott tartalmú válaszát, s reflektálnék is rá.
90-ig egy technikailag elmaradott ország voltunk, mely nagyon kevés olyan terméket termelt ami nyugati valutáért eladható lett volna.Tehát iparunk önmagát amortizálta le, mezőgazdasági iparunkat meg eladták fillérekért 94-98 között a stratégiai üzletágakkal együtt, melynek nyereség vesztése a 25 év alatt 250 milliárd dollár volt./ 2,5 szerese az adósságunknak/. Munkahely teremtésre csak a multik behívásával volt van lehetőségünk.Ehhez párosult a 2010-ig történő eladósodás, melynek kezdetben 1,400 milliárd volt csak a kamat törlesztési kötelezettsége / 2002-ben 560 milliárd volt/ most 960 milliárd.. Ezeket tetézte egy elfuserált agrár privatizáció, majd 600.000 hektár 600 főő/ cég részére történő bérbeadás fillérekért 20-30 évekre.
Szóval kezdetnek ennyit írnék amit le lehet ellenőrizni,s ha van kedve innentől kezdeni a vélemény cserét, akkor szívesen venném a folytatást.
szaboria1
@spu00: Milyen 10%-os nyugdíj csökkentésről regélsz? Pont az imádott vezéred még annyit sem ad mint a bér növekedése.
szaboria1
@zöldszem: Ez is egy degenerált valaki lehet.
spu00
@szaboria1: Nézze meg a Bajnai kormány intézkedései között. De megtalálhatja az Orbán kormány visszavont intézkedései között is a 2010-s hivatalba lépese után, A nyugdíj infláció követő ha nem tudná.
spu00
@zöldszem: Nem árt, ha jobban utána néz valaminek, ha hivatkozik valamire.
2010.ben az államadósság 83,4% volt / 23.400 milliárd/ 2014 dec-i 76,9%. Jelenlegi állapot 25.000 milliárd / 317 Ft-s alapon, de holnap már változik lefele, mivel már 307 Ft-s az Euró.
Különben a hivatalos állapot mindig az év végi záró szám.
Tudja, ha korrekt ember lenne, akkor az 50 adónemet felbontaná tartalma szerint. Tudja ebben szerepelnek olyan tételek, hogy munkahely megőrző , kismama kedvezmények, diákhitel kamatok,családos kedvezményes adózások stb.
Az ami sohasem volt magánnyugdíj, azt nem lehet ellopni, ezt csak akkor mondhatnák, ha ezen összeg arányában nem kerültek volna kifizetésre a nyugdíjak./ ismerni kellene a nyugdíj törvényt/
Tudja az ÁFA 2010-ben 25% volt, a 2002-s államadósság törlesztése 560 milliárd volt, 2010.ben 1.460 milliárd lett, szerencsére most már csak? 960 milliárd. Az adósság 80%-s deviza tartalma lecsökkent 33%-ra a többi Ft alapú. Remélem kitudja számolni, hogy ez milyen előnyökkel jár, hogy nincs árfolyam váltás.
Az, hogy változik az összeg szerűség, az egyértelműen az éves költségvetés hiányából ered , ez csak hitelből valósulhat meg. s jelenleg mindig 3 alatt van a korábbi 5-7%-al szemben.
Ha nem vette volna észre, az infláció 1% körül mozog, a korábbi 7% helyett, banki kamatok 7 helyett 1,45%, a pénzügyi helyzete elismert az országnak, az MNB nyereséges a korábbi 200 milliárdos éves veszteséggel szemben.2%-s ÁFA emelés a fentiek alapján rendkivül kedvező, s aránytalanul kevés a 2010-s problémákhoz képest.Próbálják meg a görögökre váró terheket beépíteni a 2010-s helyzetükbe.
Amúgy mi a jó Önöknek, hogy a valóságtól eltérő információk alapján sanyargatják magukat, s az ezen oldalon résztvevőket?
zöldszem
@spu00: Figyelj! Nincs mit beszélni, már ezen mondatod után:"Az ami sohasem volt magánnyugdíj, azt nem lehet ellopni,"
Nézd!!!
hu.wikipedia.org/wiki/Mag%C3%A1nnyugd%C3%ADjp%C3%A9nzt%C3%A1r
A többi mondatod is mindet lehet cáfolni, de minek?! Addig míg a narancsköd le nem tisztul a szemedről fölösleges.
Te, egy hithű Fideszes vagy
Így hiszed:
Hogy Habony nem tanácsadó.
Hogy jobban teljesítünk.
Hogy Orbán nem volt komcsi, besúgó, 8 éven át a Liberális Internacionálé alelnöke.
Hogy Orbán nem milliárdos.
Hogy Lézer többet tesz félre becsületes módon a fizetéséből, mint amennyit keres.
Hogy nem volt föld, trafik és száz másik mutyi.
Hogy megvédték a nyugdíját.
Hogy Simicska 25 éven át volt az ország legjobb, legtisztességesebb vállalkozója, csak az idén lett geci.
Hogy Schmidtnek doktorija van.
Hogy Gyurcsány miatt van minden baj.
Hogy ezek mind hívő keresztények.
Hogy akinek nem tetszik a rendszer, az mind Gyurcsány-rajongó, hazaáruló.
Hogy az egész világnak a mi kincseinkre fáj a foga.
Hogy Kazahsztán százszor jobb hely, mint Nyugat-Európa.
Hogy 10 éve még hazaárulás volt az oroszokkal haverkodni, ma meg alapvető nemzeti érdek.
Hiszik a vak komondort, az energiacellát, Pataky ufóit, a karvalytőke támadását, Deutsch Tompi erkölcseit, Wittner Mária szüzességét, a kiflitolvaj ártatlanságát, az egész épülő nemzeti szotyializmust.
Ha Orbán rámutat valamire és közli, hogy az fehér, elhiszed. Ha 2 perc múlva rámutat ugyanarra és közli, hogy fekete, azt is elhiszed.
Ez mond neked valamit: Quaestor-, Buda-Cash- és Lombard-botrányokat, az állam minden szintjét benövő korrupció?
zöldszem
@spu00: 2010-ről pedig ennyi! Nem én találtam ki Orbán mondta!
kepkezelo.com/images/2srzgh5zsom2b5a742rs.jpg

Valamint, mond neked valamit PaksII, még az unokáinkat is eladósította Orbán.
Úgyhogy, ül,fekszik jó kutya!
Lackó50
@spu00: Nem nagyon akarok vitatkozni, de sok mindennel nem értek egyet. Hogy 90-ig elmaradott ország voltunk, az attól is függ, hogy mihez képest és mi volt amiben nagy lehetett a lemaradás. Biztosan volt olyan is. Hogy miért privatizáltak mindent áron alul, azt köszönhetjük a nyugati bankrendszer megszorításainak, akik feltételekkel adtak kölcsönöket. Lehetne sorolni, hogy hány céget vásároltak fel, csak azért, hogy bezárják és utána az árút tőlük kelljen beszerezni. Egyszerű piacszerzés, amiben semmilyen tekintettel nem voltak ránk. Hány ember került e miatt az utcára, az csak hab a tortán. Ez a politikusainkat se érdekelte. Sok ember meggazdagodott ezeken az ügyleteken. Gondolom nem véletlen volt, hogy annyira alacsony összegekért kerültek eladásra. Bizonyíték nincs, így elkerülhető a bünti érte. A Gyurcsány és Bajnai pedig mindent elkövetett, hogy a külföldi bankoknak kiszolgáltassa az országot. Bajnai, mikor itt letelt az ideje, kijelentette, hogy nem kíván tovább politikával foglalkozni és érdekes módon elment egy amerikai bankhoz igazgatónak. Mikor Orbán a választások előtt elkezdte támadni a bankrendszert, valószínűnek tartom, hogy Sorosék visszaküldték komoly anyagi támogatás mellett, hogy egy új párt élén lavírozzon be a parlamentbe és gátolja meg hogy a bankokat valami baj érje. Ez nem sikerült neki és azonnal le is mondott a pártelnöki tisztségről. Így kikerült a képből és "tiszta" maradt. Nem foglalkozott vele a média többet. Szerintem még próbálkozni fog a visszatéréssel,de ez az én véleményem. Bizonyítani nem tudom. Ön hivatkozik számokra, hogy mikor mennyi volt az adósság, ki mennyit törlesztett stb. Annak idején Churchill is tett olyan kijelentést, hogy :
Lackó50
@spu00: Elnézést, az előbb véletlen elment az előző rész és itt folytatom.
"Én annak a statisztikának hiszek, amit magam hamisítottam" Ezzel én is így vagyok. Ahány helyen nézi az ember ezeket a számokat, annyi variációt lát. Az igazságot az se tudja, aki elkészítette ezeket az adatokat. Mi ezen a "rendszerváltáson" csak veszítettünk. Mégpedig rengeteget. Az orrunknál fogva vezettek és vezetnek még most is. Egyik pártnak se vagyok a híve és régen se voltam az. Viszont ha a történelmet kicsit olvasgatja az ember, akkor nagyon érdekes következtetéseket levonhat belőle. Ma divat szidni Horti Miklóst. Az I. világháború után eszméletlenül nagy veszteségek és jóvátétel jutott nekünk igazságtalanul. Viszonylag rövid idő alatt kifizettük a ránk kirótt hadisarcot, a pengőt nagyon erős valutává tettük, iskolákat (rengeteg tanyai iskola!) és kórházakat építettünk(Debreceni és Szegedi klinikák!), de sorolhatnám az eredményeket. Volt rossz lépése, mikor a Németek mellé állt, de akkor neki a Németek megígérték, hogy visszakapja azokat a területeket, amit a Franciák, meg az Angolok elvettek. Sok választása nem volt. Miután a Németek nem tartották be a Trianonban hozott ítéletet, miszerint nem fejleszthették volna a hadiipart, ők akkor abban látták a válságból kivezető utat. Hitt abban, hogy újra nagy lehet Magyarország. Trianonban az angolok és a franciák csúnyán elbántak velünk, ott revízióra nem számolhatott. Kivel kellett volna szövetkezni? Sztálinnal? Az akkori helyzetnek megfelelően más választása nemigen volt. A háborúból kimaradni nem lehetett. Ebbe az egész világ belekeveredett. Orbán azt ígérte a választásokon, hogy a bankok hatalmát letöri. Hááát ez nem jött be. Néhány látszat intézkedés történt (bankadó az IMF tárgyalások berekesztése) de hatékony lépés nem volt. ía bankok 100 millárdokat kaszáltak a deviza alapú kölcsönökkel és ehhez képest a kormány alig lépett valamit. A lakás alapú hiteleket is már megemelt árfolyamon forintosították és a legutóbbi gépkocsi...
Lackó50
@spu00: Úgy látszik itt csak meghatározott méretű írásokat fogadnak el. Nem is folytatom tovább mert reggelig itt irkálhatnék. Így is eltértünk már az eredeti témától.
spu00
@Lackó50: Köszönöm válaszát,melyből egyértelműen kitűnik, hogy próbálja értékelni a történéseket, de nagyon sok témában nincsenek meg az információi, s adott eseteket szubjektív módon tudja csak értékelni. Ezt nem negatívumként véleményezem, hanem ez vonatkozik nagyon sok emberre, mivel nem kapott ilyen irányú képzést , ismeretet, s a média rendkivül eltérő tájékoztatása, vélemények tömkelege nem ad elfogadható támpontot az emberek részére, s ehhez jön még a kormány nem megfelelő komunikációja, mely sok esetben ellentétes eredményeket produkál. Pl. sztráda díj.
A technikai, technológiai elmaradásunkra csak azt tudom írni, hogy egyetlen olyan gyár nem tudott megmaradni mely müszaki cikket gyártott. Orion, Videoton , Győr, LKM, FMV, Mech.Labor, MOM,BRG, továbbá bútorgyárak, textilgyárak, ruhagyárak, cipőgyárak.Folytathatom a mezőgazdasággal. Az oroszok nem voltak hajlandók dollárért olyan terméket megvenni melyben a ládában a második sor már rohadt volt. Vagy egyéb termékeknél nyugatról magasabb minőséget kaphatott. Pl. Videoton számitástechnikából az 1960-as francia fejlesztésű terméket szállított 1989-ben.Vagy az Orion, vagy Videoton Tv-je eladhatatlan volt. Csak az, hogy az ipar nem tudott eladható terméket produkálni , egy millió ember vált munkanélkülivé.Az ami ezután következett, az inkább politikai csatározás eredménye volt, mert a kommunisták mindenáron vissza is kerültek, sajnos kerültek is. Ők soha sem tudtak közgazdasági szemmel nézni semmit, mivel nem értettek hozzá, amit bizonyít, hogy a mai napig nincs egy számot tevő közgazdászuk, nem csak a szociknak, de a teljes ellenzéki társulatnak.Csak egy példa. 2004-ben az uniós pénzből az akkori kormány összesen 16%-t szánt gazdasági fejlesztésére, a mostani 60-t.A szoc.libek eladták a bankokat, jelenleg visszavásárolja.Sok mindenről lehetne beszélni, az általam írt számok EU-s szinten elfogadottak, s tényként szerepelnek. Én az átkosban az iparban vezető beosztásban dolgoztam, s rálátásom volt az ország ilyen irányú...
spu00
@Lackó50: ... tevékenységére.Én 84-től nyugaton éltem, tehát tudtam különbséget tenni, s tudtam, hogy miért vagyunk olyan mélyponton amin voltunk és vagyunk. Nem tudnak olyan szolgáltatást, tevékenységet mutatni, mely nyugati áron eladható lenne. Az 50-s években egy shilling 60 fillér volt, 89-ben 18 Ft. Ez volt akkor különbség nyugat és hazánk között, s ez nem nagyon változott. Van olyan német étterem, ahol 7 magyart próbáltak ki szakács fronton, s azt mondták, hogy több magyart látni sem akarnak. Nem ez az általános, de gyakori más területen is..
spu00
@zöldszem: Ha ennyi mindent tud, miért nem teszi meg a szükséges lépéseket, tárja a nyilvánosság elé, Ön lenne a nyerő ember bármelyik pártban, legyen Ön az ország megmentője.De ha nem tudja, akkor lépjen be a DK-ban , ott az ilyen emberek leledzenek, hasonló a hasonlóval csak tökéletes lehetne.
zöldszem
@spu00: ma, 21:12
Szükséges lépéseket itt majd csak akkor, ha az ügyészség, rendőrség,vezetői, miniszterek neve után odalesz mondva/írva elítélt! Itt?:))) Vida Ildikó, kivizsgálta Vida Ildikót a NAV elnökét.
A felsoroltakból mi nem igaz? Soha nem voltam, egyetlen párt tagja, sőt szimpatizánsa sem. Sem KISZ tag! Kisdobos és úttörő igen, mivel kötelező volt! Választáskor, a kevésbé hazugnak tartott programra szavaztam. Sajnos a választások olyanok mint a nyilvános WC, próbálom kiválasztani a kevésbé xarost. A leledzést meghagyom neked! Gondolom, Orbán beszéde, látványa felér neked egy romantikus estével.
Persze szerinted az ország jobban teljesít!
Hmm.
Ahol a kormány szerint is 3 millió szegény van, a lakosság jó része menekül az országból, az egészségügy a halálán van, az országot behálózza a korrupció, Hungária-, Quaestor-, Buda-Cash- és Lombard-botrányok...
Bár lehet, hogy igazak a plakátok(ilyeneknek mint Te).
Végül is lehet már a minimálbér feléért napi 8 órát dolgozni, részegen biciklizni a főúton, büntetlenül szexelni 12 éves lányokkal, nagymamát, nagypapát szülőket..., saját kezűleg eltemetni, stb... Ez valóban maga a Kánaán!
...pont itt a vége!!
spu00
@zöldszem: Tudja, a Vida Ildikó ellen a mai napig nincs egy konkrétum sem. Az, hogy valakinek nincsenek ismeretei és könnyebb a más véleményét hajtogatni, az csak sajnálatra méltó. És én Önt csak sajnálni tudom, de sajnos nincs egyedül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.