Mintha feszültség volna Zimány Linda és Dzsudzsák Balázs között. Talán azért, mert a modell bejelentette: összejött Kedves Ferenccel?

Az egykori szerelmespár mindkét tagja felbukkant a Szigeten, ráadásul egyszerre, egy helyen, mégsem vettek tudomást egymásról. A Bors megkérdezte Dzsudzsák Balázst, mit szól ahhoz, hogy exbarátnője Kedves Ferenc oldalán találta meg a boldogságot. a focista kurta, de beszédes választ adott:

"Nem is ismerem őket"

– vetette oda mosolyogva.

Korábban Zimány Linda is különös utalást tett azokra, akik rossz szemmel néznek új kapcsolatára:

"Biztos nagyon sokan nem örülnek ennek a boldogságnak, de ez teljesen természetes. Szerintem ez nem ismert emberek esetében is előfordul, akár egy mikrokörnyezetben"

– nyilatkozta Zimány Linda a Fókusznak.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Desischado
@Szeparepa: Keményen megdolgozik?! Röhögnöm kell! Például az ápolók messze többet, és keményebben dolgoznak, de ők nem kapnak milliókat érte, mint ez a nyikhaj majom!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Szeparepa
Szerintem inkább az van, hogy rohadtul unja a Dzsudzsák, hogy állandóan ezzel csesztetik, ahelyett hogy fociról kérdeznék, meg más dolgokról, 10-ből 9 firkászi kérdés az Zimány Lindáról szól, azért mert egy kis mutatós celeb ribancot kefélgetett pár évig, túlzás, hogy ennyit kelljen vezekelnie... miközben sportolóként azért elég sok mindent tett és tesz le az asztalra... még ha nem is egy Messi...
Hofipisti
@Szeparepa: "...elég sok mindent tett és tesz le az asztalra... még ha nem is egy Messi..."
Valóban! A többtízmilliós autók ripityára törésében ő a rekorder!
Szeparepa
És szerinted miből vesz ilyen kocsikat? Kölcsönből? Vagy inkább profi focista fizetésből, amiért keményen megdolgozik...
Desischado
@Szeparepa: Keményen megdolgozik?! Röhögnöm kell! Például az ápolók messze többet, és keményebben dolgoznak, de ők nem kapnak milliókat érte, mint ez a nyikhaj majom!
Szeparepa
@Desischado: Látszik fingod nincs a profi sportról, pláne az A osztályú fociról... Dzsudzsák egy átlagos napját kéne megcsináld, 1-2 óra után kórházban lennél intenzív osztályon barátom...ahol aztán azok a keményen dolgozó ápolók segítenének vissza az életbe... de azért kurvára nagyon okos vagy persze...
blow
Én: Ki az a Dzsudzsák Balázs?
Az első és az utolsó amit róla olvastam, hogy lecserélte a Bentley-ét Porsche-ra.
És?

Ha egy sportoló idegenbe megy, idegeneket segít győzelemhez, az felér egy modern kori hazaárulással - az azt jelenti, hogy van az a pénz!
Ráadásul az oroszoknak?...
Bakker, innentől kezdve nem is akarom tudni ki az Dzsunka, Dzsenga, Dzsemfix, vagy ki tököm.
mate03
@Desischado: ! Kurvákról jót vagy semmit! Aki kurvának született,az is marad!
Desischado
@mate03: Már megint egyetértünk! (nevet)
evacica
A pénz beszél a kutya ugat, s a karaván halad tovább! Érdekes ennek a Lindának mindig csak pénzes pasik esnek az útjába!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.