Súlyos döntés elé került Kálmán Olga, amikor néhány éve megérkezett életébe a nagy szerelem. A Hír TV műsorvezetője nem hagyta, hogy pusztán az érzelmek vezessék, amikor házassága felbontása mellett döntött.

Kálmán Olga munkahelyén ismerte meg a rendező Hoffman Györgyöt, akiért végül elhagyta férjét, Pungor András újságírót. A döntés azonban nem született meg könnyedén: az Egyenes beszéd riportere egy kockás papíron vezette le, mi szól a szakítás mellett és ellenében.

Minderről a Story4 TV Arckép című műsorában beszélt, ami ma kerül adásba:

Kockás papíron dőlt már el az életem sokkal nagyobb része is. Effektíve a válásunk és az új életünk kezdése a szerelmemmel. Egy kapcsolat nem egyszemélyes játék, egy válás meg nem csak rólam szó, hanem egy egész családról, a környezetemről. A felelőtlen helyzeteket és lépéseket nagyon nem szeretem és elítélem más esetében is. Azaz megpróbálom én is elkerülni

  – árulta el Kadarkai Endrének.

Választását nem bánta meg, nagyjából egy évtizede él boldogan Hoffmannal, azóta az első házasságából született Luca lányának már öccse is van, Márton.

 A mi szerelmünknél azt éreztük, hogy a világ legnagyobb bűne lenne elengedni egymást és örökké sírni azon: mi lett volna, ha együtt éljük le az életünket? Az mekkora keserűség? Így is nyilván volt keserűség a történet összes szereplőjének. Eszméletlen sok ember van az ismeretségi körömben, akik azt az utat választották, hogy a ház miatt, a család miatt, a gyerek miatt maradjunk együtt és közben a hátralévő tíz, húsz, harminc vagy ötven évet úgy élik le: hogy milyen boldog lehettem volna azzal a másikkal?

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
A volt férjnek és a gyereknek is jobb ha nem hazugságban élik le az életüket. Én legalább is nem örülnék neki ha a társam csak a gyerek, ház, stb miatt maradna mellettem évtizedekig ha más mellett boldogabb lenne. Abban is igaza van, hogy úgy kell lerendezni (kockás papíron) a dolgot, hogy a hozzátartozók a lehető legkevésbé sérüljenek.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
...tudja az Isten...de aki kockáspapiron számolja az érzelmeit az robot.
RonaGyuri
A dolog nem túl ritka az olyan hölgy - nekem is van szép számmal ilyen ismerősön -, aki ilyen vagy olyan okokból és/vagy indokkal kiléptek házasságokból, akik a döntés előtt kockás papíron számolták ki, hogy mennyire éri meg kilépni: tartásdíj, vagyon megosztás , etc.
Fradigege
Megyek és gyorsan felhívom az összes csajomat. Valamelyik majdcsak belemegy a buliba.
Edmond Dantes
Lehet,hogy egyszer az ő sorsa is kockás papíron fog eldőlni azzal az eredménnyel,hogy:nem nyert!
coni
A volt férjnek és a gyereknek is jobb ha nem hazugságban élik le az életüket. Én legalább is nem örülnék neki ha a társam csak a gyerek, ház, stb miatt maradna mellettem évtizedekig ha más mellett boldogabb lenne. Abban is igaza van, hogy úgy kell lerendezni (kockás papíron) a dolgot, hogy a hozzátartozók a lehető legkevésbé sérüljenek.
papa.49
Én ettől függetlenül a hagyományosnak vagyok híve a jövő hónapban már 47 éve, és NEM BÁNTAM MEG SEMMIT, azt se hogy lett volna elágazás de nem éltem vele, de hát mindenki saját maga tudja mit, miért, mikor tesz...
papa.49
Nem papíron kell az ilyesmit eldönteni szerintem...
Klubtag
Ha nem elsőre, hanem később találkozik az ember a mindent "elsöprővel", kockás papírral, vagy anélkül, de lépni fog...mindamellett tiszteletem és irígységgel vegyes csodálatom azoknak, akiknek elsőre sikerül...
Sámannus
A kockás papír csak maszlag. A tény viszont ha a vadász a házinyulat veszi célba, kritizálható a szakmaiság, a sportszerűség.
Még ha a mérlegeléskor kockás papír volt is a vánkosa, kiszámíthatta, mennyi a kamaty, vagy mit?
wagabund
@Sámannus: jó kérdés...(bocsánat, de röhögve írtam)
Sámannus
Úgy tudom új munkahelye van, állítólag nincs annyi a fizuja mint volt.
Elő kerül ismét a kockás füzet? A vékony, vagy a spirálkötésű?
Eddig nem foglalkoztam a stílusával, bár látszott, erősen politizál, de ezek után nékem mindegy mit hadovál, mert ez inkább szaft marad a pecsenyéhez.
idppp
@Sámannus: Úgy beszél, mintha nem is itt élne, akinek minden információ újdonság, mint aki sosem hallott az ország magasan a legjobb riporteréről! Aki ennyire le van maradva, ezáltal nincs mihez hozzászólnia, miért kommentel? Íráskényszere van, csakazértis, mindenáron való szereplési vágy?
idppp
@RonaGyuri: Talán neki kéne futni újból! Valamit nagyon félreértett, többedmagával. Pont nem az anyagiakról szól a történet, bár ha azt nézte volna,akkor sem éri szó a ház elejét, mert mint sztárriporter valószínűleg ő volt az akinek nem kellett számolnia, mert minimum kétszer annyit keresett, mint a volt férje!
"Eszméletlen sok ember van az ismeretségi körömben, akik azt az utat választották, hogy a ház miatt, a család miatt, a gyerek miatt maradjunk együtt és közben a hátralévő tíz, húsz, harminc vagy ötven évet úgy élik le: hogy milyen boldog lehettem volna azzal a másikkal?"
Desischado
@papa.49: Papa drága, ez nagyon szép! Öröm számomra ilyet olvasni. Nyilván a feleséged is nagyszerű asszony lehet. Kívánok nektek még nagyon sok boldog éveket, erőben, egészségben és sok sok boldogságban. Szívből gratulálok a 47 évhez!
Olgának igaza van, inkább dobbantson, mert úgyis tönkrement volna a házasság előbb utóbb. Van, mikor nincs mit tenni. Amúgy nem vagyok híve a kapcsolatok felmondásának, de van, mikor nincs más alternatíva.
kokopelli
@idppp: a kérdés úgy tevődik fel,hogy kire tartozik az,ha a "pitypangörsöző" Kálmán
Olga válik! A szimpátia vagy az antipátia dönti el az állásfoglalást! ...és kire
tartozik ez a világhír??
".ß@r az ha egy nőről beszélnek,de mégß@rabb,ha nem!"...???
(egy már haott magyar szinésznőtől szabadon idézve)
Sámannus
@idppp: Látom, nem ment át. Nem baj. Één most kezdem megérteni ezt a tyúkot. Kotkodálhat, vagy krécsélhet bármit, levegőnek nézem.
idppp
@Sámannus: Erre mit mondjak? Roppant el lesz keseredve, ha egy Magyarországról rendkívül tájékozatlan valaki, aki megfelelő szürke agysejtek hiányában úgy sem érti a magyarokat levegőnek nézi! Valahogy el fogja viselni ezt a szörnyű fenyegetést, bár aggódom, ha egy kretén levegőnek nézi, még képes a Dunának menni, a többi pár millió nagy bánatára, akik képesek felfogni, amit mond!!
Sámannus
@idppp: Á! Valakit mégis felizgat, és ragad a témára, mint ázott bocskorra a kutyaszar. Akikkel az a liba kavar azokat sem nézem sz.rnak sem.
Agysejtek tekintetében pedig emlékeztetek a nagysága Falus Andással készített régebbi riportjára. No ott egy ribanc csúcsrajárt.
Ez a picsa mindig felveszi a stricik fa.ának az irányát. "Kockás füzet"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.