Gáspár Evelin az Ezek megőrültek! című műsorban szerepelt. A feladata az volt, hogy egy feltett kérdésre helyesen válaszoljon, ám a válasz hallatán még Tilla és Majka is majdnem az arcbőrét tépkedte.

A kérdés a következő volt:

Ki írta a Liszt rapszódiákat?

Evelin nem késlekedett a frappáns válasszal:

Szerintem Kodály Ferenc. Liszt nem lehetett, magáról nem írhatott!

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
CsipkeRózsa
Látszik, hogy előbb gondolkodott, különben tudta volna a választ.
RonaGyuri
Nos a két sötét bunkó is csak onnan tudta, hogy felírták nekik! =))
namihami
Apja lánya, de legalább nem lóg ki a családból.
tothjani
A múltkor meg jajveszékelt hogy nem veszik fel sehová dolgozni, ráadásul a főnök is beállt a Suzukival a Luxus Merci helyére.
De aztán gyorsan megbékélt hogy nem keresi meg a minimálbért, lecserélte az autót egy drágábbra és kiment Olaszba nyaralni.
Igaz ezért a szutyok műsorért valószínű kapott annyit mint egy "minimál-béres" éves fizetése. :(
Csizmás Kond
...ezt már vagy két éve leköpködtük...
Yeromos
@Aki Én: Tudod híres pék volt és értett a lisztekhez, hát irt róluk agy rapszódiát.
Nessy
Ez most vicc, vagy komoly? Vagy nem merte az egyszerű, egyenes választ mondani, mert nincs hozzászokva ?
wagabund
ezekkel a csúnya kommentekkel csak roncsátok az eséjjét a gazdag pasi megleléséhez
CsipkeRózsa
@wagabund: A gazdag pasik között is megtalálja a hozzá való társat.
bencemacska
Ezt a döntőben, vagy az elődöntőben mondta?
Apatszerek
A cigány az mindég cigány marad, rossz kérdésre rossz válasz, Ki volt Dankó Pista ez cigány kérdésnek megfelel, vagy ki, mi Győző, a csoda gyerek?
wagabund
@justhpeter: van egy bökkenő..képzeld el, ha ez bekapja a legyet, akkor bizony gyermeket fog nevelni.
bela
EZ-MAGYARORSZÁG-cigány-azcigány-ezértcsinálnak-veletek-amit-akarnak-ebben-az-országban-birka-MAGYAR-nép
qxy
Emlékeztek amikor egy szalonban akart dolgozni és nem vették fel? Fel volt háborodva hogy miééééért??? Na ezért. Mert annyi esze van mint az apjának. Na ez is csoda gyerek volt gondolom, mert hat hónapos korában már annyi esze volt mint most.
Tuti lesz egy riport vele és ki fogja magyarázni hogy ő azért okos. Igaz lehet hogy a családjában igen, de amúgy??? Na meg emígy se.
namihami
@Aki Én: Másodunokatestvére a Liszt Gézának. Ennyit se tudsz? Fordulj bizalommal az Evelinkéhez.
namihami
@wagabund: Nevelni? Ezt az agygépet talán nevelte valaki? Ugyanúgy csak felnőni fog, mint ahogy ő is tette.
Cefi
Persze, tudom ám, hogy nem a romantik írta, hanem Koós János. Elég fura egy dal. Azt még értem hogy egy kislány a zongorán áll, de hogy egy fehér eb az orgonán áll, az kissé szürreális.
wagabund
@simmering73: amerikában járt egyetemre/főiskolára...stb
nyugger1
@Aki Én: Kicsoda,kicsoda? A Felcsut FC. baloldali középpályása. Apja (sőt: az aptya) ott köpködi a VIP páholyban a szotyit!
feco fero
Engem az háborít fel hogy van bátorsága nyilvánosság elé állni
Az illetékeseknek meg üzenem hogy ideje lenne túllépni már ezeken a szinteken nem kell a népet butítani és idegesíteni van itt épp elég problémám ő nélkülük is
papa.49
Az ilyen kulturált, művelt észlények kellenek a jelenlegi hatalomnak!!!
Cefi
@feco fero: Azért ez ellen van egy jó találmány: a távirányító. Lehet vele kanálist váltani, továbbá kikapcsolni a trubadúrládát.
Nessy
A jelenlegi "vetélkedők" szintje lassan a bányabéka alsó felét közelíti.
Igaz, a celebjeink jó részének még ez is magas, mint majomnak a zongora. Maradnak a különböző show "vetélkedők", ami nem az én világom.
De a játék vezetők ennyire vannak predesztinálva.
papa.49
@Nessy: Már csak azt nem értem ezeknek nem tudom miknek (mert én ezeket nem tekintem műsornak) a vezetésért horribilis pénzeket kapnak a ,,műsorvezetők,, akik csak annyival tudnak többet a ,,versenyzőktől, ami nekik le van írva a papírjukra!!!
maci0427
Nagyon kevés a Művelt cigány, százalékban kár lenne ezt kifejezni ! Leszarják a tanulást ,nem akarnak beilleszkedni,azt hiszik,hogy ők mindenen és mindenki felett állnak az egész város az egész kerület az egész utca az övéké,oda parkolnak ahová akarnak,azt tesznek amit csak akarnak,neki minden alapból jár,minden ingyen van,miközben egy sokukra jellemzően dolgozni nem akaró,vasazásból és más olyan tevékenységből élnek,ami csak szerintük munka,miközben jó cuccokban járnak,kocsik tucatja parkol a házuk előtt,parfümmel mosakodnak ,egyáltalán honnan van sokuknak TAJ. kártyája ! Na szóval ez így nem megy,sokáig nem lesz ez járható út ! Senki más kisebbséggel nincs probléma még az itt élő több ezer Kínaival sem,csak velük...,a cigányokkal ! Vajon miért van ez így és meddig tűrjük még ezt ! A fehér Holló esete meg a normálisabbakra jellemző,mert vannak,de sajnos a többiek akadályozzák a beilleszkedésüket és még terrorban is tartják azokat,akik megszeretnének-megakarnak változni és megakarnak felelni a többségi társadalom elvárásainak ! De amíg a cigány politikusok is olyanok amilyenek láthatjuk,addig nem is lesz változás ! Csoda,hogy a többségi társadalom lakósai nem szimpatizálnak velük...,sőt enyhén szólva is nem csípjük őket !!!
esperanza
" De amíg a cigány politikusok is olyanok amilyenek..."
Melyikre gondoltal a 2 kozul?
Clavigo
Vazze...hogy ez a buta arcu luvnya még nem ūl a parlamentben,,a gyõkér faterjàval egyūtt. .az kész csoda...Tudnànak tanàcsot adni a Zsírmorénak...ezek is...muha-ha--ha-ha-ha...
Clavigo
Vazze...hogy ez a buta arcu luvnya még nem ūl a parlamentben,,a gyõkér faterjàval egyūtt. .az kész csoda...Tudnànak tanàcsot adni a Zsírmorénak...ezek is...muha-ha--ha-ha-ha...
szep napot
Ahhoz kepest hogy cigany eleg jol valaszolt. Legtobb cigany valamelyik tevejs szakacs nevet mondta volna.
qxy
@szep napot: Azért roma ide vagy oda ( nem akarom védeni) de láttátok a riportot a Közgáz végzőseivel? három eccerű kérdés és nem is romák ( " sajnos") nézzétek meg érdemes.
ila51
de most komolyan , ha megmondta volna az igazat , kit érdekelné ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.