Kedden két időpontban is várták volna az ATV székházában Demcsák Zsuzsát, de nem jelent meg egyik alkalommal sem. 

A Bors informátora szerint kedden reggel tíz órára várták Demcsákot, hogy megbeszéljék a történteket, de a műsorvezető nem érkezett meg a találkozóra.

Még aznap délután négyre is kapott új időpontot, de ő ezzel sem élt, mindannyiszor telefonon mondta le a találkozókat. 

A Blikknek nyilatkozó munkatársak arról beszéltek, hogy a műsorvezető sztárként érkezett a csatornához és nyers kritikával élt sokak felé, így az utóbbi napokban elkezdett fogyni körülötte a levegő.

Előzmények: Múlt pénteken Demcsák az ATV Reggeli Start című műsorában zavartan viselkedett, összefüggéstelenül beszélt vendégével, Szanyi Tiborral, az MSZP EP-képviselőjével.

Szerdán eldőlt a sorsa, erről ITT írtunk.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
Lehet valakit kedvelni, vagy sem...igy van ez Demcsák esetében is. Ha viszont a munkáltató behivja megbeszélésre, akkor meg kellene jelennie -- ha egyáltalán igaz, hogy hivták és nem ment el -- és pedig saját maga miatt! Ennyi "tartásának" kell lenni, hiszen már elismerte, hogy hibázott, most pedig szembe kell néznie a következményekkel. Ha esetleg nem korrekt, tárgyszerü a megbeszélés, még mindig felállhat, "elbucsuzhat", de a történtek ellenére is emelt fejjel.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
eszegfu
Lehet valakit kedvelni, vagy sem...igy van ez Demcsák esetében is. Ha viszont a munkáltató behivja megbeszélésre, akkor meg kellene jelennie -- ha egyáltalán igaz, hogy hivták és nem ment el -- és pedig saját maga miatt! Ennyi "tartásának" kell lenni, hiszen már elismerte, hogy hibázott, most pedig szembe kell néznie a következményekkel. Ha esetleg nem korrekt, tárgyszerü a megbeszélés, még mindig felállhat, "elbucsuzhat", de a történtek ellenére is emelt fejjel.
ittott
nem hajtotta végre a vezetői utasítást. kirúgható.
de már látom az orvosi papír. (mert erről van) és hallom a mentorának a hangját. Lázár vagyok...
papa.49
Várt hátha a lézerpiszkos lép az ügyében ))))))))))))))))))
Klubtag
@eszegfu: ...és főleg a távolmaradást jelezzük és kimentjük magunkat, akár egy emaillel...jobb körökben ez a mindennapi gyakorlat.
Ha belebetegedett a szituba, pláne tud orvosi igazolást szerezni, de akkor ezt kell a munkáltató tudomására hozni. Szóval ez a történés sajnos Demcsák Zsuzsát minősíti és azoknak a véleményét támasztják alá, akik a magatartását erősen kritizálják.
eszegfu
@Klubtag: Pontosan! Ezzel még rátett 1 lapáttal... legalábbis nálam.
Klubtag
@papa.49: ...azért a férfiak zöme az "egyszerhasználatos"-ért nem szokott karakánul kiállni, ez a helyzet, pedig munkaügyi kérdés, mi köze lenne Lázárnak hozzá? (a kérdés költői!!!)
Macskaszem
Szerintem már a tv2-nél besokalltak a hülyeségeitől, és megkérték, hogy távozzon önként, vagy kirúgják. A családi vállalkozás csak fedősztori volt, így nem vágták el a lehetőségtől, hogy másutt szépítsen. Ezt is elcseszte.
colibri
Ha már felvették és így jártak vele, nincs mit megbeszélni. Röptetni kell, azonnal. Majd lézer felkarolja, ha akarja.
Ludmilla
majd a nézők eldöntik,ha mégis maradna... én biztos nem nézem,ha ő lesz
Béla333
Nyilván azt hiszi, hogy vér és vizeletvizsgálat is lesz és nem tudja mennyi a szer ürülési ideje...
karma1
Vajon miert tartanak felszinen egy ennyire toprongy valakit a tv csatornaknal???Igy sincs nagy nezettseguk, de igy kifejezetten karokat okoz a munkaadojanak a nezettsegben.
Vannak olyan helyek a kozeletben (mediakban), ahol egyszeruen nem lehet megengedni a hibazast. Egyszer-egyszer lehet egy kis baki, de ezeket altalaban maguk a musorvezetok tudjak korrigalni menet kozben. Igaz, ehhez piszkosul profinak kell lennie. Hat ez Demcsaknal meg tevedesbol sincs meg.
Mara kiderult, hogy nem mestere a tv-s szakmanak, emberileg felmosorongy, aki nem meri fol, hogy piasan nem ulunk be a kormany moge, mert holnap mindenki fogja tudni az orszagban, es munkavallalokent is egy rakas szar, aki semmibe veszi azokat az embereket, akiknek koszonheti a musorvezetoi lehetoseget...
emerencia
@Ludmilla: Én néztem többször is, nem tetszett. A riportalany mondanivalója viszont érdekelt. Gondoltam biztos azért nem jön be nekem mert előítéletes vagyok. (Eszembe jutottak a 2007-es dolgai, az alkoholproblémái stb..) Aztán egyszer le kellett vennem a hangot és akkor jöttem rá, hogy mi a baj vele. A gesztusai fensőségesnek, rettenetesen mesterkéltnek tűntek. Régi munkahelyemen (közszolgálati jellegű helyi kisrádió technikusa) is ezt tapasztaltam: aki a mikrofon előtt teljesen másként viselkedik mint előtte vagy utána a technikai helyiségben, kimerül és képtelen lesz a megfelelő színvonalat nyújtani. Végül arra a meggyőződésre jutottam, hogy feltételezhetően az ATV csak azért alkalmazza amiért nagyon sok munkahelyen szoktak beépíteni a jól működő munkahelyi közösségekbe inkompetens, protekciós, "sikeres" munkatársat. Divide et impera. Hagy érezzék a jól felkészült, hiteles munkatársak, hogy a munkájukat akár egy a komoly újságíráshoz kevésbé tehetséges dekoratív hölgy is el tudja végezni. Szerintem őket alázta az ATV vezetősége nem Demcsák Zsuzsát, hiszen a bulvárvilágot a botrányok éltetik. DZS-nek pedig az a terepe.
Manhattan
@karma1: Ejnye! Hát nem tudod? Szakmailag a legjobb! Saját bevallása szerint... ))
karma1
@Manhattan: Hadd legyek kisbuta!!!...:o))))
Ludmilla
@emerencia: egyetértek,valóban egy lárvaarc ..és valóban megalázta a munkatársait
Ludmilla
az is megalázó,hogy Emília és Egon mellé "beültették",holott mindenki tuda,hogy ki ez a celeb maca
papa.49
@Klubtag: Ez a némber ,,többször használatos,, volt a lézerpiszkosnak )))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.