Elképzelhetõ: gond lehet a DK elnökének az emlékezetével. A börtönben ülõ szocialista ügyvéd körül újabb furcsa ügy. Az Origo birtokába került dokumentumok alapján Gyurcsány Ferenc feleségének a cége nem idén adott 78 millió forintos kölcsönt az előzetesben ülő Czeglédy Csaba cégének, hanem 2016-ban. Pedig a DK-elnöke legfrissebb Facebook-bejegyzésében azt írta, hogy őt idén kereste meg Czeglédy. A volt miniszterelnök azt is állította, hogy az adóhatóság zárolása miatt ők sem jutottak a pénzükhöz, pedig a 78 milliós kölcsönt visszafizette a Human Operator. Gyurcsány Ferenc legfrissebb Facebook-bejegyzésében azt írta, hogy idén tavasszal kereste meg őt a jelenleg előzetesben ülő Czeglédy Csaba, hogy adjon neki kölcsönt. Az Origo birtokába került dokumentum alapján azonban ezt a kölcsönt tavaly adta a Gyurcsány feleségének tulajdonában lévő Altus Czeglédy cégének, a Human Operator Zrt.nek. Gyurcsány keddi bejegyzésében arról is írt, hogy az adóhivatal zárolása miatt egyelőre nem...

Forrás: origo.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
@durbincs: Senkinek semmi köze nem az állam pénzét adta kölcsön. Az pl. nem zavar, hogy a Mészáros 9 milliárd vissza nem térítő támogatást kapott egy gabona tárolóra.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Ezek szerint ha valaki kölcsön kérne tőlem, először nézzem meg a pártállását? Mi köze a kormánynak, egy privát kölcsön ügylethez?
Talán a saját Eximbank bulijait vizsgálja, meg az MNB "dolgozói" kölcsöneit, esetleg Lőrinc barát bankját. Ehhez van köze! Illetve ilyen kor jön a " nem szólhatunk bele" szöveg.
Clavigo
@durbincs: Szerintem már magad alá vizeltél,,örömödben..
szaboria1
@durbincs: Ne szoroz mert bele zavarodsz. A végén már nálad milliárd lesz.
bencemacska
Én csak azt nem értem, hogy vádemelés előtt, hogy an kerül egy kölcsönszerződés az Origónak nevezett mocsokbandához?
Csak nem vették meg a védőügyvédet?
Vagy elég egy polpot is?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.