Az egykori miniszterelnök nem hagyta szó nélkül a dolgot, de pofon azért nem csattant.

Karafiáth Orsolya belemarkolt Gyurcsány Ferenc fenekébe – így magyarázta tettét
Fotó: Youtube

Ki hitte volna, hogy a legújabb szexuális zaklatásos sztori épp Gyurcsány Ferenc nevéhez fog fűződni? Ráadásul a DK elnöke volt a "szenvedő" fél.

Karafiáth Orsolya költő volt Kadarkai Endre Arckép című műsorának vendége, ahol pikáns sztorit osztott meg a műsorvezetővel. A teljes interjút november 20-án adja le a Story TV.

A költőnő akciója mögött egy fogadás állt. Mint meséli, az akkor épp hivatalban lévő miniszterelnök fenekét kellett megfognia, majd a következőt mondani hozzá:

„Miniszterelnök Úr, magának csodás feneke van!”

A promóból nem derült ki, hogy kinek a hátsóját markolta meg Karafiáth, a Zoom azonban utánajárt, és maga a költő árulta el, hogy Gyurcsány Ferenc volt a szerencsés.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adrenalink
Az iskolai magyar órák verselemzésének gyakori hülye kérdése jutott eszembe: mire gondolt a költő...? :-)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
durbincs
Szegény Feri azóta csuklik,táncol ? és persze 20- ra lapot-kér kettőt ?
adrenalink
Az iskolai magyar órák verselemzésének gyakori hülye kérdése jutott eszembe: mire gondolt a költő...? :-)))
Pálinkafőző Rézüst
@adrenalink: hmmmm ...tán csak a szövegértelmezésre voltak kíváncsiak? Ami ma ismeretlen iskoláink tananyagában? Na így már nem is annyira hülyeség...:))) Lásd a sügér és tsai. kommandót...
Dr plágium
@wagabund: Milyen művésznőre gondolsz? :)
Szeparepa2
Megfoghatná az ép popsimat is, de utána azért jó lenne ha folytatná és minden mást is fogdosnak jó hosszan és alaposan (na persze már legalábbis egy hálószobában ágyon kettecsként pucéron), ilyen folytatás után igen kevés férfi van aki bánná, ha a dögös Orsika megpopózza.! Tehát ez a provokatív tett, abszolút értelmetlen és kontraproduktív, MIVEL EGÉSZEN MÁS A TÖLTETE ANNAK, HA EGY FÉRFI MAR EGY NŐ HÁTSÓJÁBA (itt gyengébbek kedvéért jelzem hogy nyilvánvaló, hogy a férfi ugyebár nem bánná ha utána a hölgy nem pofont adna, hanem máris a karjaiba omlana és szaladna is vele szobára... legalábbis erről álmodik szerencsétlen lúzer... holott nyilvánvaló, ha kedvesen viccesen hívta volna egy kávéra pl, akkor tán simán megkapja a hölgyet még aznap, ha éppen nyitott erre ő és kölcsönös a szimpátia, vagy ha más nem, hát némi kis ellenszolgáltatásért még a kávén felül, megjegyzem a legtöbb férfinek ezzel sincs gondja, egy neki tetsző kívánatos hölgyeménynek ha van rá, minden további nélkül fizet ha megkaphatja érte). Nos ha egy nő, ráadásul tudottan csak azért mar egy férfi tomporba, hogy ezzel igyekezzen bemutatni mily szörnyű abúzus is ez, akkor inkább nevetségessé válik, hiszen ha a férfi ekkor ráfordul és megköszöni szexi ajánlatot, máris menne szobára elhálni a dolgot boldogan, akkor kedves Orsi pl mit szólt volna, ha pl Fletó így reagál? Tetszik érteni a különbséget? Míg a popót csípő molesztáló férfi azt nyilvánítja ki, hogy aktust szeretne és azonnal készen is áll rá, addig ha nő teszi ezt, nyilvánvaló hogy szinte biztos hogy csak provokál, vegzál és nem akar semmi továbbit, innen kezdve szó sincs semmiféle szexuális zaklatásról és molesztálásról, mert ez így önmagában ez sexthing egyáltalán, hisz egy egészséges férfi ettől nem fog különösebben zavarba jönni, sem sérülni és életen át szenvedni ugyebár, hanem mint már írtam, vagy nevet egyet mondván "bocs hölgyem bár bájos, de most sajnos nem tudok a kedvére tenni" vagy konkrétan azt, hogy "máris mehetünk szobára drága"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél