„Túl hangosan harangoznak! Hagyják abba!” – tiltakozott Genovában egy illegális migráns, a harangozást korlátozó javaslatot ügyvédje dolgozza ki. A helyi sajtó szerint meglepő módon az olasz város imámja nem támogatja hittársa ötletét. Engem ellenben inkább az hökkent meg, hogy miért van Genovának imámja? És ki fizeti az illegális bevándorló ügyvédjét?\n\n \n\nÉppen a karácsonyi üdvözlőlapokat nyitogatta don Michele De Santis, a genovai Santissimo Sacramento templomért felelős kúria kancellárja, amikor egy furcsa levél került a kezébe. Egy illegális migráns tiltakozott ügyvédje – nevüket az itáliai politikai korrektség az ismeretlenségben hagyja – útján a harangozás ellen.\n\nMert nem elég, hogy Genovában túl sok a templom, azok hangosak is, mert ugye harangoznak. Ráadásul pofátlanul, óránként, ami végképp elfogadhatatlan, mert megzavarja hősünk hivatásszerű, egész napos sziesztáját. (Apropó: az olasz állam szedje már össze magát, pofátlanul kevés az a pár ezer eurós segély a...

Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

62 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
A te imámod itt van a Parlamentben, aki rád szabadított suttyomba 1300 migránst. Nem Genovában kell söprögetni, hanem itthon. Égig ér a gané a Kossuth téren.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nezelodo
Az ügyvédje kidolgozza... A szar is a víz tetején úszik ott. Nálunk meg csak a szar, felpántlikázva a szél által a medencébe összehordott szeméttel, mi a különbség?
simmering73
A te imámod itt van a Parlamentben, aki rád szabadított suttyomba 1300 migránst. Nem Genovában kell söprögetni, hanem itthon. Égig ér a gané a Kossuth téren.
nezelodo
@durbincs: "bizony ezért szolnak a harangok"
Látod, hiába szónak, titokban 1300, lebukottan húszezer, a fizetős offshore lovagok által haszonélvezett cégeken keresztül érkezett, miközben fröcsögve kampányoltatok ellenük. Ráadásnak itt vagytok ti akik 17-ben Lenin elvtárssal paroláztatok aztán Horthy verőlegényei lettetek, majd nélkülözhetetlen "szakemberei" Rákosinak, tapsoltatok Rajk akasztásánál, rárepültetek 56-ra, kérvényeztétek a forradalmárok szigorúbb büntetését. Falujáróként "szerveztétek" a kolhozokat, hangulatjelentéseket írtatok, békepapok és püspökök lettetek, aztán feltüntetek mint rendszerváltó liberális demokraták.
Semmi sem változott, csak a köpönyegforgatást átkereszteltétek pávatáncra és ott folytattátok ahol a korábbi színeváltozásnál abbahagytátok. Hiába a "marék szotyi ész" csak ennyit tudott kihozni az Isten szabványon kívüli teremtményiből.
Nessy
Mielőtt itt infarktust kapna egyik - másik fórumtárs, bizony pár éve itthon is volt település, ahol tiltakoztak a gyakori és hangos harangszó miatt!
Egész komoly purparlé kerekedett belőle.
nezelodo
@durbincs: Ti csak pénzért vagytok "hosszú csahos nyelvvel hazaszeretők", szégyellhetnék magatokat!
nezelodo
@durbincs: Ne álltasd, áltassátok magatokat, az ezer km-el, csak szeretnétek, hogy olyan távol legyünk, mert mi itt születtünk, itt alkottunk, és a gyerekeink is itt fognak, és nagyon sokan voltunk, vagyunk, és leszünk akik nem futnak el előletek. Akinek futni kell, ha hagyjuk, azok ti lesztek. Hamarosan eljön a szomszéd kerek évfordulója is, nem emlékeztek? Pedig jó lenne ha felidéznétek, miért történt. Persze a hatalmi gőg mégy egyik akarnokot sem engedte idejében kiszállni... "Vicnek", helyesen viccnek hiszitek a sokáig manipulálható népakaratot.
Aki Én
@durbincs: Én úgy tudom lebontják a templomokat a harangszó miatt... Állítólag már járják a házakat, és begyűjtik a karácsonyi csengettyűket is. Hát nem tudom... Biztos ami biztos, én letöltöttem a mobilomra egy harangszót.

varosikurir.hu/alhirgyartas-bayer-nyomdokan/
nezelodo
@durbincs: Nem azt nézem mit mondasz, hanem hogy ki mondja. Mondjátok, csak a történelem majd helyreteszi a szereplőket, ahogy a korábbiakat is helyretette, pedig azok is azt hitték, a história dicsőséges lapjain végzik.
Aki Én
@durbincs: ...hagyd már az alsókámat te elfajzott kretén :)
Ez nem egy társkereső oldal. Ne itt akarjál partnert találni a pap bácsis szerepjátékaidhoz.
Eriksson
Magyarországon a nándorfehérvári győzelem emlékére szól a harangszó, ami ugye sértheti a muzulmán emberek büszkeségét. Ha egyáltalán tudják miről van szó.
Minket viszont a müezzin fülsértő óbégatása idegesít, mégpedig marhára.
Aki Én
@durbincs: Kit? A pap bácsit? Suhintsd, mit bánom én. Szereted ha magatehetetlen a partnered? Csináld ha neked ez a formáció a szexi. Kérlek ne ossz meg velem ilyen részleteket. Nem vagyok vevő a beteges szerepjátékaitokra.
silber13
@durbincs: " Minden harangra vésve van versike..." Hpgy maga miklyen biúunkó hülye! A harangokon domború a felírat maga félnótás, mert ha vésénék, a harang elhangolódna, De egy ekkora bunkónak ezt hiába mondjuk.
Aki Én
@durbincs: Jaaaaj, mindig megnevettetsz :)
silber13
@durbincs: " És ha jól fejbe suhintom a "Szerencse fia" fém basabal ütőkével? " Megjósolom, még néhány ilen kiszólás és bizony csúnya halálod lesz, te Orbán csicska.Mellesleg,Hihihi! Maga oszt qrvára mátyár!!!:-))) Basabal...!:-)))) Röhej, egy bunkó paraszt, aki ugatja a más országok nyelvét
sokanvagyunk
@silber13: (13:21) Na ezért csúnya dolog másoknak ajánlani a "vésse az agyába" szöveget is, mert akkor elhangolódhat az is, ahelyett hogy kidomborítaná gondolatait. :)
silber13
@durbincs: "Minden harangra vésve van versike! "Ember ennyire húlye hogylehet és ennyire bunkó ...A maga genitáliájára égessenek ilyesmi idézeteket, lehetőleg nafén-palmitin-savval!:-)))
Aki Én
@durbincs: ..nemá... Hagyd már az én minivirslimet. Milyen betegagyú torzó foglalkozik az én alsókámmal, meg virslikémmel ennyit? Nemá kretén, nem elég neked a pap bácsi?
silber13
@durbincs:Most is bunkó vagy, a pópák ugyansak haranjgoznak, te paraszt!
nezelodo
Azért elég nagy szégyen a dakota göbbelsi propaganda gépezet működtetőjére nézve, hogy ilyen kreténekre is rá van szorulva a hazugságművek működtetésére! Igaz, ha Orbánnak a szemöldökcsipesz is politikai eszköz, nincs mit hozzátenni az ő politikai "zsenialitásához".
Aki Én
@Eriksson: Azért mindent ne kajálj be. Rákerestél erre a hírre a neten? Találtál valami hitelest? Ha igaz is lenne, annyi történt, hogy egy, azaz EGY migráns problémázott.
Szerinted ez egyenlő a betiltással?
Te tényleg nem látod, hogy a fogyatékos szektát hülyítik?
Aki Én
@durbincs: ...na, most meg a hímtagom. Hát milyen egy elfajzott beteg lúzer vagy te?
Ez nem egy meleg pedofil társkereső, húzzál már a csoffadt picsába a beteges udvarlásoddal.
NEM KAPOD MEG A VIRSLIMET AZ ALSÓKÁMBÓL TE BETEG KRETÉN!!!
Ha most előállsz azzal, hogy nyalogatnád a használt alsókámat, akkor lehánylak...
kokopelli
@nezelodo: qrvajó,hogy egy írni nem tudó,félkegyelmű fizetett itt ugató
írja nektek,hogy nem vagytok magyarok,nem M.on laktok,(ami nem feltétle-
nül szükségeltetik ahhoz, magyar legyen valaki),és a moderátor azt szaba-
don átengedi!A sértegetéseit,a semmitmondó sajátmaga humorosnak vélt
zagyvaságait,és a ténymentes sértő böfögéseit egyszerűen nem törli! Miért
is válaszoltok?Falrahányt borsófőzelék! :-((
Arról nem beszélve,hogy a vastagon nyomott cím olvasásakor kapásból be-
jön,hogy a "durbincs által" a nyerő,akkor is,ha egy szót sem tud "külföldiül"!
Ennyire tönkre ment a belpolitikai élet,hogy külföldről kell valamit "benyomni",
hogy a belpolitikai disastert relativizálni lehessen? Szomorú és sajnálatos!:-(((
Eriksson
@Aki Én: Ez most kötekedés? Én egy egyszerű tényt írtam le, amit szinte mindenki tud, ezért nem kell a neten keresgélni. A müezzin rikácsolás meg tényleg fülsértő, ezzel bizonyára sokan egyetértenek.
silber13
@Aki Én: Dee át homokos a gyerek, tudhatnád!:-)))
silber13
@durbincs: Nem vagyok a maga komája, vén kéjenc, antiszociális bunkó pakulár.
kokopelli
@silber13: ne vitatkozz a marhával,mert azt sem tudja,hogy mi a
pap,pópa (ami nála popa)!Ne ereszkedj le olyan mélyre!Bányászbéka
segge alatt 100m-re! plusz a román havasok magassáda,ahonnan a getzi ír!
szép új világ
Pesti Srácok, 888, Lokál, stb. Ezeket a lapokat még azok sem olvassák el, akik írják azokat.
verőce21
Hadd lássa a világ, hogy nem akar itt egyetlen migráns sem visszaélni a vendégjoggal.
silber13
@durbincs: Egyébként olvastam a facebookon Silvermannak tett vallomását,csodálom, hogy még szabadlábon lopja a napot Narkózik, antiszociális jellemtelen alak fiatalkorúak megrontásában éli ki patologikus hajlamát.
Eladott Ország
Majd déli harangszó helyett, Durbincs hangját fogják hallgatni, amikor a migráncsok a fejét satupadba fogják. Hátulról meg az illiberális testvér seggbe tossza.
kokopelli
...az biztos,hogy az Orbán 1300 migránsa nem fog problémát jelenteni,mert
gyorsan el fogják hagyni a magyar tejjel-mézzel folyó kánaánt!
Eriksson
@Eladott Ország: Na, erről beszéltem... Szegény egriek, mekkora Istencsapása lehet ez nekik.
Pálinkás Pál
Látom egész jól elszórakoztok egymással,mindennel foglalkoztok csak a cikk témájával nem.Ha a koszost zavarja a harangszó,akkor haza lehet húzni,vagy másik opció kiszúrni a fülét ácskapoccsal hogy ne hallja!!!
maszk
Éjszaka dolgozik az ember.
9-re hazaér, tesz-vesz egy kicsit, és kb 10-kor lefekszik aludni.
De mivel rossz alvó, néha fél 11-kor sikerül csak elaludnia.
Erre - másfél óra alvás után - arra ébred a delikvens, hogy a közelben lévő 3 (!) templom elkezd üvöltve harangozni délben.
Ezután - mivel rossz alvó, és még pluszban fel is húzta magát - csak egy órával később tud ismét elaludni.
Alszik valahogy az ember, de aztán 4-kor hazaér a család...
Tehát, ha összeadjuk, a hat óra pihentető mélyalvásból, 4 és fél óra éber alvás lett.

És mindezt, miért?
Csak pár példa:
- senki normálist nem érdekel, hogy mi volt 562 évvel ezelőtt.
- ha nem sikerül megállítani őket, akkor mi történt volna? Átmennek Magyarországon, és még jobban legyengülve simán megállították volna őket bárhol máshol.
- azok az emberek, akik megállították a törököket, ha látnák a mostani magyarokat, szemen köpnének titeket mélymagyarok, és utána magukat, mert megbánnák, hogy az ilyen elfajzottakért áldozták az életüket
- ma már hódítás nélkül több török van Európában, mint régen a hódítás során lettek volna.
- azért ne dagadjon már olyannyira a büszkeségtől a mélymagyar potrohos - akit száz méter futás után újra kell éleszteni -, hogy megállítottuk a törököket, .
- ma már a magyar kormány nagyobb veszélyt jelent Európára, mint régen a törökök
- az Pápa kihirdette? Amikor nem muszlimokat öltek a keresztények, akkor keresztények öltek keresztényeket a vallásháborúk során.
- stb. - ami(k)ben egy kicsi pozitívum sincs!
nezelodo
@szép új világ: "Pesti Srácok, 888, Lokál, stb. Ezeket a lapokat még azok sem olvassák el, akik írják azokat."
Az biztos, hogy nem olvassák, különben nem magyarkodnának olyan szöveggel, ami teli helyesírási hibákkal! Ha elolvasnák, talán a helyesírási programmal kijavítanák. Vagy azért akkora blődség, mert rovásírásból fordította le nekik a gugli? Vagy csak a bukott Sicc Paja bának' kedveskednek?
Eriksson
@maszk: Szerencsés vagy éjszakás lovag, hogy nem Törökországban élsz, mert ott a müezzin gyakrabban, napi ötször – hajnali, déli, kora délutáni, napnyugtakori és esti – imádság (szalát) előtt óbégat a minaretekben.
Míg itthon csak délben.
peterkelemen
Sok magyart is zavar a harangszó. Egyetértek tiltsák be!:D
maszk
@Eriksson: Én nem vagyok éjszakás, tesó.
Egy képzelt történet, amit írtam.

Tehát Törökországban soha senki nem tud aludni, mert a müezzin?
Akkor ezért nem normálisak.
Mindenki másért nem normális, a törökök az állandóan óbégató müezzin miatt nem.
Az a sok kialvatlan török, ahogy szédelegve kóricálnak az utcákon...
Eriksson
@maszk: Bocsi, jelképes megszólításnak szántam.
Nem azzal volna baj, hogy a müezzin hívja a hívőket, hanem az, hogy a nem hívőket erősen zavarhatja az óbégatása. Mentségül viszont, alvásra ott az éjszaka. Törökországban.
silber13
@durbincs-azannyájátnekije! Meccsoda értelem!: ,-meccsoda hejjesirás!!!Meccsoda entellektüel!! Meccsoda tudás:-))))
peterkelemen
@durbincs: Az miért idegenszívű, aki utlja a déli harangszót te marha? :D Harangozzanak online a híveiknek ha annyira ragaszkodnak hozzá, de ez által ne zavarják a többségi társadalmat, akik viszont nem kíváncsiak a déli harangszóra. Nem beszélve, hogy sok beteg ember és idős is van otthon, akiket felver adéli harangszó holott pihenniük kellene.
Eladott Ország
@Eriksson: ma, 11:45; A változatosság kedvéért most a müezzin a pécsi toronyból szól www.youtube.com/watch?v=AmzYEph_ZtI
silber13
@durbincs: Kuss buzeráns , heroin- és gyógyszerfüggő!
Eriksson
@Eladott Ország: 16 mp. Ennyit bírtam rászánni. Brrrr.
Mi lesz itt, ha majd felső határ híján özönlenek Magyarországra drága muszlim testvéreink?
Pálinkás Pál
@maszk: No akkor gyorsan ugorj neki,miért is tört ki a Keresztes háború!!!
De picit segítek neked...hogy eltakarítsák Jeruzsálemből a muszlim HÓDÍTÓKAT!!!
Tudod értelmezni???
maszk
@Pálinkás Pál: Igen.
Rövid kérdésre rövid válasz.
Sok mindent nem tudok, de értelmezni, azt piszkosul.
Amikor félreértőnek tűnök, akkor sem értem félre, csak félreérthetően válaszolok - a félreértést tisztázandó.

Viszont, vannak fogalmaim
Csizmás Kond
...a kutya a petárdára, a migrács a harangszóra ...
maszk
@Pálinkás Pál: Újratöltve: Miért jött létre az iszlám?
Amire a keresztes háborúk elkezdődtek, megbukott a zsidóság, a kereszténység, és az iszlám is.

Azt nem mondom, hogy menjünk vissza Ádám és Éváig, de igazából csak úgy lenne értelme a nagy okfejtésnek.
maszk
@durbincs: @desiró: anyád
@durbincs: maga ki ?
@én: desiró az, aki anyázott
desiro
@maszk: nem neked írtam. durbincsnak válaszoltam, ne szólj be.
Pálinkás Pál
@maszk: Azért jött létre,amiért a többi...ideológiai alapokba csomagolni az önös érdekeket!!!
kokopelli
@Eriksson: ..de a pápa azt is "előírta" a híveknek,hogy Hunyadi J. és katonái
tiszteletére a harangszó mellett 3 "Mi atyánk"-ot és 3 "Ave Máriá"t mondjunk el !
Ti pogányok a hat imát mindíg elsumákoljátok ! ;--)
Eriksson
@kokopelli: Mi "pogányok" ilyen előírásról nem is tudunk. Melyik pápa okoskodta ezt ki?
kokopelli
1456.Juli.29.-én Calixt III. (Calictus III. a Borgák-tól) kiadott egy pápai "Bullá"-t,
hogy a nagy Hunyadi sereg győzelmének tiszteletére szólaljanak meg a ha-
rangok minden délben a fohászokkal együtt!
(örülök,hogy segíthettem ...!) ;--))))
Eriksson
@kokopelli: Tényleg segítettél, Köszi szépen!
maszk
@desiro: Oké. nem szólok be. A te utad, Amit meg kell tenned, azt tedd meg.
maszk
Sokszor úgy érzem, hogy be kell szólnom, de sokszor nyilvánvaló, hogy ne szóljak be.
Sokszor csak úgy megtörténnek a dolgok, mielőtt nyilvánvalóvá válna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.