Két évvel férje halála után úgy érzi, újra nyitott egy kapcsolatra.

Férfiak, figyelem! A 62 éves Görbe Nóra szíve újra szabad!
Fotó: TV2/Mokka

Görbe Nóra két éve veszítette el férjét, és nemrég kezdett újra randizni. A színésznő a Lokálnak elárulta, amikor korban hozzá illő férfiakkal találkozgatott, nem igazán volt tőlük elájulva.

A találkozók során a partnereim végig az egészségügyi problémáikat ecsetelték, ami számomra cseppet sem volt vonzó

- mesélte.

Úgy véli, neki inkább egy fiatalabb férfi való, hiszen Nóra is rendkívül fiatalos, sok-sok évet letagadhatna.

Egy fiatalabb férfi mellett szerintem megtalálnám a boldogságot, mert virtusban a fiatalabbakhoz közelebb állok, viszont előttük még ott a családalapítás, amin én már rég túl vagyok. A színészi pályán is sokszor érzem azt, hogy nem tudnak mit kezdeni az éveim számával és a külsőmmel, hiszen a kettő ellentmondásban van. Nem őszül még a hajam, remek formában vagyok, sportolok, úgyhogy az éveim számának megfelelő karakterekhez túl fiatalos vagyok. De várok egy olyan szerepre, ahol pont ezt tudom kamatoztatni

- fejtette ki Görbe Nóra.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyarbakancs
Erről egy vicc jut eszembe
Három bika beszélget a domboldalin egy fiatal egy középkorú,és egy idős.
Tehenek lent a domb alján legelésznek azt mondja a fiatal bika " leszaladunk ,és minden tehenet magunkévá teszünk.
A középkorú mondja lebandukolunk ,és minden tehenet magunkévá teszünk.
Azt mondja az öreg bika aki valamit akar az idejön.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
maci0427
Egy másik írás, idézet 'Origo.hu : -- "Fiatalabb férfire vágyik a 62 éves színésznő" ---www.origo.hu/kultura/20180815-gorbe-nora-ugy-erzi-tul-van-a-gyaszon.html ---------------- Véleményem : -- Ne tudok mit kezdeni az ilyennel ! Vannak férfiak és nők akik fiatalabb, sokkal fiatalabb partnerre vágynak ! Az alap az, hogy dugni, szexuális kapcsolatra elmegy az, ha egy nő vagy férfi öreg, akár nagyon is öreg és a nemi ösztöntől hajtva kielégítik egymást ! --- De ha hosszabb élettársi vagy házassági kapcsolatról van szó, akkor már nagyon meggondolandó, de mondjuk van az a pénz és hírnév, hogy ilyen is lehessen hosszabb távon ! Az élet törvénye, hogy egy idősebb és egy fiatalabbnak más legyen az életfelfogása, a viselkedése, a korban sajátjához való vonzódás-tartozás , a gondolata, a fizikai ereje , a vágyódása az élet pörgése iránt és még sok más ! -- Görbe Dórának üzenem, hogy lehet, hogy fiatalabbnak - kívánatosabbnak néz ki és szeretne egy fiatal kakassal összejönni akár hosszabb távra és és ez jó lenne neki szexuálisan is , de ha majd 60 akárhány évesen lebetegszik vagy bajba kerül, nem biztos az, hogy a fiatalabb férfi társa majd mellette fog maradni, ápolni - segíteni fogja, hanem otthagyja a büdös fenébe és keres magának egy más nőt majd ! Ez igen is előfordult már az életben és én ezért is vettem tudomásul az élet rendjét, hiszen lehetett volna alkalmam összejönni akár 20 - 25 évvel fiatalabbal is, de nem ! Sokszor nem normálisak az emberek, elvesztenek minden józan észt, ha kapcsolatról van szó férfi és nő között !!! és utána meg sírnak - rínak, panaszkodnak mindenre és mindenkire , mivel sokszor egyedül maradnak a végén !
lópicigáspár
Öreg tyúkból lehet jó levest főzni, csak a répa legyen fiatal! :)))
namihami
A szomszédom unokája négy éves. Nórika, elég fiatal? Ha nem, a bölcsiben akad még fiatalabb kandúr is.
Kerüld a húszéves vénembereket.
Eladott Ország
A mondás pedig úgy szól, az idős évjárat csak óborból jó. Bár az is igaz "járt utat a járatlanért el ne hagyj!" és "kockázat nélkül nincs siker."
Dr plágium
Azért botox nélkül ő sem lenne ilyen fiatalos :)
Dr plágium
@maci0427: Igazad van, de ha a 60 fölötti férfiak 25-30 éves csajokat keresnek, akkor a nők is meg tehetik...
Eriksson
Vannak gerontofil férfiak is, úgyhogy az igény nem veszett fejsze nyele.
ila51
@lópicigáspár: Na majd jól elropogtatják a fiatal répádat ...:)
papa.49
Erre is csak azt mondom ,,álmodik a nyomor,, ...
Dr plágium
@Horizont: Ne hidd, hogy nem lesz jelentkező. Újabban nagy divat 15-20 évvel idősebb nőkkel kezdeni :) Azt nem tudom milyen megfontolásból, de sok férfi keresi az idősebb nőket...
Dr plágium
@Horizont: Normális ember nem is akar ilyen nagy korkülönbséggel társat magának. Teljesen más igényeik vannak minden szempontból...
Eriksson
@Horizont: Hiába is vágynál. A fiatalabb férfiak kedvességre, kényeztetésre, anyáskodásra vágynak, nem nagyszájú öregasszonyokra. :)))
csipetke
Nem értem ezeket a nőket,akik ilyesmit ország-világ elé tárnak.Nagyot csalódtam Görbe Nórában,azt gondoltam,több esze van.Ha így is érez,miért kell azt mindenkinek tudni,kiröhögteti magát.Egyébként a kufircoláson kívül mihez kezd egy 20 évvel fiatalabb pasival?Még közös témájuk sem lesz.
maci0427
@Dr plágium: ----- Persze, ha a férfiak megtehetik, hogy fiatalabb nőket keressenek akkor a nők is megtehetik azt, hogy fiatalabb férfiakat keressenek ! A lényeg, hogy egyik sem ideális hosszú távú kapcsolatra de dugni - szexre arra mindenki jó ! Nincs csúnya nő és csúnya férfi, csak nem ittunk még eleget ! Ez a mondás is igaz ! na és a nőknél a pénz meghatározó szerep ! A férfiaknál is de ott az is hogy kinyalják a seggét és anyukájuk helyett anyukájuk legyen az idősebb nő ! Mindenféleképpen a kúrás után jönni fog a rákúrás előbb vagy utóbb, de akkor már késő és megy majd a panaszkodás !!!
Eriksson
@Horizont: Hiába lennél bomba nő, a legtöbb férfi fiatalabbat keres saját magánál, ami az ő pontenciájukat hivatott bizonyítani.
Viszont, mint írtam is, vannak gerontofil férfiak, akik az idősebb nőkben találják meg azt a kémiát, amely a jó szexhez kell. S nem utolsó sorban azért is, mert kedvességre, biztonságra vágynak, melyet hamarább megkapnak egy idősebb hölgynél, mint egy csitri mellett.
Viszont a házsártos, nagyszájú, okoskodó banyák semmilyen korban nem vonzóak, lehetnek akár modell kinézetűek is. :)))
Eriksson
@Horizont: Szerinted milyen az igazi férfi? Hazamegy, jól eltángál, aztán behajít az ágyba és leszopatja magát?
Eriksson
@csipetke: "a kufircoláson kívül mihez kezd egy 20 évvel fiatalabb pasival?"
Az például elvégzi a házban előforduló kisebb javításokat, kiviszi a szemetet, kutyát sétáltat, bevásárol, ha fáj a derekad megmasszíroz, meg ilyesmi.
Hidd el, lehet hasznosítani.
Csizmás Kond
..kedvezmény mennyi ? ...mert ugye használt...
magyarbakancs
Erről egy vicc jut eszembe
Három bika beszélget a domboldalin egy fiatal egy középkorú,és egy idős.
Tehenek lent a domb alján legelésznek azt mondja a fiatal bika " leszaladunk ,és minden tehenet magunkévá teszünk.
A középkorú mondja lebandukolunk ,és minden tehenet magunkévá teszünk.
Azt mondja az öreg bika aki valamit akar az idejön.
csak úgy....
@Csizmás Kond: kedvezmény csak akkor,ha te sem használtad még a lompost...
csak úgy....
@Eriksson: látom,politológusból univerzális sexuális tanácsadó lettél,görbüljek meg ha nem házmester vótá annó...az a szorgalmas és gondos...
Eriksson
@Horizont: Azt írod 07:20-kor: ."anyáskodásra vágynak...szerintem nem arra kéne egy igazi férfinek :-) ".
Ha se ilyen, se olyan, akkor mondd meg te, hogy milyen az igazi férfi.
Eriksson
@csak úgy...: Volna még mit tanulnod kicsi csillag.
Első óra: Egy beszélgetésbe csak akkor szólunk bele, ha van a témához illő érdemi mondanivalónk.
Eriksson
@Horizont: Ha egy asszony kedveskedésre vágyik, nem árt, ha ő is simulékony kissé.
Kell a francnak egy lópokróc, aki csak kefélgetésre vágyik.
Eriksson
@Horizont: A te férjed nem szereti amikor simogatod vagy becézgeted?
Furcsa pár lehettek. A gyerekeket is csúzlival nemzettétek?
Eriksson
@Horizont: A szerelembe mindez belefér. Akit szeretünk, annak a csillagot is lehoznánk az égről, ahogy mondani szokás. Egy kis anyáskodásban nincs semmi megerőltető, hacsak nem eltartónak tekinted a pasast.
csak úgy....
@Eriksson: "@csak úgy...: Volna még mit tanulnod kicsi csillag.
Első óra: Egy beszélgetésbe csak akkor szólunk bele, ha van a témához illő érdemi mondanivalónk."
könnyeket csalogattál a szemembe,több sincs királyfi...
te egy ritka nagy hazudós lehetsz! csak nem tágítani szeretnég a horizontodat ! :)
Micike
Nóra művésznő nagyon el van tájolva, ami a képzelt fiatalságát illeti. Úgy tele van nyomva az arca botoxszal, hogy ihaj, csupa pukli az arca, a nyaka a korának megfelelően csupa ránc, a hatalmasra töltött vörös száját nem is minősítem. Jó, OK, belátom, nem lett 120 kiló, nem hízott el, ez rendben van, de ettől m ég levetkőzve valószínűleg nem lenne egy nagy élmény egy 20 évesekhez szokott 35-40 évesnek.
Amúgy tavaly még azzal haknizott a bulvárban, hogy " nemcsak férfiak, hanem nők is próbálják meghódítani" továbbá "„Sokan nagyon kedvesen próbálnak közeledni felém: többször kaptam már szerelmes leveleket is. Volt, aki kerek-perec rákérdezett: ’Olvastam az újságokban, hogy elhunyt a férjed. Igazán sajnálom a történteket, de annyira gyönyörű vagy, hogy muszáj megkérdeznem, meddig tart még a gyászidőszak? Bármeddig is tartson, én kivárom…’ írta egy férfi, aki a kora miatt akár a fiam is lehetne" mondta el a gyönyörű színésznő. Na most akkor kell a fiatal vagy nem kell?!
Hogy a szakmában sem tudnak mit kezdeni a korával azt meg tudom érteni, hiszen kb. 25- 30 éve nincs a szakmában, nem dolgozik színészként. Valójában a Linda sorozaton kívül...hát gondolkodnom kell.
Egyébként pedig letagadhat akárhány évet, éppen annyinak látszik, amennyi. Ha kevesebbnek érzi magát, akkor örüljön, mert legalább egészséges és ne tegye magát ilyen házassági hirdetésekkel nevetségessé.
csak úgy....
@Eriksson: nem a te ügyedet tárgyalta a somogy vagy baranyai megyei bíróság ,már nem emlékszem de március-április környékén lehetett?
nagy franc lehetsz,de addíg jár a korsó a kútra...
papa.49
@csak úgy...: Kösz , meghallgattam persze meg van ez is, de most nem kellett keresni ...
csak úgy....
@papa.49: csak segíteni szerettem vóna a büntény megoldásában,kendnek ha a fülibe pisálnak,az sem tetszik ;) ez a nyugatos erikkson nekem nagyon gyanús...,ez valami nöcsábász lehet...,multkor még haldoklott,oszt most meg ki van virulva, szömöt vetett a horizontra ;)
papa.49
@csak úgy...: Ne foglalkozz vele kár koptatni a klavit ...
papa.49
@csak úgy...: Egyébként meg a spiné ritka randa lett, úgy hogy 2 liter alatt senki nem piszkálja meg még bottal se, ha meg már betöltötte akkor meg minek ))))))))))))))))
csak úgy....
@papa.49: Te szépülsz vénségedre? Na ne izélj ! ;) Igy görbölj meg? :)
papa.49
@csak úgy...: Én már megszépültem nagyon de azért nem szokták elhinni, hogy már a hetvenedikhez közelebb vagyok mint a hatvankilenchez )))))))))
Egyébként is a férfi 1 fokkal legyen szebb az ördögtől, az meg meg van )))))))))))))))))))
csak úgy....
@papa.49: Az amerikás Vajnánál is szebb ? ( nem kekeckedés) ...ha a ráró arcu Timinek, ö az ideálja, és még gyerököt is bír csinálni neki,... azért mi ketten ,pár millával le vagyunk maradva a mai ideális szépségektöl! Mészáros Lölö mellé is jobban passzolna egy Claudi Schiffer...,mint a mostani szürke ...
papa.49
@csak úgy...: Hát a szörcsögő parókakészítőnél biztosan, a cigánygázbúvár meg nem jön szóba se aq MEKK ELEK )))))))))))))))))))))))))
A pénzzel úgy vagyok mint a béka a tollával ))))))))))))
csak úgy....
@papa.49: Akkor Kend is csak jó "parti" lehet.;) ..,a koromból kifolyólag én sem vagyok egy kéményseprö! :) szédülös de nem hiszékeny ,nekem mán a turul is túl magos,kb. mint a rutafa...
papa.49
@csak úgy...: Azt a nejemtől kéne megkérdezni, hogy miért is tart ki mellettem 48 éve )))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.