Fekete Péter kulturális államtitkár szerint nagy időket él a magyar kultúra. Fekete Péter kultúráért felelős államtitkár ambiciózus tervekről számolt be pénteken a magyar színház jövőjéről című konferencia után a Pesti Magyar Színházban tartott sajtótájékoztatóján, és az MTI szerint nagyon elismerően beszélt a kultúrafinanszírozás új rendszeréről.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Lepényleső
Például 50 milliárd Ft-ot? A Euro övezeti állam pedig csak 500 millió €?
Számosítva a magyar: 50 000 000 000 Ft. = 50 000 000 000 Ft.
Az egyéb állam: 500 000 000 € X 333 Ft = 166 500 000 000 Ft.
Miről is beszél ez a valaki? Igazságról,vagy gazságról,ebből ez derül ki?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Qqberci
Ha a bőrrugdosást kultúrának tekintjük, akkor feltétlenül...
Dr plágium
@kokopelli: Az intelligenciát nem lehet megtanulni az vagy van vagy nincs :)
silber13
Kultúra?:-)) Itt, a Fidesznél?:-))) Na nemááán! Hiszen az egész sisereghad a " homo unius libri " oszlopos tagja!:-))))
görbetükör
Ez kb. olyan, mint Gáspár Evelin tudásszintje.
Saját bevallása szerint apja "sok pénzt tolt" a taníttatására.
Csak látszata nincs. :(
Eladott Ország
Az már most is a NER-féle kulturális forradalom egyik igazán nagy sikerélménye, hogy egyetlen tollvonással, egyik napról a másikra, a szakmával való egyeztetés nélkül (ez a bevett gyakorlat, mert kétharmaddal a háromharmadért) megszüntették az évek óta bevett kultúratámogatási rendszert, az előadó-művészeti szervezetek tao-támogatását. Mert annak legalább volt valami értelme, a leginkább falábakon száguldó, bődületesen sok pénzt felemésztő magyar futballba irányított csilliárdokkal ellentétben. Átrium, Centrál Színház, Rózsavölgyi Szalon, mehetnek a levesbe, ha rossz oldalon állnak. Felkészül a veresegyházi Veres 1 Színház is, az Orlai Produkció vagy a Mozsár Műhely. Minden más átláthatatlanság és indokolhatatlan pusztítás. A politikai hűség honorálása vagy kikényszerítése, illetve a politikai hűtlenség megtorlása. Erről szól ez a rendszer, ez az ország: az elvtársak azt akarják, hogy mindenki pontosan érezze, hol a helye. Szóval sok egyéb lex után, ez itt nagyon úgy néz ki, mintha a Lex Alföldi lenne. Remélhetőleg Vidnyánszky Attila, a kulturális tao eltörlésének leghangosabb élharcosa örül. Ha már sikeres színházat csinálni nem volt képes, legalább a politikai befolyását azoknak a kivéreztetésére fordíthatta, akik a maguk helyén sikeresek voltak. Ezek tényleg azt hiszik, hogy ha szétvernek működő dolgokat, attól ők tehetségesebbek, sikeresebbek, ünnepeltebbek lesznek. Soha nem lesznek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.