Vajna Tímea elmondta, hogy kizökkentette gyászából a Nicsak, ki vagyokban való szereplés.

Még WC-re is bukósisakban járt Vajna Tímea, aki most elárulta, miért vállalta be a TV2 maszkos műsorát

A TV2 maszkos showműsorának első részében a legnagyobb meglepetést biztosan Vajna Timi okozta. Mindenkit váratlanul ért, amikor levette a Szőrmók-jelmezt, Majkáék percekig meg sem tudtak szólalni, amikor meglátták. Vajna Timi hétfőn reggel a műsorról mesélt a Mokkában, elárulva, miért vállalta el a Nicsak, ki vagyok-őrületet.

Andy Vajna özvegye elmondta, nagyon jól érezte magát a produkciója közben, de az egész műsor nagyon jót tett neki, mert kicsit kizökkentette a gyászból. Jól esett neki, hogy rengeteg pozitív üzenetet, kommentet kapott egy este alatt.

View this post on Instagram

Erre senki sem számított: Szőrmók maszkja alatt @timeavajna rejtőzött! ‼️ | @tv2nicsakkivagyok #nicsakkivagyok #tv2

A post shared by TV2 (@tv2official) on

Nagyon nehéz volt eltitkolnia az egészet, csak a húga tudott róla, hogy szerepel a műsorban. Néhány óvintézkedésről is beszélt, például:

- még a vécére is bukósisakban ment

 - lepelbe bugyolálva ment mindenhova

- a kocsiban öltözött át

- mindig egy parkolóban vették fel.

Elmondta, hogy a műsorért kapott gázsit jótékony célra ajánlotta fel, két gyermekkorház kapta meg. Elmesélte, hogy ezt műsorformációt Andy Vajna mutatta meg neki, aki még halála előtt be akarta hozni Magyarországra. Timi miatta vállalta ezt a dolgot, remélve, hogy elhunyt férje büszke lenne rá.

Itt nézheti meg az egész beszélgetést:

Forrás: Blikk

Kép: TV2

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Timike tele van gyásszal... italkereso.hu/media/news/2017-10/vajna-timea-big.jpg
lh3.googleusercontent.com/proxy/OoNa4RHY4QVJR90DyLz9A6qJwivtbLlis3TziEQudNO4vhMwc8d4fuhCkXbM6eIytMTesMXEeT_SDub0gg_gjA8HRQWCc2yUZ8n6C0-ULljLnh-TQi9Vtg
A fent nevezett hölgy személyisége a sánta kutyát nem késztetné megnyilvánulásra. Ami miatt érdekes és ami miatt érdekesebb Rogán ridikülje, Matolcsy szeretője, Habony cipőcskéje. Vajna Tímea jelkép, ő tette azzá önmagát a naponta pofánkba tolt fotókkal, a félmeztelen vergődésekkel, a luxusautóból vigyorgással. Az még a legszelídebb lélekből is előhozza a vadállatot, ha a napi munka után, a vegetálásra elég, nívós életre kevés fizetésének egy részéből fizetett interneten szembehömpölyög napi szinten a tulajdon kudarca. Ha az egyik legkártékonyabb közpénz-zabáló parókakészítő, aki elméletben azért rohant el az országból, mert nem akart diktatúrában élni, most visszamászott az óhazába – tudom, itt jön az a rész, hogy már gazdag volt. Szerintem meg lófaszt. Évekig tartó adóvizsgálat, perek sora, sokmilliós adóhátralék és bírság, majd az adóhatósággal kötött megállapodás után befizetett dollármilliók után nem hiszek a gazdagságban – és röhögve segít ezt az országot diktatúrába taszítani. Ami elől elhúzta a belét, azt most segít a mi nyakunkba önteni. Nem másért, hanem pénzért. Ebből a pénzből vergődik félpucéran a felesége a tengerparton, ebből nyitott fánkozót, ebből vannak a csillogó ékszerek. Tímea magára vállalta a sunyi, pénzéhes geciség, a közpénz kétpofára zabálása, a megvehetőség, az empátia tökéletes hiánya, a nulla szociális érzékenység, a pofátlan, legalja élősködő, önző, mások hátán és mások kárára kapaszkodó parazita megjelenítését.. Ezek után elég sajátos lenne elvárni, hogy bárki bármit tiszteljen benne, rajta, körülötte. Senki nem az embert gyűlöli, hanem azt a vastag szarréteget, amit magára kent és minden egyes – milliós rongyokat villantó – fotóval ken magára.
Málna
@vacsi: Ott van a cikkben, hogy két kórháznak ajánlotta fel a gázsit.
namihami
@Málna: Neki már nem a pénz a cél. Azt kapott és örökölt a Mikulásától (mondjuk, volt miatta tűrnivalója is--ha csak a ""testi szerelemre"" gondolunk), de nem hullhat ki a közbeszédből, mert visszakerülni sokkal nehezebb.
Ez a mi házi Gaborzsazsánk.
tifunkei
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.