Tompos Mártont, a Momentum frakcióvezető-helyettesét is bevitték a rendőrök a kordonok mögé, ahol gyorskötelezővel összekötötték a kezét és senkit nem engednek be hozzá – mondta el a Telexnek a Momentum elnöke.

Hiába van mentelmi joga elvitték a rendőrök –  Rendőrállami módszerekkel védenek egy rendőrállami törvénytervezetet Hadházy szerint
Kép: Facebook/Momentum

Ahogy beszámoltunk róla Folytatjuk!” címmel tüntetést tartott az Egységes Diákfront szerda délután Budapesten, melynek végén a Karmelita elé mentek a diákok, a rendőrök ismét könnygázzal fújták le őket, majd Tompos Mártont, a Momentum frakcióvezető-helyettesét is elvitték a rendőrök.

Gelencsér azt mondta:

nem tudják, miért vitték el Tompos Mártont, szerinte jogellenesen cselekednek a rendőrök, mert nem tehetnék meg, hogy képviselőként ne engedjék be őket a párttársukhoz.

Hadházy Ákos független parlamenti képviselő a Telexnek a helyszínen azt mondta:

szerinte törvénytelenül vitték el Tompos Márton momentumos képviselőt a rendőrök, mert egy diákot akart megvédeni, semmilyen szabálysértést nem követett el. Szerinte semmibe vették a képviselőtársa mentelmi jogát.

A független képviselő szerint látszólag még mindig csak egy építési területet védenek a rendőrök, és abszurd, hogy ezt így kell megtenniük.

Rendőrállami módszerekkel védenek egy rendőrállami törvénytervezetet, a rendőrök szándékosan provokálták a tüntetőket

– mondta Hadházy. 

Forrás: Telex

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Istenakinincsen
@Pegero: Nem a rendőrökre támadtak, csak a vasrácsokra...tudod az a kordon. bizonyára emlékszel még 0rbán kordonbontására! Az egy másik kérdés, hogy a rend-őrök a rendet, vagy a rendszert hivatottak fenntartani. archivum.mtva.hu/images/medium/MTI-FOTO-QkxxaDh0ZEtsNEk3ZUl2d0FReGlCdz09.jpg
www.youtube.com/watch?v=-8EQmcIgGT4
Polgári engedetlenségi akció!!! Érted gyökér?: www.youtube.com/watch?v=BZmtTprlLl4
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Istenakinincsen
@Pegero: Nem a rendőrökre támadtak, csak a vasrácsokra...tudod az a kordon. bizonyára emlékszel még 0rbán kordonbontására! Az egy másik kérdés, hogy a rend-őrök a rendet, vagy a rendszert hivatottak fenntartani. archivum.mtva.hu/images/medium/MTI-FOTO-QkxxaDh0ZEtsNEk3ZUl2d0FReGlCdz09.jpg
www.youtube.com/watch?v=-8EQmcIgGT4
Polgári engedetlenségi akció!!! Érted gyökér?: www.youtube.com/watch?v=BZmtTprlLl4
drrotf
Ha bűncselekmény elkövetésén tetten érték őket akkor képviselőket is elviheti, megbilincselheti a rendőr.Az a kérdés, hogy amit Tompos csinált az bűncselekmény-e vagy sem!Majd eldönti a bíróság.
jáger laszló
A kordon elleni támadás akkor felveti a terrorizmus gyanúját is adott esetben vagy marad 1XŰN szabálysértés bűncselekmény !!??
Át kellene minősíteni a vaskordont rendőrkordonná és akkor már más lenne a leányzó fekvésének +ítélése!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
jesz
ha nem így járnak el a rendőrök, akkor mi a lófaszról fog mesélni a kocsmában?...ezt provokálta, ezt kapta...ki van pipálva...a nagy semmittevésben kellett már valami.
Péter2
Fővárosi bírósági ítélete a kordon léte jogtalan , és a kúria szerint is ! A rendőröknek már régen el kellett volna bontani , vagy bontatni a kordont , végrehajtást kell kérni , a sértetteknek , meg egyenesen a Strasbourgi emberjogi bíróságig meg sem szabad állni !
NKF
A képviselőknek ott a parlament! Ettől a Szarházytól kiver a víz!
balos
A Vármegye "urai " bevetették az ezeréves uri trendet!Bevetik a kalodás módit!A félelmüük arányában a terror eluralkodik kis hazánkban újra!A kicsi pedig miattuk történt a nagyzási kobórlásuk miatt!Az ide hányó cselédeik,pedig igyekeznek a szart megédesíteni a nemzethy maszlaggal,mert úgy fogyaszthatóbb nekik!
justhpeter
A söpredék nyilvánvalóan fél ! De már a teenagerektől is ?
simmering73
Gyorskötelező. HAHAHA Mi van, már a bilincseket is ellopták?
Havanagi
Előbb kellett volna harciasan kiállni és összefogni a népnek,mert mára kiépítette a hulladék rendszer a maga spionjait,módszereit,elmebetegeit.Ez a fórum is tele van gané,ember és jogellenes csicskákkal.Győkerestől kell kitépni őket,hogy soha többé ne szabadulhassanak rá a magyar társadalomra és vesszenek HETEDIGIGLEN! Mocskos gecik!
rokker33
Mocskos politikai bűnözők még a mentelmi jog mögé bujnának a patkányok! Mi lenne ha ezek hatalomra kerülnének??? Bele se merek gondolni,talán még Gyurcsánynak is rosszabbak lennének.Inkább maradjon Orbán ! 2030 ig hátha lesz egy normális ellenzék...most jelenleg nincs!
almalibre
A mentelmi jog nem ad lehetőséget szabálysértésekre, törvénysértésekre, magyarul:
- Nem mehetsz be zárt terülertekre
- Nem szegheted meg a közlekedési szabályokat
- Nem árúsíthatsz, fogyaszthatsz drogot
- Nem molesztálhatsz gyerekeket
- Nem erőszakolhatsz nőket
- Nem lophatsz pénztárcát a metrón
- Nem rabolhatsz bankot, stb...
A mentelmi jog csak arra való, hogy ha valaki megvádol bármelyikkel, nem visznek el azonnal, de amennyiben rajtakapnak, nem ment, mert elveszítetted a jogot rá...
ómió
Pedig a "korrekt efftársi eljárás" a szeme kilövetése lett volna!
csak úgy....
@rokker33: 0rbán is a mentelmi jogával a háta mögött lop meg benneteket,te buta güzü! szegény magyarország, miért engedted,hogy ennyire elszaporodjanak a seggfejek..., most vess magadra! :)
Toller Béla
@almalibre: Baszki, ezek közül melyikkel vádolod a Tompost ? A zárt terület fogalma itt késéges, felesleges éa félrevezető ! Nincs ott semmiféle beszélyes zóna ! Ezt még a röndérek sem állították !
csak úgy....
@KisTehen: te csak egy fizetett buta pötsch vagy!
Clavigo
@KisTehen: Te egy senki vagy,,Böcce..
rokker33
@csak úgy...: de legálisan lop mert a nép ezt megengedi a rendőrök még egy korrupt tolvaj polgármesterrel sem tudnak mit kezdeni :)
rokker33
@Horizont: de nem is lesz még egy darabig,legalábbis ezekkel az impotens balfékek gyülekezetével nem sokat érünk és normális hiteles politikus meg nem nagyon van.
csak úgy....
@rokker33: hol hallottál te legális lopásról? - túl sok a buta támogatója és ezért érzi magát biztonságban! piszoku elbutultak a magyarok... (tisztelet a kivételnek) - amibe te sokszor nem tartozol bele! :)
csak úgy....
@rokker33: mi a véleményed az osztrák politikusokról? ott is átbaxxák és sanyargatják a népet?
csak úgy....
@rokker33: 12:21 látod, 0rbánéknak nálad is bejött a lejáratós tervük, mi szerint minden ellenzéki balfék, és te mint balfék ezt be is vetted!
almalibre
@Toller Béla: Ákos, mint képviselő, kikérhetné az illetékes önkormányzattól a megkérdőjelezett területre vonatkozó építési dokumentumokat ahellyett, hogy idétlen okokat gyárt öncélú akcióihoz, amiket ti és a taknyosok beszoptok.
NKF
A mentelmi jog mögé bújnak ezek a nyikhajok!
Na, a momentum is kezdhet csomagolni hülye ákossal együtt!
Istenakinincsen
@Maccska: ma, 00:28 Tisztázzunk egy apróságot: Ezek nem a rendet őrzik, hanem az elnyomó kizsákmányoló, hazug tolvaj fideSS-maffia rendszert! Így sem érted?
balos
@Maccska: Azt a kordont ami fejedben van már kár lenne piszkálni,mert mögötte az űr az úr!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.