Kajdi Csaba ironikusan méltatta az ex gázszerelő Mészáros Lőrincet.

"Lölő úgy összerak neked egy konvektort, hogy megmerevedsz! Egy szakember volt, mai napig az!" – Mészáros Lőrincet méltatta Kajdi Cyla

Kajdi Csaba Instagramján osztott meg egy történetet édesanyjáról és az elromlott fűtésről. Ennek kapcsán jött fel Mészéros Lőrinc (Lölő) neve, ugyanis miután elromlott az édesanyja gázkazánja, meggyűlt a bajuk a gázszerelőkkel.

Most megértettem, hogy a Lölő miért ment át az autópálya-építésre, a hotelépítésre és miért hagyta abba magát a gázszerelést. Valószínűleg nagyon sok olyan ügyfél volt, mint anyám...

- kezdte a monológját Cyla, aki talált egy szerelőt, aki végül nem vállalta, hogy megjavítja a berendezést.

Mint mondta, felkeresték egy kéményseprő barátjukat, aki adott kontaktot egy szakemberhez, viszont kihátrált, mondván, nem ért hozzá. Aztán megtalálták a telefonszámát az eredeti szerelőjüknek, de olyan árat kért, amivel egy másik – szintén ez ügyben jártas – személy nem értett egyet. A huzavona vége az lett, hogy hoppon maradtak, majd nagy meglepetésükre mindkettő gázszerelő visszajelzett, és elkezdtek féltékenykedni egymásra, illetve leszólták a másik munkáját.

Ma megjött a gázszerelő, úgyhogy végre muzsikál! Hát, majdnem cidrire fagytunk, jópofa vagy! Teljes őrületbe' voltunk, gázszerelő kanik verekedtek értünk! A Lölőt nem tudták volna átvágni, azt nem, mert az egy szakember volt, mai napig az! Úgy összerak neked egy konvektort, anyukám, hogy megmerevedsz!

- reagált humorosan a helyzetre Kajdi Mészáros Lőrincre utalva, akiről köztudott, hogy korábban gázszerelőként dolgozott. 

Forrás: Blikk

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
"felkeresték egy kéményseprő barátjukat, aki adott kontaktot egy szakemberhez, viszont kihátrált, mondván, nem ért hozzá. Aztán megtalálták a telefonszámát az eredeti szerelőjüknek, de olyan árat kért, amivel egy másik – szintén ez ügyben jártas – személy nem értett egyet. "
Ez a történet úgy zavaros, ahogy van!
Nekünk is vannak gázkonvektoraink, minden évben kihívjuk a gázszerelőt, az lelkiismeretesen kitisztítja, persze, ki kell fizetni...
Sámannus
Szigetelj ne szerelj! A zigazi szakember kibassza a gázt a lakásából, és talál mást helyette.
jáger laszló
Lölőre ne számíts mert már nem gázszerelésben utazik,mert talált más projektet ami nyereségesebb!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Toller Béla
@vacsi: Ti vagytok a kivételek ! A szerelő általában nem annyiért és nem úgy, nem azt csinálja meg amiért kihívták ! De mire elmegy, még te fogod sajnálni szegényt !
nemkati
Talán jobb lett volna, ha a zseniális Lölö megmarad gázszerelőnek.
Igaz, akkor 0rbán talált volna mást helyette. Talán a felcsúti iskolában zseniálisan takarító Józsibácsit.
vacsi
@Toller Béla: Nem tudom, mennyire vagyunk kivételek, de az igaz, hogy én végig ott állok mellette, és figyelem, mit csinál. Nem azért, mert ellenőrizni akarom, egyszerűen kíváncsi vagyok... Mellesleg, évek óta ugyanazt a szerelőt hívom, mert nagyon elégedett vagyok a munkájával.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.