3500 új egyenruhással, jelentős átcsoportosítással a szervezeten belül, magasabb fizetéssel és a rendőri tisztelet visszaállításával vágna rendet a Fidesz. Mindehhez milliárdos pluszforrásokra és egy kemény belügyminiszterre is szükség lesz. Rendőrségi berkekben már kész tényként kezelik, hogy Pintér Sándor visszatér, akit sokan nehéz, de szavát tartó embernek ismernek.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bigyibogyo
@vukkocska: Rendőrök "sírtak" januárban, hogy 2 hónapra változtattak, innen gondolom. Aztán a franc tudja :) Biztos nem állok neki most keresni
laja001
Már régen meg van a saját rendőrsége,ügyészsége,titkosszolgálata, Talán még bírósága is mi ebben a hír?
vukkocska
@bigyibogyo: Közvetlen hozzátartozóm lett most "kisrendőr" áprilisban kezdte a szolgálatát. Két hónappal hamarabb fejezték be az iskolát, lehet, hogy ezt értetted félre. De tök mindegy, nem az az érdekes, hogy mi volt, hanem mi lesz. Remélem, nagyobb tekintélye lesz a rendőrségnek, mert azt az MSZP nem fogja aláásni. Ez a Fidesz- Morvai páros eredményeként jött létre.
bigyibogyo
@vukkocska: Hát elég részegek voltunk :)
fülig jimmy
@csutak: Jön a GESTAPÓ,és sajnos nem a télapó!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.