Zagyva György Gyula, a Jobbik képviselőjének parlamenti felszólalást a Fidesz padsoraiból valaki kommentálni merte. Zagyva erre megfenyegette az illető felé fordulva, és közölte: ezt majd a folyosón megbeszéljük. A Jobbik korábban azt mondta, a Parlamentben keménységüket nem dobálózással vagy kiabálással fogják bizonyítani.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria
@Szarvasgomba: Látom kezded érteni a fidesz politikáját nem mi emberek érdekeljük öket hanam asaját hatalmuk az alkotmány megváltoztatásával csak magukat akarják véglegesiteni.
Szarvasgomba
@szaboria: Sajnálom de Én már 98-ban is profin értettem,2oo2-ben meg fokoztam ezt a tudást.Igy 2oo6-ban és 2o1o-ben is mindenkit óva intettem elsősorban a fütyesztől,utána lmp/szdsz/és a sok baromságuk ellenére a maszop csak a harmadik volt a listámon.
Ők vagy jól csinálják a dolgukat,vagy megalkudnak a zsidókkal /figyeld meg milyen óvatos a fityisz és az lmp egymással/ vagy elsöpri őket a JOBBIK forradalma.
szaboria
@Szarvasgomba: Én már tavaly is irtam teljesen újpártoknak kellet volna bejutni mert a régiek már jól lejáratták magukat.. Orbánt én akkor ki ismertem amikor nekik dolgoztam .Sokat hibázott az mszp is mert ott sem tudják kigolyózni a begyöpösödött embereket.Sajnos a tapasztalatom azt fogja bizonyitani, hogy a jobbik is behodol a fidesznek lásd miként alázta le a kisgazdákat a végén bejött nekik az MDF is Szdsz is, mág hátra van az MSZP kérdés a kis megegyezzésük mikor bomlik fel. Viktor nem tudja lenyelni a békát a 2006-os bukás útán.
Szarvasgomba
@szaboria: Abban tévedsz hogy a JOBBIK behódol.Amennyiben ne adja az isten igazad lesz,a JOBBIK eltünik a palettáról,legalább is négy év mulva biztos.Én azt gondolom,hogy abból a 8ooooo-ből 5ooooo olyan vagy hasonló mint Én.Nagyon sokunkat becsaptak az elmult husz évben.Hittünk a változásban,és kijebb vagyunk mint valaha.És ebben a husz évben benne volt a fütyesz is méghozzá vastagon.Szélest ha meglátom borsódzik a hátam.És soha ne felejtsd el:nagyon sokat várunk a JOBBIK-tól.Szilárd meggyőződésem hogy olyasmit szólt a fityiszes fikó,amire minimum ugy kellett reagálni mint Zagyva tette,de lehet hogy még oda kellett volna menni és jól pofánvágni mert neki sem szabad mindent,főképp bunkónak nem illene lenni.
magyarszív
@Szarvasgomba: ezt mondom én is, hogy nem mindegy mire kezdett "fenyegetőzni". De aki nem akarja észrevenni, az nem is fogja! ellenkezni fog, csak hogy a Jobbikot gyalázza!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.