"Fenyegetőznek a fiúk. Börtönbe akarnak küldeni. De akkor miért beszélnek róla, miért nem teszik? Vajon mi a szándékuk? Ijesztgetnek? Akkor rossz helyen kopogtatnak" - írja a volt miniszterelnök a blogjában. A hétvégén száz közéleti személyiség tiltakozott a volt kormányfő esetleges előállítása ellen.

Forrás: stop.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csutak
@szaboria: Meztelen seggel mentek a fideszék anno a parlamentbe és ezt szégyellik roppant módon.
De szép elszólást (?) hallottam ma reggel a rádióban:
Orbán csütörtökön bejelenti, _kit_jelöl_ köztársasági elnöknek.
szaboria
@bibikat: Te is ugy tudod én is de a fideszes fanok ezt soha nem aharják elhinni.
Atomqkac azaz EbUraFakó
@Atomqkac: ha ez megvígasztal benneteket, diagnózisomat kiterjesztem Orbánta is, bár tőle idegbeteg megnyilvánulásokat még nem láttam.
Atomqkac azaz EbUraFakó
Bocsi, az előző hozzászólásomat csutaknak és szaboriának szántam :) Ki nem állhatom Voktorenkót és tisztában vagyok a becstelenségeivel is.
kacsa0707
@marlin: tegnap, 19:38
Igen -Igen vannak akik, először jól összelopták magukat, és utána politizálnak.

Remélhetőleg nem kerültök hatalomra, akkor sohasem következik be az amit leírtál, mert ilyesmire csak a magukat szocialistának beállító fasiszták képesek.
Végül is a szocialista nézetek vezettek el a fasizmusig.
marlin
@kacsa0707: Miután veled ellentétben(!) én még soha semmilyen "bandának" nem voltam a tagja, a szösszeneted nagyrészét nem tudom értelmezni!!

Viszont szerintem még senki nem bizonyította, hogy a Gyurcsány "először összelopta" volna magát!! Ezt eddig még csak a "szellemi rövidnadrágok" szajkózzák!! (visszaélve a jogi szabályozás adta lehetőséggel!!)
Tehát gazdagon politizálni sokkal tisztességesebb, mint a politizálásból meggazdagodni, ahogy azt a "barátaidtól", párttársaidtól láthatjuk!!

És még egy, történelmi és társadalmi ismereteid, ... enyhén szólva hiányosak!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.