Dezertőrnek minősül, aki félkatonai, félrendőri szervezetek felé hajlik el a rendőrök közül Orbán Viktor miniszterelnök szerint. Orbán erről a Rendőrtiszti Főiskola tisztavatási ünnepségén beszélt a budai Várban.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csutak
Valaki mondja már meg ennek a félkegyelműnek (Orbán), hogy dezertőr az, aki fegyveres honvédő háborúban elhagyja kijelölt szolgálati helyét.
Ez a szakképzett szófosó (jogász) provokálja az egész társadalmat!
Csizmás Kond

Na de gyerekek, ha helyeselte volna az egyenruhás testület belépését a gárdába, akkor most azért pisikálnátok össze magatokat.
lópicigáspár
@csutak: "Fél" kegyelmű? Nem sok az egy kicsit?
orogordog
@Csizmás Kond: De ha nem szól, bölcs marad.
csutak
@lópicigáspár: AZ a fél a jó szándékom jele:)
kiscserkész
Szerintem először is mézen körül az alattvalói között. Nagyobb szégyen, volt KISZ, Illetve PÁRT-TITKÁRNAK lenni, nem is beszélve a KB tagságról, ami az egész Fideszt átszövi, mint a gátakon dolgozó gárdistának. Gárdisták az új nemzedéket alkotják, míg az Orbán csapat a múltat. Szerintem négy év múlva ök. is az internacionáléval fognak Bucsuzni. „Ez a harc volt a végső” +

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.