Csütörtöktől nem lehet halat, vagy hüllőt gömbakváriumban tartani, köralapú kalitkában pedig madarat, vagy más állatot, a társállatként tartott kutyák számára legalább 10 négyzetméteres területet kell biztosítani, illetve négy méternél rövidebb eszközzel nem lehet tartósan kikötni az állatot.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
inkvi
@qxy: Eljössz hozzám és én árulok ízletes gilisztát; tavasszal cserebogarat; egész évben lótetűt (cím a hírdetési oldalon)! Bár nem tudom, hogy mikor van tavasz, ebben a káoszban! Ősz akkor lesz, amikor a FIDESZ-esek megnyerik az önkormányzati választásokat: csak ez az évszak a biztos!
qxy
@inkvi: Mennék én ! de 1200 km. Én itt horgászom A városon átfolyó Jakts folyóban, 2- 5 kg.os pisztrángok vannak meg nagy nagy pontyok.gyere te.
inkvi
@qxy: Nem megyek! Hazánkban is vannak nagy halak, vadak és mi szem-szájnak ingere!
qxy
@inkvi: Szoktam én is. Sikondára, remetelakra, Békés szent Andrásra,meg a tiszatóra amikor megyek szabira.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.