"A rendőrök megint itt vannak, megint lefújnak minket! "

Forrás: Heti Válasz
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
qxy
@benhur: Pintér = oil.és így jött lejeb-lejeb lejeb míg a kicsik mind lebuktak.
kiscserkész
@qxy: Na, de kérem, az ilyen osztja az észt a közrendről, erkölcsről, közbiztonságról? Előbb tisztázza magát a vádak alól, üljenek le Nógrádi Zsolttal a kamerák elé és mondjanak el mindent egymásról. Az a Soltvadkerti ember csak az igazat mondta Sintérről. Az általuk legbűnözőbbnek hitt gárdista is több erkőrccsel bír, mint ő, és a válogatottjai. Öt kellene vegzálni a múltja miatt, nem a gárdistákat.
inkvi
@qxy: Miért oldalazol? Nincs itt oldal! A rendőrség lássa el a feladatát és ne erőt demonstráljon! Ha meg 2 család összeverekszik, akkor nyuszi módra ők kapják a verést! Ezt kell felszámolni. Mindenki tudja, hogy mi a feladata és hogyan kell végrehajtania!

Jól néznénk ki, ha a fejőnő - ahelyett - elverné a tehenet!
qxy
@inkvi: Aki tényleg el látná a munkáját, az "őrsön",az ki lett picsázva.mert az OKOSOK ,nem tudták elviselni hogy jobbak voltak de az okosoknak meg hosszú volt a kezük.Vagyis, a rend őrei úgy szar ahogy van.
inkvi
@qxy: Ugye: nem fedezted fel a spanyol-viaszt?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.