Az általa vezetett önkormányzatban még nem került ki a falra az Orbán-féle nyilatkozat, szerinte téved az, aki Schmitt Pált strómannak tartja, és ígéri, hogy a Fideszt támogató üzleti körökkel is vállalnak konfliktusokat. Interjú a fideszes Lázár Jánossal, a rendszerváltás utáni legnagyobb parlamenti frakció vezetőjével, aki állítja, hogy a miniszterelnökkel kölcsönösen szokták kritizálni egymást.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@nyanya001: Még azt is megjegyezném, hogy a legtöbb hiteles olyan luxuscélokra használta a felvett pénzt, ami nem a föltétlen megélhetőségi boldogulását szolgálta.
Szóval lehet sajnálni vagy sem de tény, hogy sokuk nem lenne ekkora szarba, ha egyáltalán ott van, ha nem akart volna mindenáron nagymenő lenni.
nyanya001
@Csizmás Kond: A legtöbbet vitatom, de vannak közöttük az tény! A legtöben lakáscélra használták fel, mert nem volt lakhatási lehetőségük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.